BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 december 2020

"Woonzorgcentra ronden trieste kaap"

In de woonzorgcentra van ons land zijn sinds het begin van de coronacrisis nu al 10.270 mensen overleden. Dat cijfer staat voor 56 procent van het totale aantal COVID-overlijdens in België. Ook nu weer nemen de overlijdens in woonzorgcentra lichtjes toe, zegt viroloog Steven Van Gucht. "De situatie in de woonzorgcentra blijft daarmee precair".

Het aantal besmettingen is de voorbije week ook licht gestegen, maar het aantal grote uitbraken daalt lichtjes. Een derde van alle woonzorgcentra kampt met minstens 1 coronageval, 1 op de 10 woonzorgcentra zitten met een grote uitbraak.

In de Vlaamse woonzorgcentra telt Sciensano 17,1 besmettingen per 1.000 bewoners, iets meer dan vorige week (toen waren het er 15,3 per 1.000). 28 procent van de Vlaamse woonzorgcentra heeft minstens 1 coronabesmetting gerapporteerd, vorige week was dat wel iets hoger (33 procent). In Vlaanderen heeft 13 procent van de woonzorgcentra te maken met een grote uitbraak.

Bron: vrtNWS

Het is allang duidelijk, dat de klappen binnen de woonzorgcentra vallen. Het Belgisch regime slaagt er echter niet in om de woonzorgcentra corona-vrij te houden. De controleerbare woonzorgcentra vallen nochtans onder de bevoegdheid van het regime... Resultaat? Eén groot fiasco!

Hier is sprake van mensenrechtenschendingen en genocide!



De draconische en ongrondwettelijke corona-maatregelen werken niet:

"Stijging van aantal nieuwe coronabesmettingen versnelt"

Het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land stijgt alsmaar sneller, zo leren de meest recente cijfers van Sciensano. In de week van 8 tot 14 december raakten gemiddeld 2.445 mensen besmet, dat is 12 procent meer dan de week daarvoor. Toen waren dat er nog 2.187. Ter vergelijking: gisteren groeiden de besmettingen nog aan met 9 procent, eergisteren stegen ze met 8 procent. Vorige maandag telde Sciensano al meer dan 3.800 nieuwe besmettingen op 1 dag. Het was bijna een maand geleden, van maandag 23 november om precies te zijn, dat het dagcijfer van de besmettingen nog zo hoog lag.

Bron: vrtNWS

Het Belgische regime weet niet waar het mee bezig is.

Hoe zou het
Belgische regime de hele samenleving corona-vrij kunnen houden als het regime er nog niet eens in slaagt om een paar woonzorgcentra corona-vrij te houden?

Het regime verstrekt geen adequate hulp aan mensen in nood!

Het onwettig opsluiten van het gezonde deel van de bevolking zal hier weinig soelaas brengen.

Nogmaals, wie een kuil probeert te graven voor een ander valt er meestal zelf in.

Dit is puur wanbeleid!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------