BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 14 december 2020

De corona-maatregelen controleren U, maar niet het virus!














De Covid-19-crisis heeft de Klimaat-crisis vervangen als het belangrijkste propagandamiddel van de multi-nationals en de superrijken. Het zelfverklaarde 'Nieuwe Normaal' van de
totalitaire 'Nieuwe Wereld Orde' geeft de superrijken het alibi om de wereld verder leeg te plunderen en uiteindelijk de democratie te beëindigen en de mensenrechten te vernietigen.

Vergis je niet: de totalitaire aard van het 'Nieuwe Normaal' betekent het einde van de wetenschap en het einde van de democratie. Zowel de antropogene klimaatveranderings-hoax als de Covid-19-besmettings-propaganda zijn gebaseerd op vervalste data en een negatie van de empirische wetenschap! Het einde van de empirische wetenschap vereist het einde van de democratie omdat de wetenschap van de échte wereld stappen vooruit zet door middel van democratisch debat op basis van data en bewijs uit de échte wereld.

De meeste academische instellingen en universiteiten - cfr. de Vlaamse Rectoren - zijn nu door hun domme steun aan de Covid-19-propaganda de gevangenen van een propagandamachine zoals in nazi-Duitsland waar 'besmetting' de sleutel tot dwang was en zoals in de stalinistische USSR waar de 'wetenschap' slechts bijdroeg aan het politieke spektakel en niet aangewend werd om hemel en aarde proberen te begrijpen.

Geen enkele van de corona-maatregelen slaagt erin om de curve af te vlakken. Ze zijn totaal zinloos.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bill Gates is getipt als gezondheidsadviseur in de nieuwe Joe Biden administratie in de V.S. Geil met kwijlende bek, laat hij weten dat lockdowns maar beter tot 2022 blijven duren, tenzij er een hoge opname is van de vaccinatie. (min 80%)

Voila. Voor al die onnozelaren die zich nu braaf aan de maatregelen houden in de waan dat 2021 normaal gaat worden.

Wanneer worden jullie wakker en beseffen dat machtsstructuren altijd alleen zichzelf zullen beschermen?

Anoniem zei

De Covid-hysterie heeft de klimaatshysterie vervangen omdat de klimaatsdoemprofeten zich in hun eigen strop opgehangen hebben.

De Klimaatsverdrag van Parijs spreekt over een temperatuursreductie van 1,5 tot 2,0 graden Celsius. Om dat te bereiken moet de koolstofuitstoot met 20% verminderd worden. Dat is hun stelling.

Hier een paar cijfers;

Bij de start van de eerste lockdown zakte het aantal gereden kilometers met -80%. Dit had zich in oktober (voor de tweede lockdown) herstelt tot -20%. Dus wat auto’s betreft is de klimaatsdoelstelling bereikt. (gemiddelde cijfers voor de 26 grootste Europese steden)

Olieproducten producenten rapporteren dat globale olieproductie producten in 2020 met 10% gedaald is, door een reductie in de raffinage capaciteit. Wat het pompen van olie zelf betreft; er is nog steeds een overproductie van 20%, die niet geraffineerd en daarom niet verbruikt wordt.

Onafhankelijk van de olieproducenten, rapporteren de klimaatsmonitoren dat globale anthropogene CO2 productie een 25% gedaald is in 2020. (cijfers niet compleet, en geen rekening gehouden met de tweede lockdown)

Dus, de olieproducenten en klimaatsjongens rapporteren vergelijkbare cijfers van 20% reductie.

En daarmee zijn de doelstellingen van het Klimaatsakkoord van Parijs behaald.

LAAT JE DAAROM NIET BELAZEREN DOOR DE KLIMAATSDOEMDENKERS --- ZE HEBBEN WAT ZE WILLEN; DIE TEMPERATUUR GAAT NU BETER MAAR SNEL NAAR BENEDEN.

In de marge;
Het International Energy Agency rapporteert een reductie van 20% in electriciteitsveruik in landen onder lockdown.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------