BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 15 december 2020

Corona-maatregelen falen miserabel:

"Reproductiegetal in zeven provincies boven de 1"

Het reproductiegetal is de schatting van de besmettingsgraad van het coronavirus. Als het cijfer hoger ligt dan 1, betekent het dat de epidemie aan kracht toeneemt. Op nationaal niveau lag het cijfer tussen 8 en 14 december op 0,970.

In alle Vlaamse provincies, behalve in Vlaams-Brabant, ligt het reproductiegetal op dit moment wel al boven de 1. In Antwerpen is het getal met 1,118 het hoogst, gevolgd door West-Vlaanderen (1,081), Oost-Vlaanderen (1,080) en Limburg (1,065). In Vlaams-Brabant flirt het reproductiegetal wel met de grens van 1, maar ligt het voorlopig nog op 0,926.

Ook aan de andere kant van de taalgrens gaat het reproductiegetal in de meeste provincies de hoogte in. In Namen (1,089), Waals-Brabant (1,046) en Henegouwen (1,019) ligt het getal al boven de 1. Enkel in Luxemburg (0,942) en Luik (0,966) is de gevreesde grens (nog) niet bereikt.

Ook in de Duitstalige Gemeenschap schiet het cijfer de hoogte in. Tussen 8 en 14 december lag het reproductiegetal daar op 1,326. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ligt het cijfer met 0,949 nog net onder 1.

Bron: vrtNWS

Avondklok vanaf 22.00 in Brussel en Wallonië heeft - zoals te verwachten - geen enkel effect!

STOP MET DAT IDIOTE 'GETEST' VAN MENSEN DIE NIET ZIEK ZIJN!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een reproductiecijfer met 3 cijfers after komma? Gebaseerd op een 1000 besmettingen per dag? Allez, bedankt om me weer eens kostelijk te laten lachen.

Wat is het morgen? Een snelheidsboete voor 50 km en 325 cm per uur? Moet kunnen.

Anoniem zei

Hier is een idee.

Indien iedereen ophield naar het nieuws te kijken, was de poppenkast onmiddellijk voorbij.

Dan hadden de politici en de virologen geen spreekbuis meer, konden ze hun lelijk gezicht niet meer aan de bevolking opdringen, want niemand keek er nog naar. Ze zouden ook de boodschap krijgen dat ze hun legitimiteit kwijt waren.

Men moet niet gaan betogen. Je moet ze links laten liggen, negeren. Ze tonen dat je niet bang bent; niet van corona, niet van hen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------