BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 31 december 2020

BREAKING: WHO-hoofdwetenschapper Soumya Swaminathan waarschuwt: ‘Geen bewijs dat corona-vaccin virusoverdracht voorkomt’



De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat er ‘geen bewijs is dat de coronavaccins virustransmissie voorkomen’ en dat mensen ook na het vaccin nog mondmaskers moeten dragen en afstand van elkaar moeten houden. WHO-hoofdwetenschapper Soumya Swaminathan deed de uitspraken maandag tijdens een virtuele persconferentie.

“Op dit moment hebben we geen bewijs dat de vaccins voorkomen dat mensen besmet raken en het virus doorgeven,” zei Swaminathan. Eerder bleek al dat vaccinontwikkelaars Pfizer en Moderna niet hebben onderzocht of hun vaccins virusoverdracht voorkomen. Ze onderzochten alleen of de proefpersonen na het vaccin last kregen van klachten.

De arts zei verder dat er geen bewijs is dat mensen die gevaccineerd zijn geen risico vormen als ze naar een ander land reizen, zoals bijvoorbeeld Australië, waar relatief weinig coronagevallen zijn gemeld.

Bron: Sky News

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------