BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 december 2020

Corona: vals alarm? Indien de federale regering ongelijk heeft, zal ze vallen...






















Wat zou er eigenlijk gebeuren wanneer zou blijken, dat de beslissing om een ​​corona-lockdown op te leggen, verkeerd is geweest? Deze legitieme vraag - die het Belgische regime in samenwerking met de medeplichtige media tot nu toe in de doofpot probeert te smoren, maar die hoorbaar is in het hele land - moet nu worden gesteld. Want de waarheid is, dat niet alleen ‘corona-ontkenners’, ‘complottheoretici’, ‘rechtsradicalen’, ‘linksradicalen’ en andere groepen ernstig twijfelen aan de ongeziene hardheid van de corona-maatregelen.
Het Belgische regime schijnt te vergeten, dat ook heel veel 'gewone' burgers en ondernemers - die in hun voortbestaan worden bedreigd door de lockdown - ernstige bedenkingen hebben bij de tsoenami aan corona-maatregelen. Er bestaat geen twijfel over het feit dat Covid-19 heeft bestaan ​​en nog steeds bestaat - intussen al in bijna 16.000 verschillende stammen gemuteerd - maar toch wordt de massieve lompheid en bruutheid van de corana-maatregelen door de meerderheid van de bevolking in twijfel getrokken.

De enige mogelijkheid voor de politiek om de bevolking in dit stadium van de corona-crisis 'gemotiveerd' te houden en een strengere tweede en derde lockdown door het strot te rammen, is om een ​​oorzakelijk verband te leggen tussen het grote aantallen besmettingen en bepaalde sociale minderheden (codewoord = 'grote gezinnen').

Een cruciaal element in de aanpak van de corona-crisis is natuurlijk de kennis over waar mensen besmet raken. Sinds september doen de contactcenters in ons land aan bronopsporing en vragen ze aan besmette personen waar ze geweest zijn. Dat kan interessante vaststellingen opleveren. Vooral de familiale context blijkt dé belangrijkste bron van besmetting. Maar in quarantaine gaan binnen het eigen gezin is niet evident. "Bronopsporing? Dat doen we zeker en vast", zei Karine Moykens in "Het Journaal" van 11 december 2020. Moykens is het hoofd van het Interfederaal Comité Testing en Tracing. Wat blijkt daaruit? "Als we vandaag gaan kijken naar waar de meeste clusters zich situeren: met kop en schouder de familiale context", weet Moykens.

De verhaallijn dat "zeer specifieke minderheden" verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van het virus - de "zondeboktheorie" - zou zeer nuttig kunnen zijn voor specifieke belangen van het Belgische regime. Denken we maar even aan alle avond- en nachtklokken in stedelijke en minder stedelijke contexten. Deze tactiek, die tot een verdere destabilisering van het land zou leiden, werd de afgelopen decennia echter reeds vaker met succes gebruikt om bepaalde louche wetgevende initiatieven - ten nadele van alle burgers - erdoor te drukken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Waar mensen besmet raken;

75% van alle besmettingen gebeuren binnen het gezin.
7 % gebeuren in de rusthuizen en ziekenhuizen.
3 % gebeuren in het verdergezet onderwijs
1,1% bebeurt in de restaurants, cafes, en 'entertainment'industrie.

Alle andere categorieën zitten onder de 1% van alle besmettingen.

Deze statistieken zijn misleidend omdat je per categorie het aandeel van de bevolking dat betrokken is in de categorieën moet bekijken.

1/ 100% van de bevolking woont in een gezin.
2/ Afhankelijk van het land woont maar tussen de 10 en 20% van 80 plussers in een rusthuis – een dalende trend trouwens. En omdat er maar plaats is voor 0.6% van de Belgische bevolking in de Belgische ziekenhuizen.
3/ Geen 3% van de bevolking in verdergezet onderwijs is.
4/ een zeer groot deel van de bevolking 1 keer per week op restaurant/café/cafetaria/film/theater.

Trouwens, als je besmettingen onder de jeugd bekijkt; die lui zijn heel mobiel. Hoe kan je mogelijkerwijs de besmettingsgraad van andere categorieën bekijken, wanneer 75% thuis besmet wordt.

Het toont dat het stopzetten van het openbaar leven bijna 0% verandert aan de besmettingsratio.

“Mensen nemen het virus naar huis” zullen de virologen zeggen. Inderdaad, maar wat doen de virologen om dit te voorkomen, wanneer de voedingswinkels openblijven en 100% van de bevolking nu en dan naar de winkel moet?

Maar belangrijker; het zijn alleen de ziekenhuizen en rusthuizen waar de grote dodentallen vallen. Dit zijn controleerbare omgevingen. Het falen om deze instellingen corona-vrij te houden toont dat de virologen incompetent zijn, en de maatregelen op de verkeerde bevolkingsgroep en op de verkeerde plaats toepassen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------