BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 7 december 2020

Professor Pierre Capel - hoogleraar en immunoloog - waarschuwt ons: "Wij worden niet gevaccineerd, maar genetisch gemodificeerd"

De PCR-test zélf veroorzaakt de tweede golf, maar er is verder niets aan de hand. Het is de najaarsgriep, zoals ieder jaar. De corona-maatregelen hebben geen enkel effect, behalve op de verwoesting van de maatschappij. Afstand houden, opsluiten en zuurstof afknijpen... Het werkt allemaal averechts.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

De voormalige directeur van onderzoek naar longgeneesmiddelen en allergien van Pfizer, Dr Michael Yeadon en duitse longspecialist en parlementair Dr. Wolgang Godarg hebben hebben een petitie naar de EU gestuurd, die eist dat de vaccin studies "dringend gestopt" worden, over 'permanente onvruchtbaarheid' en andere nevenwerkingen. Het handel zich in het bijzonder over het BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCT number 2020-002641-42).

De ondertekenaars eisen dat dat omwille van het gebrek aan nauwkeurigheid van de PCR test, een zogeheten Sanger-Sequencing gebruikt moet worden, om enige serieuze schatting te maken over de effectiviteit van het vaccin. (dit is een methode in DNA sequencing)

De belangrijkste punten die Dr Michael Yeadon maakt over de nevenwerkingen van het vaccine zijn:

1/ Het vaccin kan een super virus produceren.Het vaccin produceerd zogeheten "non-neutralizing antibodies" die tot een overdreven immuniteitsreactie kunnen leiden vooral wanneer een gevaccineerde persoon in contact komt met het "wilde" virus Het wilde virus is de natuurlijke niet-gemuteerde vorm van het virus. Wanneer "wild" virus in contact komt met een anti-virale geneesmiddel muteert in het tot een resistent virus. Een super virus dus - het principe is bekend van polio en hiv.

Vroege experimenten om de corona katten te immuniseren werkten eerst goed met het vaccin, maar ze zijn ondertussen allemaal gestorven.

2/ Het wordt verwacht dat de vaccinatie antilichamen produceert tegen de glycoproteine piek van SARS-CoV-2. Echter, deze piek-proteïnen bevatten ook syncytin-homologous proteïnen, die essentieel zijn voor de productie van een placenta in zoogdieren waaronder ook mensen. Het moet absoluut uitgesloten worden dat het Corona vaccin een immuunreactie creëert TEGEN syncytin-homologous proteïnen die tot onvruchtbaarheid van onbepaalde duur leiden in gevaccineerde vrouwen.

3/ De MRNA vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten polyethyleen glycol. (PEG). 70% van mensen ontikkelen antilichamen tegen deze stof. Dit betekent dat vele mensen potentieel dodelijke allergische reactie tegen het vaccin kunnen ontwikkelen.

4/ De proefperiode is veel te kort om de nevenwerkingen op lange duur te onderzoeken, zoals Nacrolepsie. Net zoals de gevallen van nacrolepsie bij de vaccins voor de Mexicaanse griep.

Anoniem zei

Pfizer heeft laten weten dat de tweede batch van vaccins niet beschikbaar zal zijn tot eind juni, begin juli.

Landen hebben alle beschikbare doses vaccin opgekocht.

Dit in tegenstelling tot eerdere rapporten dat een batch vaccins op 3 maanden tijd geproduceerd kan worden;

In tegenstelling tot conventionele vaccines die genetische informatie van het virus nemen, en cultiveren in een menselijke cel, heeft de mRNA methode die voor het Covid vaccin gebruikt wodt, gewoon de genetische code van het virus nodig waardoor de productie van het vaccin tot 3 maanden gereduceerd kan worden.

Dit is precies wat de dr in de video zegt; dat het geen vaccin is, maar een genetische manipulatie.

Toch zal het 6 maanden duren eer de tweede batch vaccin klaar voor levering zal zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------