BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 december 2020

BREAKING: "Militair hospitaal wordt omgevormd tot vaccinatiecentrum"

Militairen zullen het killer-vaccin bij de burgers inspuiten.
Bizar, 10 maanden lang past men de tactiek van de verschroeide aarde toe
om te voorkomen, dat de bevolking met het coronavirus besmet raakt,
dan gaat men het virus bij de bevolking inspuiten!


























Het leger gaat bijspringen in de massale vaccinatie tegen corona in ons land. Het militair hospitaal in Neder-over-Heembeek zal worden omgevormd tot een vaccinatiecentrum. Dat heeft de federale regering beslist.


Eind dit jaar mogen we de eerste vaccins verwachten, begin volgend jaar kan de vaccinatiecampagne dan echt van start gaan. In de eerste fase worden de bewoners en het personeel van woonzorgcentra gevaccineerd [Dit wordt een ongeziene slachting! Overtreding van de 'Code van Neurenberg'. Aktion T4 op 'industriële' schaal! Dit komt op het niveau van de oorlogsmisdaden!], net als de zorgkundigen. Die vaccins zullen in de woonzorgcentra en ziekenhuizen zelf worden gezet. Een grote test gisteren heeft uitgewezen dat dat "goed zal verlopen", zo zei vaccinoloog Pierre Van Damme gisteren.

Vanaf de tweede fase worden grotere groepen mensen gevaccineerd: ouderen, mensen met een onderliggende aandoening [!!!] en essentiële beroepen. Daarvoor zullen er grote vaccinatiecentra moeten worden voorzien.

Eén van die centra wordt het militair hospitaal in Neder-over-Heembeek, zo is vandaag beslist. "Zeven maanden lang gaan we daar zeven dagen op zeven van 8 uur tot 20 uur vaccineren", zegt de woordvoerder van Dedonder. "We denken dat we zo 1.000 vaccins per dag kunnen zetten. Omdat mensen twee vaccins nodig hebben, zullen we in zeven maanden zo'n 100.000 mensen kunnen vaccineren." [Dit toont al meteen de hopeloosheid van het hele vaccinatieprogramma aan. Het is gedoemd om te mislukken! Er gaan totaal zinloos vele doden vallen!]

Bron: vrtNWS


OPGEPAST!!

Gen-vaccinatie heeft totaal geen zin, maar is zeer riskant!

Er is niet alleen een gebrek aan informatie, maar deze injecties op basis van genetisch materiaal (messenger RNA) zijn tot nu toe nooit de commercialiseringsfase gepasseerd. Misschien zijn ze revolutionair, maar ik wil bewijs van hun betrouwbaarheid, anders komt het erop neer dat fabrikanten blind het vertrouwen krijgen.

Eerdere pogingen met gen-vaccinatie werden echter steeds noodgedwongen stop gezet
wegens de verschrikkelijke en dodelijke bijwerkingen!

Dit keer hebben we géén Hitler nodig, onze 'eigen' politici fixen dit wel even!


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------