BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 24 december 2020

Minister Frank Vandenbroucke verduidelijkt: "Kinderen tellen (binnenshuis) ook mee als knuffelcontact" = dergelijke uitspraken zijn emotionele mishandeling!

De impact van de psychologische terreur van het Belgische regime op de volksgezondheid is moorddadig!


















Zoals alle daders van psychologische terreur heeft ook Frank Vandenbroucke narcistische of psychopathische karaktertrekken

Pesten, intimidatie en psychische terreur hebben vergelijkbare gevolgen voor de gezondheid als een verkrachting. Het is verbazingwekkend hoe snel een slachtoffer van intimidatie aftakelt. Reeds na enkele dagen krijgen slachtoffers allerlei spanningsklachten, zoals: maag- en darmklachten, hoofdpijn, hartkloppingen, bovenmatige transpiratie, vermoeidheid, nervositeit, migraine, lage rugpijn, gespannenheid en dergelijke. Men gaat ijsberen, krijgt huilbuien, kan zich niet meer concentreren, maakt fouten, kan plotseling geen woord meer uitbrengen, enz.

In een later stadium kan men te maken krijgen met astma, suikerziekte, schildklierproblemen, hoge bloeddruk, duizeligheid, huidziektes of maagzweren. Ook moeilijk in slaap komen is een veel voorkomend fenomeen. Volgens verschillende onderzoeken heeft slaaptekort negatieve gevolgen voor je prestaties, je concentratie en je langetermijngeheugen. Ook zou het aanleiding geven tot drugs- en alcoholgebruik. Bovendien kan slaaptekort leiden tot uitputting, frustraties, angsten, woede, impulsief gedrag, gewichtstoename, risicogedrag, hoge bloeddruk, een verzwakt immuunsysteem, stress en andere mentale aandoeningen.

Slachtoffers verwaarlozen hun sociale contacten, sluiten zich op in hun eigen huis, kunnen niet goed meer uit hun woorden komen... Als de intimidatie voortduurt of erger wordt, kan een hartinfarct, hersenbloeding of diepe depressie en elke andere vervelende ziekte het gevolg zijn. Het slachtoffer krijgt een somber humeur, verliest zijn gevoel van eigenwaarde, krijgt een buitensporig of misplaatst schuldgevoel, raakt uitgeput, verliest ieder plezier in het werk en zijn vrije tijd en heeft geen belangstelling meer voor alles wat hem vroeger wel interesseerde.

Hierdoor komen slachtoffers in een vicieuze cirkel terecht. Doordat ze zich min of meer vreemd gedragen, vindt de omgeving het begrijpelijk dat ze geïntimideerd worden. Uit Zweeds onderzoek blijkt dat pesten ook de levensverwachting negatief beïnvloedt. Voor pest-slachtoffers is het risico om te overlijden door bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of kanker circa 50 % hoger dan normaal. Sommige slachtoffers lopen zelfs rond met gedachten over zelfdoding, en anderen gaan daartoe over.

De corona-maatregelen zijn een misdaad tegen de mensheid!

Anti-Lockdown-lied van Eric Clapton: ‘Stand and Deliver

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn uitspraak is vooral racistisch en anti-katholiek want hiermee viseert hij families met veel kinderen. Nou ja, families met meer dan 1 kind

Anoniem zei

Voor het eerst in de geschiedenis van dit land gehoorzamen Belgen de ministers. Of is dit niet het geval? An is dit maar schijn die de pers probeert te wekken? Het zou vreemd zijn dat in een land waarin de middenstand zonder zwart geld niet kan overleven en velen er niet eens een geheim van maken dat ze de belastingen defrauderen, dat men opeens coronaregels op de letter zouden volgen.

Ministers en ministeries roepen allerlei coronamaatregelen uit, tegen elkaar op, alsof ze deelnamen aan een openbaar opbod. Ik denk dat de veilingmeester - het Staatsblad - zelf de tel kwijt is.

Ik heb in ieder geval het allemaal uit te pluizen en ik en mijn familie zullen kerst vieren zoals we dat gewoon zijn. We hebben dit al generaties overleeft. Dit keer waarschijnlijk ook.

De politie heeft geen controle over menselijk gedrag. Het is de natte droom van de liberalist en vooral de communistische liberalist de maatschappij te creëren die zij goed sunken, en ze proberen al sinds de Franse Revolutie menselijk gedrag te manipuleren met hun verwrongen moraal. Ze zijn er nog steeds niet in geslaagd en cameraad Vandenbrouckski gaat ook falen.

Zalige Kerst aan alle mensen van goedecwil. Tja, als je kerst niet wilt vieren, hen je het alleen aan jezelf te danken dat het geen zalige kerst wordt. Denk je dat Vamdenbroucke je gaat komen bedanken? Of dat die machtsgeile eunuch ooit klaar gaat komen? Die coronamaatregelen zullen minstens 10 jaar van kracht blijven. Dus maak er maar een zalige kerst van , nu het nog kan.

Anoniem zei

Franky Vandenbroucke is ondertussen al teruggeroeid met de omfloerste verdediging dat "men hem kon misverstaan".
Onzin.
De mensen hebben Vandenbroucke zeer goed verstaan- en zijn uitspraak was ook zeer duidelijk en niet mis te verstaan.
Franky Vandenbroucke heeft hier onmenselijk gezwans luid van zich gegeven- en wel als federale minister.
Hij heeft daar een speciale verantwoordelijkheid en moet op zijn woorden passen.
Zoals de affaire met de geldverbranding bij het reuze-smeergeld (Agusta-helicopters 1985)bij de belgische socialisten reeds toonde: Vandenbroucke heeft geen milligram gezond mensenverstand, geen enkel moreel besef en geen geweten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------