BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 29 december 2020

De Belgische corona-maatregelen samengevat in één foto:

De ongrondwettelijke woonstbetredingen door de politie
zijn hét gevaar numero uno voor de volksgezondheid

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is de politiechef op non-actief gezet na een kerstfeest in het commissariaat. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Op sociale media waren foto's te zien waarop agenten in uniform tijdens een kerstfeestje zonder mondmasker aan het gourmetten zijn, zonder anderhalve meter afstand te houden [De zogenaamde '
anderhalve meter' is hier niet aan de orde! Tijdens het eten hoef je ook geen mondmasker te dragen zoals de VRT kennelijk niet schijnt te weten. Dit is een lockdown-feestje! Dat betekent 750 EUR boete voor elke deelnemer en 4.000 EUR voor de organisator!].

Er werd daarom een intern onderzoek gestart naar wie er precies aan de tafel zat, en wat er exact aan de hand was. Op basis van dat onderzoek is nu beslist om de chef van de politie-afdeling in Molenbeek op non-actief te zetten. De politiechef was de avond van het kerstetentje van dienst.

De politiezone zelf wenst voorlopig niet te reageren. "Het intern onderzoek loopt nog," klinkt het daar. "Zolang het onderzoek loopt, geven wij geen informatie."

Bron: vrtNWS

Het zou een teken van 'goed bestuur' zijn wanneer de Minister van Binnenlandse Zaken kordaat zou reageren en het zou afbollen! Maar goed, de burger bedreigen, is natuurlijk een stuk makkelijker!

Annelies Verlinden - de minister die zo graag met drones in uw tuin komt kijken -
en die u 's nachts in uw woning opsluit, is het kotsbeu!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Totaal normaal.
St.-Jans-Molenbeek is wel de meest verrotte gemeente van Belgiê: sedert 40 jaar met St.-Joost-Ten-Node de armste gemeente, ca. 90% islamietisch, met een marokkaanse kasbah aan het kanaal Brussel-Willebroek, met een extreem hoge werkloosheid, zonder bloemenwinkel, zonder boekhandel, zonder cafés met bier, met een totaal gefrustreerde en sociocultureel aggressieve (Bart de Wever spreekt dan van "geemotioneeerde) bevolking, met een (niet lachen!goed begrijpelijk maar toch ook niet stemmingsbevorderend) zeldzaam overwicht van mannen in de bevolking.
Voor de politie een uiterst harde sector: zeer gevaarlijk, continu geconfronteerd met hard geweld, smalle straten en een burgemeester en gemeenteraad die vlaamshaten tot en met zijn.
De clan Moureaux, eerst socialist en dan FDF en dan weer omgekeerd, en een beetje met fransdolle liberalen flirtend.
Dat de troepen in de eerste frontlijn daar een klein sterretje van hoop bij Kerstmis tesamen vieren en "una corde et uno spiritu" (citaat Paus Pius XII bij zijn kerstpreek 1943, ingesloten in het vaticaan) is niet meer dan natuurlijk.
Het is overigens veel deftiger en betamelijker dan de orgie van politieagentes met paracommando's in het grote politiegebouw van Brussel-West (Ganshoren) in 2016 bij de vele stress bij de islamistische terreuraanvallen.(Die buurten hebben het in zich- dat werd reeds voor 12 jaar aangeduid in het intussen ter ziele gegane kerknet bij de beschrijving van de pastorale bezoeken van AB Msgr. Léonard).

Ter zake: SARSCoV2 is niet zeer infectieus.
SARSCoV2 is een mislukt biologisch wapen.
Zoals men hier ziet, is zijn werking bij dicht opeen gepakte soldaten(meer mannen dan vrouwen) nauwelijks voorhanden.
Daarentegen plakt (pardon: kleeft) SARSCoV2 zeer goed.
Voor bejaardentehuizen een echte pest; en zeker wanneer dan nog goed-menselijk door vrijwilligers en snullige directie geprutst wordt, ontstaan minicatastrofen.
De sinterklaasgeschiedenis van Mol (de home heet daar ook nog cynisch "Hemelrijk") is daar een fantastisch voorbeeld.
De cd&v- politiekers zoala Annelies Verlinden en Cathy Berx spelen daar een grote rol.
Bejaarden en zwakke personen (AIDS-patiênten zijn bijzonder in gevaar bij covid19) lopen in Molenbeek bij de politie niet rond.
Jongens, hopelijk heeft het goed gesmaakt!

Anoniem zei

Waar is de tijd dat minister De Block zei;
"Blijf in uw kot. Ik meen het he".

Nu zegt Verlinden;
"Het moet nu eens gedaan zijn met die samenkomsten".

Mijn kleuterjuf 50 jaar terug sprak ook zo.

Emotionele uitbarstingen en tekenen van incompetentie en frustratie wanneer hun fantasieën niet waar worden. Alsof ze het persoonlijk nemen wanneer het kleuterklasje niet doet zoals ze zegt.

Verlinden is niet alleen gefaald als freubel, ze is ook een gefaalde politica. Vaker geprobeerd maar nooit verkozen, tenzij als jeugdleidster voor de KSJ.

Dat ze maar niet vergeet dat ze als hoofd en partner van de Belgische afdeling van het prestigieuze internationale advocatenkantoor DLA Piper, met dergelijke taal geen indruk maakt op haar potentiële klanten, tenzij ze zich tevreden stelt met de Belgische Staat als haar enigste klant.

Ik hoef me daarom niet af te vragen hoe ze opeens vanuit het niets dat jobke bij binnenlandse zaken gekregen heeft.

Er lopen te veel protégés van Amerikaanse multinationals rond in de Belgische regering en geassocieerde ministeries. Men zou wel eens gaan denken dat België een win gewest geworden is voor de Amerikaanse democratische partij.

Wist je dat de echtegenoot van de nieuwe Amerikaanse vice president bij hetzelfde advocatenkantoor werkt als Verlinden. Natuurlijk, ze ‘verlaten’ de firma tijdens hun tenuur in een openbaar ambt. De technische term is “leave of abscense”. Dit betekent toelating om afwezig te zijn. Hun aandeel in de firma verkopen ze dus niet, terwijl de belangenverstrengeling de ogen doet wateren.

Ook dat moet maar eens gedaan zijn.


Toch goed gedaan van DLA piper, ik kan niet verbergen dat ik jaloers ben. Met werknemers in dergelijk belangrijke overheidsposten de wereld rond. Waar is de tijd dat de advocatenkantoren lobbyisten naar de regeringen stuurden, of voormalige ministers aanwerfden als adviseur, nu sturen ze hun personeel erop uit om minister posten te vervullen.

DLA Piper – de new one world government.

Eigenlijk klopt dat. De macht van die grote internationale advocaten kantoren is niet te onderschatten, zeker wanneer hun advocaten zetelende ministers zijn.

Anoniem zei


Deze foto is een uitdaging. Kijk wat wij kunnen en doen. Maar als jij het doet, komen we je deur inbeuken en je neus breken.

Wat ik denk dat er gebeurd is dat conservatieven aangespoord worden en uitgedaagd, niet om zich te organiseren en af te scheiden, maar om zich te centraliseren. Ik denk dat ze willen dat we acties wensen zoals een staat van beleg, omdat liberalen dan de conservatieven ervan kunnen beschuldigen totalitair te zijn. Ook al hebben de liberalen zelf een staat van beleg afgekondigd, ze hadden graag de conservatieven van de stand van zaken beschuldigd.

Conservatieven, de enigste verdedigers van burgerlijke vrijheden, die militaire onderdrukking zouden gebruiken en de grondwettelijke burgerlijke vrijheden loslaten om de politieke macht te behouden? Op de lange termijn is dat een droom voor de globalisten. Want wanneer de grondwettelijke burgerlijke vrijheden opgeheven zijn, komen ze nooit meer terug. Nooit meer. Indien militaire onderdrukking de normale gang van zaken is, zal dat zo blijven. Claus Schwab en de meute in Davos zouden niets liever willen, want dan zullen zij en globalisten opnieuw op het toneel komen, om de verloren burgerrechten met militaire onderdrukking tegen de conservatieven te gebruiken.

Het antwoord op de corona oppressie is dus niet opstand, maar aftand. Secessie. De liberalen laten zeveren, en ze er geluk mee wensen. Je er niets van aan trekken wie minister is, of wat die zegt, en hun decreten naast je neerleggen.

De strijd democratie te redden is toch verloren. Hoe is trouwens een slechte strijd, die eist dat je dezelfde wapens als de vijand hanteert. Het beste voorbeeld is de opmars van Hitler; fascisme werd gecreërd als antwoord op de onderdrukking van het communisme. En afhankelijk van hoe je wil bekijken, is er conceptioneel gesproken geen verschil tussen de twee. Als je vertouwd bent met het werk van Anthony Sutton zal je zien dat zowel fascisten als communisten door dezelfde elites gefinancierd werden – dezelfde financiers die nu nog de globalisten financieren.

Het bestaan van België, haar grondwet, haar democratie, zijn nooit meer geweest dan een hersenspinsel in de geest van globalisten. Het is een mythe. Voor die myhte vecht je niet. Laat de globalisten zichzelf kapotvechten. Geloof me vrij, er zijn er genoeg die constant een mes in de rug krijgen – ik bedoel dat letterlijk.

De goede strijd is de oorsprong van democratie en burgerrechten te steunen. De gemeenschap die zich losjes organiseert, en elkaar steunt, zonder collectivist te zijn, maar gewoon zijn leven lijdt zoals hij dat wil en zijn medemens steunt – er zijn genoeg dokters, apotekers, politie, leger, die het niet eens zijn met het corona narratief, steun hen.

Anoniem zei

Up -to-date 01 januari 2021 :
In de Sivesternacht werden er ca. 190 personen in Brussel gearresteerd; 30 voertuigen werden in brand gezet, enorme schade aan de bus-en tramhuisjes en aan de publieke inrichtingen.
Oudgewoon traditioneel concentreert zich alles weer in de politiezones Brussel-West (Molenbeek :-) LOL en Anderlecht) en Brussel Noord (Laken, St.-Joost-ten-Node, Evere en Schaarbeek) ;-) LOL
De molenbeekse politieagenten op de foto hebben hun "raclette" toch wel van te voren verdiend ;-)
En wie helemaal niet meer te vinden is in de eerste lijn: dat zijn de postconciliaire "apostelen" alias "pastores", voor die zones verantwoordelijk, zoals met name:
Guido Vaandeperre, Johan Dobbelaere en Tony Frison, "de rechterhand van Msgr Kockerols".
Lafhartige broekkakkers met een groot mondwerk en een efficiêntie en effektiviteit nul.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------