BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 19 december 2020

BREAKING: Een verpleegster van het CHI Memorial ziekenhuis in Chattanooga, Tennessee stort in, minuten nadat haar het Pfizer-corona-vaccin werd toegediend



We kunnen mededelen dat het intussen weer beter met haar gaat.
De gevolgen op langere termijn zijn onbekend.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze is niet de eerste.


En wacht maar totdat de tweede dosis van het vaccin toegediend wordt, over 3-4 weken. Want de allergische reactie ontwikkeld zich pas na de eerste dosis.

Anoniem zei

De Wereldgezondheidsorganisatie erkent eindelijk dat een hoge Cycle Threshold voor de PCR test, veel valse-positieven levert.

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Beter laat dan nooit, maar ondanks het feit dat we al jaren weten dat de CPR test niet gebruikt kan en mag worden om diagnose op te stellen voor een virale ziekte, toch hebben ze de hele Corona 'wetenschap' op de CPR test gebaseerd.

Waarom zou de WHO dat nu opeens erkennen?

De reden is even simpel als cynisch;

Om te bewijzen dat het vaccin werkt.

Net zoals ze de tweede golf articieel aan gang gezet hebben door de Cycle Threshold te verhogen, gaan ze bewijzen dat het vaccin werkt, door de Cycle Threshold te verlagen, waardoor ze geen valse-positieven meer vinden.

Ze kunnen wel nog blijven spelen met de hospitalisaties door jan-en-allemaal die een symptoom vertoont in het ziekenhuis op te nemen.

Tot slot zegt de WHO wel vaker het één, gevolgd door iemand anders bij dezelfde WHO die het omgekeerde zegt. Het gerefereerde artikel is trouwens maar voor informatie; “information notice”, en dat wil helemaal niet zeggen dat ze wetenschap serieus gaan nemen en hun corona beleid en crisis management naar gelang gaan aanpassen.

Niets van het bovenstaande betekent dat de landen en regeringen een coronamaatregel gaan opheffen wanneer 'bewezen' is dat het vaccin werkt. Die derde golf zal er komen. En het zal uw fout zijn, niet het beleid.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------