BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 3 december 2020

Een internationaal team van experts heeft 10 fatale fouten gevonden in de Corman-Drosten-paper die als basis dient voor de PCR-test

Als consequentie eist het internationale team onderzoekers de onmiddellijke stopzetting van alle PCR-testing wereldwijd omdat er géén ‘tweede golf’ is en omdat de pandemie sinds juni voorbij is!

Een peer review van het artikel waarop de meeste Covid-tests zijn gebaseerd, heeft de wetenschap erachter volledig ontkracht en grote tekortkomingen gevonden. De conclusie is, dat de PCR-test volkomen ongeschikt is als diagnostisch middel. De gevolgen zijn immens!

Vorige week berichtten we hier reeds over een historische uitspraak uit Portugal, waar het Hof van Beroep in Lissabon een uitspraak had gedaan tegen een gezondheidsautoriteit van de overheid die deze zomer vier mensen illegaal in een hotel had opgesloten. Zij hadden dit gedaan omdat één van de mensen positief had getest op Covid-19 in een polymerasekettingreactie/PCR-test - maar het hof vond de test fundamenteel gebrekkig en in wezen niet-ontvankelijk.

Link:

http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/11/het-hof-van-beroep-in-lissabon.html


De Portugese rechters haalden een studie aan die was uitgevoerd door "enkele van de leidende Europese en wereldspecialisten" en die eind september door Oxford Academic werd gepubliceerd. Deze studie toont aan dat de kans dat iemand die positief test op Covid-19 bij een cyclusdrempel van 35 of hoger, daadwerkelijk geïnfecteerd is, minder dan drie procent is, en dat "de kans dat ... een vals positief wordt gecapteerd 97% of hoger is".

Nu heeft de PCR-test-suprematie waaronder we nu allemaal te lijden hebben weer een verpletterende slag gekregen. Een peer review van een groep van 22 internationale experts heeft 10 "grote tekortkomingen" gevonden in het hoofdprotocol van de PCR-test. Het rapport ontmantelt systematisch de oorspronkelijke studie, de Corman-Drosten-paper genaamd, die een protocol beschreef voor het toepassen van de PCR-techniek om Covid-19 te detecteren.

De Corman-Drosten-paper werd op 23 januari 2020 gepubliceerd, slechts een dag nadat deze was ingediend, waardoor elk peer review-proces dat plaatsvond werkelijk het kortste in de geschiedenis zou zijn geweest. Wat belangrijk is, is dat het protocol die de PCR-test beschrijft, wordt gebruikt in ongeveer 70 procent van de Covid-testkits wereldwijd. Deze Covid-testkits zijn goedkoop, snel en absoluut nutteloos!

Enkele van de fatale tekortkomingen die het PCR-testprotocol volledig ongeldig maken, zijn dat de test niet-Covid-19-specifiek is vanwege een onjuist primer-ontwerp, enorm variabel is, geen onderscheid kan maken tussen het 'levend' virus en dode, virale RNA-fragmenten, geen positieve of negatieve controles toelaat, niet wordt uitgevoerd volgens een standaard werkwijze en fout wordt beoordeeld door vakmensen.

Zoals eerder is opgemerkt, is er nooit een drempel voor positiviteit vastgesteld. Dit is de reden waarom laboratoria nu zelfs 40 cycli hebben ingevoerd, die een zéér groot aantal vals-positieven genereren - volgens sommige onderzoekers tot 97 procent van het totaal aantal PCR-tests.

Als kers op de taart blijkt nu dat vijf van de auteurs van de Corman-Drosten-paper ernstige belangenconflicten hebben. Twee van hen zijn lid van de redactie van Eurosurveillance, het sinistere tijdschrift dat de paper heeft gepubliceerd. En minstens drie van hen staan ​​op de loonlijst van de eerste bedrijven die PCR-testen uitvoerden!

De 22 leden van het internationale team van experts die nu deze slordige wetenschap aanklagen, verdienen enorm veel lof. De wetenschappers uit Europa, de VS en Japan zijn moleculaire genetici, biochemici, immunologen en microbiologen, met tientallen jaren ervaring.

Ze hebben Eurosurveillance gevraagd om de Corman-Drosten-paper in te trekken en ze schrijven: “Gezien de wetenschappelijke en methodologische onvolkomenheden die hier worden gepresenteerd, zijn we ervan overtuigd, dat de redactie van Eurosurveillance geen andere keuze heeft dan de publicatie in te trekken''.

Het is moeilijk om de implicaties van deze retraction paper te overdrijven. Alles waarop de Covid-orthodoxie steunt, wordt in de retraction paper onderuit geslagen. Als de resultaten van de PCR-test in wezen zinloos zijn, dan is alles wat ons werd verteld - en ons werd opgedragen door in wezen dictatoriale regeringen - onjuist. Eén van de auteurs van de retraction paper is bijvoorbeeld Dr. Mike Yeadon, die beweert dat er in het VK geen ‘tweede golf’ is en dat de pandemie sinds juni voorbij is.

Link naar de retraction paper:

https://cormandrostenreview.com/report/



Het PCR-kaartenhuis stort in mekaar

Waarom werd de Corman-Drosten-paper in januari met spoed gepubliceerd, hoewel het duidelijk niet voldeed aan de juiste wetenschappelijke normen? Waarom kwam géén van de checks and balances die bedoeld zijn om te voorkomen dat slechte wetenschap het overheidsbeleid gaat dicteren in actie? En waarom duurde het zo lang voordat iemand in de wetenschappelijke wereld de foutieve methodologie aanvocht?

Link naar de
Corman-Drosten-paper:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6988269/



Nog dringender is de vraag wat hier nu aan gedaan gaat worden. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het schrijven en publiceren van de de Corman-Drosten-paper moeten ter verantwoording worden geroepen. Maar ook moeten alle PCR-tests op basis van het Corman-Drosten-protocol met onmiddellijke ingang worden stopgezet. Al degenen die op van basis van de PCR-test ‘Covid-19-gevallen’ zijn, moet worden verteld dat ze zich niet langer hoeven te isoleren. Alle huidige en eerdere Covid-sterfgevallen, -gevallen en ‘infectiepercentages’ moeten worden onderworpen aan een grootschalig onderzoek met terugwerkende kracht. En alle lockdowns, shutdowns en andere beperkingen zoals een ongrondwettelijke avondklok - moeten dringend worden herzien, versoepeld en opgeheven.

Deze nieuwe klap voor de PCR-test vergroot de kans, dat er géén sprake is geweest van een dodelijke viruspandemie, maar wél van een vals-positieve pseudo-epidemie, die onze economieën vernietigt, het levensonderhoud van mensen vernielt en meer doden zal veroorzaken dan Covid-19 zélf. De aanstokers van deze drill en hun handlangers hebben zich bezondigd aan misdaden tégen de mensheid!

1 opmerking:

Anoniem zei

In Belgie is het Rode Kruis naar 5.000 vrijwilligers op zoek om het personeelstekort in de rusthuizen te verlichten. 5.000 !!!! Vrijwilligers !!!!! Willen jullie nu nog om 20:00 applaudiseren voor de "Helden van de Zorg?" Betaald worden en ziekvieren is fijn he. Als ze Posttraumatische stresstoornis hebben wil ik accepteren, maar dan zullen we eerst de waarheid aan het licht moeten brengen met wat er zich in de rusthuizen afspeelt. Mijn eerste vraag is; zijn het wel rusthuizen, of zijn het slachthuizen?

Vandebroucke als verantwoordelijk minister moet deze vraag beantwoorden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------