BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 28 december 2020

Pierre Van Damme is een levensgevaarlijke charlatan


Kan het vaccineren tegen het coronavirus een stuk sneller dan gepland in ons land? Het is iets waar de taskforce vaccinatie naar kijkt, zo zegt vaccinoloog Pierre Van Damme in "Het Journaal". Concreet wordt gedacht aan een piste waarbij iedereen één spuitje krijgt in plaats van twee. De tweede prik zou dan pas (veel) later kunnen komen [Dit klopt natuurlijk niet! Het is werkelijk ongelofelijk, dat iemand die als 'wetenschapper' wil doorgaan zich niet aan de wetenschappelijke procedures wil houden. Dat maakt Pierre Van Damme tot een levensgevaarlijke charlatan! Eerlijker zou zijn om te zeggen, dat een niet-werkend vaccin sowieso niet werkt. Of je er nu één of twee dosissen van krijgt toegediend, het maakt geen verschil uit, want het werkt toch niet. Echter, omdat het corona-vaccin de productie van antilichamen stimuleert, kan via ADE (Antibody-dependent enhancement) en andere mechanismen, de ziekte waartegen het vaccin is ontworpen, verergeren. Nadat men dus door middel van vaccinatie met een afgezwakte variant van het corona-virus is geïnfecteerd, kunnen bij een herinfectie met 'wild-virus' via ADE de symptomen veel erger zijn dan bij een gewone infectie met 'wild-virus'. Zo een herinfectie na vaccinatie zou potentieel dodelijk kunnen zijn.].

Zo'n aanpak heeft verschillende voordelen, zegt Van Damme: "Je kan er sneller de groepsimmuniteit mee doen aangroeien [Dit is een flagrante leugen!]. Een tweede voordeel is dat je iedereen die op de wachtlijst staat, ook de jongeren, iets zou kunnen aanbieden, bijvoorbeeld al voor de zomer" [Jongeren hebben het vaccin niet nodig.].  Het zou in de praktijk betekenen dat eigenlijk de hele bevolking voor de zomer kan worden gevaccineerd in ons land [Dit zal sowieso nooit lukken.].

Volgens zo'n schema zal je dus sneller minder mensen overhouden die vatbaar zijn voor het virus en bij wie het zou kunnen muteren [Het virus muteert altijd en het is goed dat het muteert omdat het dan steeds zwakker wordt.], wat van groot belang kan zijn. Van Damme verwijst naar het Verenigd Koninkrijk, waar een meer besmettelijke variant van het coronavirus is opgedoken [Nonsens!]. Hoe minder risico op mutaties, hoe beter [Vals!].

De tweede dosis blijft evenwel noodzakelijk voor de meeste vaccins, maar Van Damme zou de periode tussen beide willen verlengen van enkele weken naar bijvoorbeeld zes maanden [Waanzin!]. "Dan heb je er intussen voor gezorgd dat je heel breed kunt gaan vaccineren" [Totaal nutteloos!].

Bron: vrtNWS


Enkele bedenkingen:

Van Damme is gewoon bang voor de bijwerkingen na de tweede vaccinatie. Hij hoopt natuurlijk zoveel mogelijk mensen te besmetten voordat mensen gaan weigeren!

Het uitstellen van de tweede Pfizer-prik om zo vaccins over te houden om meer mensen alvast de eerste inenting te geven, is een risicovolle stap. Volgens de huidige voorschriften moet de tweede prik na drie weken worden gegeven om optimaal te werken.

De eerste prik geeft volgens de fabrikanten al wel enige bescherming, maar niet bekend is hoe lang die precies zou aanhouden. Het kan zijn, dat de werking verdwijnt voordat de tweede prik komt en dan zijn mensen weer helemaal níet beschermd. Dan is het zogenoemde "immunologische geheugen" de eerste prik eigenlijk "vergeten".

De tweede prik moet ook op tijd worden toegediend om het nagestreefde 'booster-effect' te bereiken, waardoor de bescherming zo goed mogelijk is. Van Damme neemt foutief aan, dat wanneer iedereen de eerste prik heeft gehad, iedereen al een beetje is beschermd, maar dat zou je met wiskundige modellen eerst moeten onderzoeken waarbij je al zou moeten weten hoe lang die eerste inenting werkt. Helaas weten we dat niet. Maar de tweede prik uitstellen is ronduit waanzin!

De makers van het vaccin hebben benadrukt dat de tweede dosis nodig is om een goede dekking te houden, maar Van Damme weet het weer beter.

Bij één prik ligt de beschermingsgraad rond de 40 procent.

De meeste coronavaccins, waaronder die van Pfizer en Moderna, werken volgens de fabrikanten pas optimaal bij twee inentingen. Zo is de werkzaamheid van het Pfizer-vaccin vastgesteld op 40 tot 52 procent na de eerste prik en op 95 procent na een tweede vaccinatie.

Een werkzaamheid van 50 procent betekent, dat na een eerste vaccinatie 1 persoon op 100 besmet zal worden. In de groep van de niet-gevaccineerden zullen 2 personen op 100 besmet worden. Dit toont aan, dat - indien het vaccin al zou werken - één vaccinatie een totaal zinloze exercitie is!

1 opmerking:

Anoniem zei

Pierre Van Damme verkoopt hier voodoo ipv serieuze geneeskunde.
Het systeem om 2 injecties te geven, is begrond doordat 1. het coronavaccin sterke en wel dosisafhankelijke ongewenste bijwerkungen heeft (en daarom niet adequaat hooggedoseerd kan worden in één injectie) en 2. men zich geen inentingsdoorbreuken kan permitteren, omdat (cfr. het dengue-vaccin (ook een RNA-virus) in Westafrika) een coronainfectie bij een ingeênte veel slechter en bijna steeds dodelijk verloopt. (kavlaanderen.blogspot verwees hedenmorgen terecht naar het ADE (Antibody-dependent Enhancement) fenomeen)( reeds uitvoerig in februari en maart 2020 beschreven).
Daar de mortaliteit van covid19 bij personen onder 45 jaar tegen nul tendeert, is er geen indicatie om met een niet goed onderzocht jeugdigen en normale jongere volwassenen te vaccineren.
Dit leidt alleen tot meer bijwerkingen en ook doden in een cohorte die niet noemenswaardig lijdt onder covid19; veel ongunstige effecten zonder benefit.
SARSCoV2 is ook niet sterk infectieus: de prevalentie van positieve testing bedroeg in Brussel 8% in april 2020(VUB), in Antwerpen 5% in augustus 2020, in de Bronx(NY) 15% in juni, ook 15% in Bergamo; Vò bij Vicenza en Manaus(BR)scoorden 95%, waarbij er ook niet meer doden vielen dan in Brussel.
Een "groepsimmuniteit" is dan ook illusoir- waarbij buiten het russische vaccin SpoetnikV geen enkel "vaccin" het bewijs gebracht heeft dat het een coronainfectie verhindert.
Pierre Van Damme lult - past overigens zeer goed bij de andere lulzakken die op tv en radio en in de rioolkranten paniek zaaien.
Van Ranst houdt nu ook nog voordrachten- betaling: een kist witloof.
Vlaanderen is toch enorm diep gezonken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------