BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 17 december 2020

OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme: "Zonder scholen te sluiten sukkelen we in derde golf nog voor tweede voorbij is"

In Nederland en Duitsland zijn alle scholen gesloten om de coronapandemie te bedwingen, maar in ons land blijven de lagere scholen en de eerste graad middelbaar onderwijs vooralsnog open. Geen goed idee, laat OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme verstaan. Hij baseert zich op vaststellingen van immunoloog Hans-Willem Snoeck. "We zien dat kinderen de hulpmotor zijn van de pandemie", zei Snoeck gisteren in "Terzake".

"Zonder de scholen te sluiten, sukkelen we in de derde golf nog voor de tweede voorbij is", schrijft Van Damme op Twitter. Opvallend, want de onderwijsexpert is nochtans erg begaan met de leerachterstand door de sluiting van scholen. Hij wil zich met zijn tweet aansluiten bij professor immunologie Hans-Willem Snoeck die in de krant De Morgen kwam met het voorstel om de scholen tot eind januari te sluiten.

Viroloog Steven Van Gucht wil niet zeggen dat kinderen de motor  van de verspreiding van het coronavirus zijn. "We hebben vastgesteld dat de cijfers vanaf september zijn beginnen te stijgen. Dat is deels door teruggekeerde vakantiegangers, deels door de heropening van de scholen. Eind september was er een stabilisatie, die moeilijk te verklaren is. In oktober zijn we terug de hoogte ingeschoten. Dat betekent dat de universiteitsstudenten misschien de katalysator waren."

Bron: vrtNWS


Reactie van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA):

"We gaan de scholen níet sluiten omdat sommigen kinderen willen misbruiken als een loden gevangenisbol aan de enkel van hun ouders, als manier om hén thuis te houden", klinkt het straf.

Bron: vrtNWS




Enkele opmerkingen:

In tegenstelling tot wat men denkt, tast het coronavirus niet zozeer de longen aan, maar is het virus fataal voor de hersenen van would-be experts!

OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme wil de scholen sluiten om de derde golf te vermijden.

Wat is nu de expertise van Dirk Van Damme? Onderwijs. Waarom maakt hij zich dan zorgen over de derde golf? Van Damme moet pleiten voor het openhouden van de scholen. Laat anderen zich dan met de derde golf bezighouden. Is Twitter nu het medium om over de sluiting van de scholen te debatteren? Waar zijn de argumenten? Waar is de wetenschappelijke onderbouwing?

Van Damme is géén expert aangaande gezondheidszaken, maar de scholen moeten volgens hem dicht omdat immunoloog Hans-Willem Snoeck iets op "Terzake" gezegd zou hebben. Dit zijn meningen en emoties die niets tot het debat bijdragen. Integendeel, deze dwaze 'meningen' verergeren de crisis!

Die Hans-Willem Snoeck slaat de bal totaal mis door "kinderen de hulpmotor van de pandemie" te noemen. Dergelijke uitspraken zijn regelrecht crimineel!

Steven Van Gucht - die meestal ook nonsens verkoopt - stelt echter voor een keer eens terecht, dat "de universiteitsstudenten de katalysator waren" van de 'tweede golf'.

Echter, de 'tweede golf' werd kunstmatig gegeneerd door het aantal testen gigantisch op te voeren en de procedure van de PCR-test aan te passen door het aantal cycli te verhogen tot 35 waardoor de PCR-test totaal onbetrouwbaar is geworden.

Eerder stelde Dr. Mike Yeadon, voormalig hoofd van onderzoek en vice-president van de Pfizer Corporation, dat: "90% van de positieve PCR-testen vals-positief zijn".

Eind september werd door Oxford Academic een studie gepubliceerd die aantoonde, dat de kans dat iemand die positief test op Covid-19 bij een cyclusdrempel van 35 of hoger, daadwerkelijk geïnfecteerd is, minder dan drie procent is, en dat "de kans dat ... een vals positief wordt gecapteerd 97% of hoger is".

De vervalste positiviteitsratio (het aantal positieve testen op het totale aantal testen) ligt in België momenteel op 9%. Met 2.368 nieuwe 'besmettingen' vandaag, zou dat betekenen, dat slechts 71 mensen daadwerkelijk besmet zouden zijn, aangezien 97% vals-positief is.

Hou er ook rekening mee, dat velen die positief testen, een tweede, derde en vierde test laten uitvoeren, totdat ze een negatief testresultaat hebben. Wie één keer positief test, raakt namelijk niet zo makkelijk aan een negatieve test ook al zit hij al weken in quarantaine. Deze her-testen worden ook allemaal als 'nieuwe' besmettingen gepresenteerd!

De reactie van Weyts spreekt boekdelen: "We gaan de scholen níet sluiten omdat sommigen kinderen willen misbruiken als een loden gevangenisbol aan de enkel van hun ouders, als manier om hén thuis te houden", klinkt het straf.

Hier worden dus kwaadwillige spelletjes gespeeld!

Het zou goed zijn, dat al deze 'experts' - deze malafide kamergeleerden - zo snel mogelijk weer in hun stoffige kantoortjes verdwijnen en dat ze daar dan nooit meer uit komen!

Ook een media-lockdown van twee maanden zou een uitermate gunstig effect hebben op het aantal infecties, want de ene domoor papegaait de andere domoor na!

Stop met deze 'experten'-nonsens, de meesten weten gewoon niet waarover ze het hebben!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dirk van Damme was van 2004 tot 2008 kabinetschef voor toenmalig Vlaams minister van onderwijs, Frank Vandenbroucke.

Hans-Willem Snoeck is professor microbiologie aan de University of Columbia, New York, waar hij een biogenetisch labo leidt, dat stemcel onderzoek doet voor de behandeling van leukemie.

Columbia was tot voor een paar jaar top. Een gebalanceerde instelling, in tegenstelling tot de nabij gelegen universiteiten van Harvard en Princeton. Maar in de voorbije maanden komen professoren van Columbia met de vreemdste dingen aandraven. Zse vervelen zich blijkbaar in lockdown. Niet voor niets dat New York de zwaarst getroffen stad voor Corona ter wereld is.

Nu New York onleefbaar is en zijn labo gesloten is (veronderstel ik want je kan maar moeilijk stamcelonderzoek doen op je keukentafel), hebben ze Snoeck terug naar België geÏmporteerd om hier de boel op stelten te zetten, waar hij al sinds mei van dit jaar Van Ranst rauw kan lusten – en als hij zijn zin gekregen had, de scholen niet geopend waren na de eerste lockdown, niet na de zomevakantie en niet na de kerstvakantie.

Hoe kan een idioot als Van Damme, zo een schoolhater citeren?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Kortom, een complot van communisten om het Westen op de knieën te krijgen.

Anoniem zei

Meer dan een complot. Het is fait acompli.

In september 2019 hebben de Amerikaanse Fed en de Treasury de Repo markt overgenomen. De banken zijn een ding van het verleden. Ze waren al zo goed als failliet. Hun business model was voorbijgestreefd, en binnenkort zullen we allemaal een rekening bij de nationale bank krijgen. Zoals de Gosbank in de Sovjet Unie, waarin ons universeel basic income bestaald zal worden, omdat op dat moment hyperinflatie zal optreden, die alle hyperinflatie sut het water blaast, omdat vandaag de problemen met het financieel systeem zo veel groter zijn, dan ooit in de geschiedenis.

Het is dus een communistische dictatuur sinds 19 september 2019.

Nu zitten we in het deflataire deel van de depressie. Interestvoeten gaan eerst zakken. Effecten prijzen blijven stijgen, omdat de munt waarmee ze betaald worden goedkoper worden.

Maar de trigger voor het moment inflatie gaat starten gaat dat universeel basis inkomen zijn, dat je als crypto geld in een bankrekening van de centrale bank betaald gaat krijgen.

Dit is niet alleen wat het World Economic forum voorstelt in hun presentatie van The Great Reset. Het is al aan de gang.

De tekenen in de economie dat wat ze voorstellen inderdaad aan het gebeuren is, zijn duidelijk. De Great Rest is geen bullshit. Het is echt

Anoniem zei

Ik weet niet hoe ik U anders kan bereiken, daarom langs deze weg en over HCQ :
https://www.carineknapen.info/forum/algemeen/hydroxycloroquine-toegestaan-in-vs

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Hydroxycloroquine zou een positief effect hebben in de aanvangsfase van covid-19. Daarna is het niet meer nuttig. In elk geval oppassen voor overdosissen met dodelijke afloop, zoals in Afrika is gebeurd.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------