BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 6 december 2020

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA): "De mensen worden steeds brutaler en laten de politie niet binnen"

In Antwerpen heeft de politie de afgelopen nacht 9 lockdownfeestjes stilgelegd. In totaal werden daar 64 clandestiene feestvierders aangetroffen. De politie werd telkens getipt omdat er geluidsoverlast was.

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert misnoegd in "De zevende dag": "De mensen worden steeds brutaler en laten de politie niet binnen. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft gezegd dat de politie niet zomaar binnen kan komen. Ik moet dat tegenspreken: wij kunnen dat wel degelijk binnen de wet op de openbare gezondheid. Wij doen dat ook. U moet niet denken dat u zich kunt barricaderen en een feestje kunt houden."

Bron: vrtNWS

Boodschap aan De Wever: De politie heeft net zoals de Gestapo destijds niets te zoeken in onze woningen!

Ook niet vergeten, dat De Wever de allereerste was om over een nachtklok te beginnen.

Het is dus een figuur die er naar neigt om de grondrechten van de mensen aan zijn laars te lappen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Bart De Wever wordt met de dag onnozeler.

De politie kan zonder een door de onderzoeksrechter of het parket ondertekend huisdoorzoekingsbevel geen woningen betreden, tenzij een acuut levensgevaar voor de inzittenden bestaat.
Nu sterven er daar bij die feestjes geen mensen (de mortaliteit onder het 45ste levensjaar tendeert tegen nul); integendeel, er worden daar waarschijnlijk mensen gemaakt- een feest voor het leven.
(Hier expliciet uitgenomen de party in de bar Monroe in Brussel, waar 25 mannen totaal loot en met hun benen in de lucht aangetroffen werden ;-) LOL) (cfr. aartsbisschop Léonard: "pas fertile et pas fécond")

De onnozelaar Bart De Wever vergeet, dat voor de politie nu juist het betreden van die woningen en gebouwen gevaarlijk is.
Vooraleer men het weet, dringt men via een kleine deur binnen in een ruimte met twee rottweilerhonden of drie kaukasische owtscharka's, en dan kan ook Bart de Blote de verbeten agenten niet repareren; of ze landen in een kot met tuberkulosebacillen van Koch- nog slechter: veel verziekender en dodelijker dan corona.

BartDeWever is misnoegd; vele andere mensen zijn ook misnoegd.
En Bart De Wever slaat geen goede figuur.
"Periit sors et usura" (Erasmus, Coloquia familiaria)

The Guardian Angel zei

@ vorige Anoniem,

Onze politici lijken in deze coronacrisis wel emotieloze aliens geworden te zijn, die er enkel maar genoegen in scheppen om de burger te onderdrukken...

Anoniem zei

Vandaag 10 december 2020 om 12.15 ( geen volle veertien uur na de posting van anoniem 9 de cember om 22.24) publiceert La Libre Belgique een uitvoerig artikel wat de politie nu niet mag doen bij deze "huiscontroles":
namelijk dat er inderdaad eerst een echt huisdoorzoekingsbevel van het parket moet zijn.
De prcureurs hebben dit direct laten weten... ;-) LOL

kavlaanderen.blogspot : "toujours en vedette! " (oud frans, nog van Frederik de Grote van Pruisen): steeds aan de spits van het offensief.

Voortdoen, jongens!

The Guardian Angel zei

"Le Collège des procureurs généraux a également intégré un obstacle supplémentaire, affirme le ministre, en exigeant une autorisation préalable du procureur du Roi."

La Libre 9-12-2020

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------