BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 23 december 2020

BREAKING: FDA publiceert schrikbarende lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na corona-spuit



















In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat op pagina 16 een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins. Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd.

Bron: FDA

Link:

https://www.fda.gov/media/143557/download



De EU

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft het Pfizer-vaccin ook goedgekeurd, wat betekent dat we in Europa kunnen beginnen met vaccineren tegen het coronavirus. De EMA houdt toezicht op de veiligheid en effectiviteit van medicijnen, en goedkeuring van de instantie is dus onmisbaar voor het vaccinatieproces. De Europese Commissie heeft het advies van EMA overgenomen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen dat namens Nederland betrokken was bij de beoordeling zegt: "Naar verwachting 8 procent van alle gevaccineerden krijgt koorts. Veel meer mensen zullen na hun inenting last krijgen van hoofdpijn (39 procent), vermoeidheid (37 procent) en spierpijn (25 procent)."


“Voorwaardelijke marktvergunning”

De Europese Commissie heeft maandagavond de “voorwaardelijke marktvergunning” voor het coronavaccin van Pfizer en BioNTech goedgekeurd. Het is het eerste vaccin tegen COVID-19 dat in de Europese Unie zal ingezet worden.

Iedereen is dus een proefpersoon en zal géén recht hebben op schadevergoeding!


Naar de Code van Neurenberg:

Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van Covid-vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren) komt neer op een 'misdaad tegen de mensheid' omdat men dan impliciet gedwongen wordt een potentieel levensbedreigende stof in zijn lichaam te laten spuiten, hetgeen daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt.


1 opmerking:

Anoniem zei

Verleden vrijdag 18 december 2020 publiceerde in Duitsland de STIKO (Ständige Impfkommission der Deutschen Ärzteschaft dwz. de continu werkende inentingscommissie der duitse artsen) een 60 (zestig) bladzijden tellend onderzoekschrift betreffende de coron-vaccins.
Hierin wordt klip en klaar gezegd dat "voor wat betreft de effektiviteit van het Pfizervaccin bij personen boven 75 jaar zeer grote onzekerheid betreft".
Voor het Moderna-vaccin zijn er voor die leeftijdsgroep helemaal geen onderzoekingen gedaan.
"Daar het zich hier bij de vaccins van Pfizer en Moderna om een genetische ingreep in het menselijk genoom handelt, bestaat theoretisch het probleem, dat door een vers ingeênte senior het veranderde virus in de inrichting/bejaardentehuis binnengesleept wordt.
Dit werd nooit onderzocht".

De facto jagen de paniekerende politicasters in hun vaccineringshysterie de meest fragiele personen (dwz de hoogbedaagde senioren, vooral die in de "Woonzorgcentra" en de "rusthuizen", in een wilde operatie met absoluut gee weet van de verdraaglijkheid en van een eventueel gewin voor deze patiênten.
Geriaters en palliatieve geneesheren werden helemaal niet geconsulteerd.

De toelating van het Pfizervaccin is overigens met een zwart driehoekje voorzien: voorlopig toegelaten voor één (1) jaar, met zorvuldige observering van alle bijwerkingen en in het bijzonder zware neveneffecten resp. de dood.

Gisteren diensdag 22 december 2020 publiceerde www.snanews.de een interview met Prof.Dr. Wolf-Dieter Ludwig, de voorzitter van de "Arzneimittelkommission der deutschen Ärzteschaft":
Hier wordt zonder emotie maar uiterst koelbloedig en met onwrikbare wetenschappelijke vakkennis gezegd hoe scherp dit onbekend vaccin geobserbeerd en gecontroleerd gaat worden.
En tegelijkertijd wordt klaar uitgelegd, dat we in de volgende jaren niet met een "collectieve immunisatie" kunnen rekenen en dat de vaccinering ook geen onmiddellijke oplossing van de problemen is.

De carneval is voorbij.
Er gaan doden vallen - en die zijn nu helemaal te verantwoorden door de politici.
De hoogste spitsen (Merkel, Macron, Söder enz.) houden zich merkwaardig koest.

Bijzonder dom is de duitse gezondheidsminiter Spahn en de DeCroo-troep:
uit theatraliteit willen ze eerst in de bejaardentehuizen vaccineren (waar et risico voor zware bijwerkingen het grootste is).
Zwitserland daarentegen heeft met veel meer gezond mensenverstand andere prioriteiten gezet.

Quos deus perdere vult, prius dementat.


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------