BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 11 december 2020

'Fact Check' vrtNWS: "Gaan de corona-vaccins ons in chimpansees veranderen?"
























De voorbije weken was er veel 'positief' nieuws over de ontwikkeling van de corona-vaccins. Toch zijn er veel mensen die twijfelen over de veiligheid van die nieuwe vaccins. Ze maken zich vooral zorgen over mogelijke nevenwerkingen op lange termijn. Er zijn ook heel wat complottheorieën die de ronde doen, de ene al vreemder dan de andere. Toch kunnen serieuze onderzoekers niet ontkennen, dat het COVID-19-vaccin van AstraZeneca en Oxford University gevaarlijke nevenwerkingen heeft en dat het al een paar keer goed mis is gegaan. Het bedrijf heeft bij de ontwikkeling gebruik gemaakt van een adenovirus dat voorkomt bij chimpansees. Dat heeft drastische, onvoorziene gevolgen: mensen die gevaccineerd worden, zullen echter NIET in apen veranderen, zoals vrtNWS zich amuseert met complotdenkers.


Professor vaccinologie Corinne Vandermeulen (KU Leuven) zegt: "Je moet mensen ernstig nemen en ervoor zorgen dat ze zich gehoord voelen. Anders jaag je hen weg en gaan ze zelf op zoek naar informatie op het internet. Daar is het heel moeilijk om zin en onzin van elkaar te onderscheiden". Het is volgens Vandermeulen heel normaal dat mensen zich vragen stellen over de veiligheid van vaccins.


"Het klopt trouwens, dat sommige vaccins een stukje genetische code van het virus bevatten. Die code helpt het lichaam om bepaalde eiwitten aan te maken. Deze eiwitten activeren op hun beurt een immuunrespons" [Dit is natuurlijk de theorie! De waarheid is, dat men dit niet weet!]. "Die nieuwe mRNA-vaccins bevatten inderdaad genetische code", zegt Johan Neyts (KU Leuven). Dat mensen zich zorgen maken, is daarom niet zo gek. De mRNA-vaccins maken gebruik van een vrij nieuwe technologie. De voorbije twintig jaar werden ze vooral gebruikt bij proefdieren en bij kleine groepjes patiënten. Bij mensen worden ze nog niet op grote schaal gebruikt. Als de vaccins van Pfizer, Moderna en CureVac goedgekeurd worden, dan is dat dus een primeur.

Het is volgens Heidi Larson heel normaal dat mensen zich zorgen maken over dit soort nieuwe technologieën. Vernieuwing gaat altijd gepaard met angst en onzekerheid. Het klopt volgens Johan Neyts dat de gevolgen van de nieuwe vaccins op lange termijn nog niet volledig bekend zijn. Sommige dingen zullen we pas over een paar jaar met zekerheid weten. Dat de vaccins snel ontwikkeld werden, betekent overigens niet dat ze minder grondig gecontroleerd werden dan andere vaccins. [Dit is een totale leugen!]

De goedkeuringen van de vaccins gebeuren op dit moment op basis van de eerder verstuurde persberichten. Dit is de reden waarom de Zwitserse beoordelingscommissie de vaccins voorlopig niet goedkeurt. Er is dus helemaal géén dossier. Er werd amper getest en de testfase op dieren heeft men gewoon overgeslagen.


Deze tijdslijn
(Credit: Cancer Research UK) visualiseert het problematische karakter van de coronavaccins:

Conclusie: de vaccins zijn nog niet goedgekeurd,
maar bevinden zich nog steeds in de 'vrijwillige' testfase...
Zij die nu staan aan te schuiven voor de prik,
zullen niet vergoed worden wanneer het fout gaat!




































Het toedienen van een coronavaccin is dus de facto het uitvoeren van een medisch experiment! Een medisch eperiment valt altijd onder de zogenaamde 'Code van Neurenberg'.


De 'Code van Neurenberg' is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.


Principe 1 van de 'Code van Neurenberg' stelt uitdrukkelijk:

"De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk."

Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico's; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.

De coronavaccinatie gebeurt dus niet volgens het eerste principe van de Code van Neurenberg en is dus een misdaad tegen de mensheid!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fact Check: "Gaan de corona-vaccins ons in chimpansees veranderen?"

Nee, want je zal waarschijnlijk eerst aan anafylactische shock sterven, voor je kan muteren.

Hetgeen in de eerste proef met dat vaccin in China gebeurd is in mei. Ze hebben die proef moeten stopzetten, omdat, indien de geruchten waar zijn, alle proefpersonen gestorven waren.

Die geruchten willen niet weggaan. Ik heb gisteren nieuwe en meer betrouwbare geruchten gehoord dat tijdens die proef niet alle deelnemers gestorven, maar wel 60 van de 100.

Hetgeen in lijn is met de kans op anafylactische shock voor het vaccin, volgens de petitie aan de EU om het vaccin stop te zetten.

Mainstream Media klinken steeds meer als iets uit een Spider Man film en andere genetisch gemanipuleerde superhelden met superkrachten. Jongens; Corona is geen film he. Het is niet The Planet of the Apes.

Maar ja, Van Ranst in zijn lezing aan Chatham House beschrijft de hele media operatie wel alsof het een filmscript is.

***

Factchecken doen ze graag. Hier nog één van vandaag op de VRTnws

“CHECK: Neen, het "hoofd van Pfizer" heeft niet gezegd dat coronavaccins leiden tot onvruchtbaarheid"

Dat is ook zo, het was niet het hoofd, maar het voormalig hoofd van onderzoek bij Pfizer, Dr. Michael Yeadon, die dat gezegd heeft, in zijn petitie aan de EU om het onderzoek en toedieining van het vaccin stop te zetten --- en ondertussen is de productie van het vaccin stopgezet.

De verdonderstelling is dat omwille van een bepaalde stof in het vaccin, allerlei immuunreacties kunnen optreden, inclusief een immuunreactie tegen het eiwit dat vereist is om een placenta te ontwikkelen. Deze immuun reactie zou permanent kunnen zijn.

***

Belgen factchecken wel heel graag.

LeadStories is een factckecking onderneming die in 2015 opgericht is door de Belgische web-developer Maarten Schenk en CNN veteraan Alan Duke, en twee Amerikaanse advocaten.

LeadStories is een belangrijke factchecker bij TikTok, en de belangrijkste factckecker bij Facebook.

Tik Tok is een dochteronderneming van ByteDance, een staatsbedrijf van de Chinese Communistische Partij, dat in de V.S. onderzocht wordt als een gevaar voor de staatsveiligheid.

Leadstories zegt zelf dat ze gecontacteerd zijn door ByteDance, om "de verspreiding van misinformatie tegen te gaan", vooral i.v.m. dat de origine van het virus in China zou liggen.

In 2019 heeft Facebook $460,000 in LeadStories geïnvesteerd, om voor FaceBook factchecking diensten te leveren. Ze wierven toen een 15-tal ex-CNN personeel aan en werden de grootste FactCheckers bij Facebook.

Dit jaar werkte LeadStories vooral voor Google, Facebook, Bytedance en anderen, terwijl het overgrote deel van hun inkomen van Facebook komt.

Je moet dit niet factchecken, lees gewoon hun eigen persmededelingen.


***

Leadstories en VRT werken samen, via Trendolizer

https://sandbox.vrt.be/cases/fakenews

Trendolizer is een app van Leadstories dat allerlei soorten trending content op het internet opspoort, en indexeert, en als het iets vindt dat hen na aanstaat zoals fake news, vervangen ze het met een tegenverhaal.

Iets niet duidelijk? Lees hier meer op het Vlaamse Onderwijscongres;

https://vlaamsmediawijscongres.mediawijs.be/sites/default/files/wysiwyg/trendolizer_lead_stories.pdf

De Fact-Check artikelen zijn dergelijke tegenverhalen.


***

ALLEMAAL CHINESE STAATSPROPAGANDA, OF OP ZIJN MINST, NIETS DAT EEN SLECHT WOORD OVER CHINEZEN ZEGT, NIETS EEN GOED WOORD OVER TRUMP ZEGT, NIETS DAT EEN SLECHT WOORD OVER HET KLIMAAT ZEGT, ENZ.

En niet vergeten dat Google, Facebook en daarmee al hun dochterondernemingen, en hun samenwerkingsbedrijven door de Amerikaanse geheime dienst bedtaald woren. Ze zijn eigenlijk de geheime dienst. De enigste reden dat Google geblokkeerd is in China is om te voorkomen dat ze ook de Chinese Geheime Dienst worden.

Anoniem zei

De wijze waarop een gemeenschap haar doden behandeld is een maatstaaf voor haar niveau van beschaving.

Prehistorische begrafenis rituelen, versus 21ste eeuwse begrafenissen. De beschaving is er eerder op achteruit gegaan. Toch is Homo Sapiens veel meer dan een biologisch organisme; de mens heeft intellect, een ziel, een zeer hoog vermogen te communiceren, cultuur, abstracte en analystische vermogens.

Chimpanzees begraven hun doden niet. Maar wacht even, de 21ste eeuwe mens doet dit evenmin. Nu worden zelfs de doden belast (huur betalen voor hun graf), en als ze niet betalen worden ze opgegraven.

De moderne mens is al tot chimpanzee vervallen, omdat hij geen cultuur meer heeft, zijn ziel aan de duivel verpand heeft, en zijn intellect vervangen heeft met propaganda slogans, zijn wetenschap vervangen heeft met bijgeloof en overtuigingen in magie en fantasie, moraal en ethiek vergeten, ...

De mens was op zijn hoogtepunt net voor Luther zijn gezever aan de kerkdeur genageld heeft, en voor de mens is het van bergaf sinds. Sinds is de mens terug de boom in aan het klimmen - als het ware - om broertje Chimp in de boom te bezoeken.


Ze kunnen misschien dit vaccin aan Chimpanzees geven en zien of ze volgend jaar een homo sapiens hebben.

Anoniem zei

Breaking News!

In Australiê werd de veiligheidsstudie met australisch anti-SARSCoV2-vaccin afgebroken en direct totaal beêindigd.
Het eigen australisch vaccin, gemaakt door CSL Limited en de University of Queensland, was een eiwitgebaseerd vaccin op meerdere genoomstukken van SARSCoV2.
Bij de ingespoten probanden ontwikkelden zich antistoffen tegen HIV1/HIV2 (op eenvoudig nederlands: de ingespoten mensen werden positief voor de zoektesten op het HIV1/2-virus alias AIDS).
Dát is nu wel de totale catastrofe.
Men kan eerst in 5, 10 of 15 jaren zien of deze proefkonijnen AIDS ontwikkelen.
Nog zuurder wordt deze geschiedenis wanneer men weet:
Reeds voor de start met de menselijke proefkonijnen werd er door hoogstaande wetenschappers gewaarschuwd, dat in het midden van het SARSCoV2-genoom ook stukken van HIV1/2 zitten en de ontwikkeling van een eiwitgebaseerd vaccin met implicatie van de HIV1/2-sequensen de vorming van Anti-HIV1/2-antistoffe uitlokt.
Bij deze mensen kan dan larter niet meer vastgesteld worden of ze zzich nu ergens echt met HIV1/2 geînfecteerd hebben.
Hier gaat een uiterst belangrijk diagnostisch instrument verloren.
Voor de risicogroepen een dodelijke ramp.

Referentie:
www.snanews.de op 12 december 2020

Anoniem zei

Hier de link:

https://snanews.de/20201211/impfstoff-hiv-122989.html

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------