BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 13 december 2020

Php 4:4 Verblijdt u altijd in de Heer; ik herhaal het: Verblijdt u!

Php 4:5  Laat alle mensen uw minzaamheid zien. De Heer is nabij;

Php 4:6  maakt u over niets bezorgd, doch maakt aan God al uw wensen bekend door bidden en smeken en danken.














Een groeiende groep mensen voelt zich als wildvreemden in deze wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme. Het opium van het volk is niet de religie, maar wél de propaganda, de desinformatie, de leugens en de technologische afleidingen, ontworpen door de onzichtbare heersende klasse die de massa plezierige illusies voert over de samenleving en hun materiële situatie. Als die massa ooit wakker zou worden en zich realiseert dat ze worden gemanipuleerd, onderdrukt, en als schapen in een kooi worden gehouden, zou er een revolutie uitbreken. Mensen worden tot waanzin gedreven door een overweldigend gevoel van cognitieve dissonantie.


De samenleving bestaat nog uit ‘gestreste zombies’ die ergens diep van binnen beseffen dat het niet goed gaat, dat de enorme schulden en de corruptie van de overheid, de financiële wereld en de media het bewijs zijn dat de samenleving zwaar in verval is. Maar die waarheid erkennen betekent dat hun eigen zinsbegoochelingen worden vernietigd, en dan moeten ze iets doen. Het blijkt echter makkelijker om aan de drugs en alcohol te gaan, of jezelf te verliezen in een technologische fantasiewereld (social media, games, TV. etc.). Ze geloven liever in geruststellende leugens dan de ongemakkelijke waarheid onder ogen te moeten zien. Ze gaan mee met de leugens, want anders zouden ze het mentaal verschrikkelijk moeilijk krijgen.

Dagelijks volgens we dezelfde routine, omdat we als dieren getraind zijn dat vooruitgang in dit leven betekent dat je op krediet spullen koopt die je niet nodig hebt. Materialisme, consumentisme en hebzucht zijn door jarenlange overheidsindoctrinatie op school en door de media in onze hersenen ingeprent. Het lukt maar zeer weinigen om echt vooruit te komen. Ze lopen als hamsters in een rad dat nergens heengaat. Daarom is er zoveel depressie en woede, en zijn er zoveel misplaatste prioriteiten in onze leven.

Overal zie je mensen die ‘hun tijd verspillen’ door constant op hun ‘onzin uitkramende’ smartphones of tablets te kijken. De levens van zoveel mensen zijn een zinloze mars vol ellende en hersenloze herhaling van een dagelijks koor. Een overweldigende wolk triestheid is diep doorgedrongen in de levens van de massa, omdat onze cultuur, die drijft op het vervullen van begeerten, consumentisme, egoïsme en hebzucht, uiteindelijk gedesillusioneerde, teleurgestelde en wanhopige mensen produceert. Deze disfunctionele cultuur heeft geleid tot steeds meer zelfmoorden, drugs overdoses, depressies, en de vorming van geestelijk onstabiele mensen.

Onze samenleving is niet in één dag zo gestoord, misleid en zwakzinnig geworden. Dat is al decennia aan de gang, en kan worden toegeschreven aan de opzettelijke acties van degenen die in de overheid de controle hebben, die ons onderwijs hebben verwoest en hebben vervangen door sociale indoctrinatie. Kinderen worden niet langer onderwezen hoe ze zelf moeten nadenken, maar wat ze moeten voelen.

Het gezin heeft zichzelf vernietigd. Miljoenen kinderen worden in vaderloze, gebroken of disfunctionele huishoudens opgevoed. Het zijn niet langer liefhebbende ouders die hen thuis leren hoe ze moeten handelen en denken, dus zijn ze makkelijk ontvankelijk voor het ‘sociale rechtvaardigheid’ dogma dat hen door onintelligente overheidsrobots die voor de klassen van onze scholen staan door de strot wordt geramd. Scholen, van basis tot universiteit, willen geen kritische denkers meer, geen leerlingen en studenten die niet alles voor zoete koek aannemen wat hen door de overheid, de media, ‘experts’ en docenten wordt wijsgemaakt.

De heersende klasse wil controleerbare, kneedbare, niet-denkende robots om slaafs laagbetaald werk te doen, om met hun creditcards goedkope troep te kopen, en afhankelijk te blijven van de staat om hun miserabele leventjes te leiden. Ze moeten net slim genoeg zijn om machines en computers te bedienen, maar dom genoeg om niet te beseffen dat ze stapsgewijs steeds minder geld overhouden voor almaar hogere lasten en duurdere producten en diensten, en er straks niets meer van hun pensioenen is overgebleven.

De hele dag hoort u van de media wat te geloven, wat te denken, en wat te kopen. Het is een schijnvertoning, en niemand lijkt dat te merken, niemand lijkt daar iets om te geven. Misleide en gemanipuleerde ‘groepsdenk’ kinderen groeien op tot al even misleide, makkelijk manipuleerbare volwassenen, die doen wat hen gezegd wordt.

Kortom: kwetsbare, bange (k)wezels, die totaal geen kaas hebben gegeten van de échte wereld en het échte leven, en niet in staat zijn om ook maar een seconde voor zichzelf na te denken. Ze worden volwassen zoals hun opzichters dat willen, afhankelijk van de massamedia die hen vertelt wat ze moeten denken en vinden, en afhankelijk van de staat voor hun gezondheid. Ze weten niet hoe ze kritisch moeten denken. Hun technologische speeltjes en het eindeloos bekijken van trivialiteiten op social media maken hen met de minuut dommer.

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------