BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 13 december 2020

Johan Bonny - de van rechtswege geëxcommuniceerde 'bisschop' van Antwerpen - roept de gelovigen op om met Kerstmis de Heilige Mis niet bij te wonen...
















Bron: ATV

Link:

https://atv.be/nieuws/dit-heeft-u-nodig-om-thuis-kerst-te-vieren-109880?



Waarom verwondert mij dit niet?

Johan Bonny als zielige collaborateur en handlanger van het Belgische vrijmetselaarsregime!


Sinds enkele weken komen de Katholieken biddend samen aan de kathedralen van dit rampzalige land om de heropening van onze kerken en het recht om de Heilige Mis bij te wonen op te eisen. Men zou nu toch kunnen verwachten dat de Katholieken zich gesteund zouden weten door hun eigen 'leiders', hun bisschoppen. Niets is echter minder waar. De Belgische bisschoppenconferentie heeft God en de Kerk in België nogmaals recht in het gezicht gespuugd en flagrant verraden! Is dit uw Gaudete-zondag-boodschap, Monseigneur?

Om nu op het tv-nieuws - waarschijnlijk namens alle Belgische bisschoppen - te komen beweren, dat de Heilige Mis zelfs op Kerstdag niet zo per se nodig is, maar dat het goed zou zijn, dat de gelovigen in een kerk een kaarsje opsteken en tot bij de kribbe zouden gaan "om een gevoel van samenhorigheid te ervaren", tart werkelijk de wildste fantasieën! Net terug van de 'werkplaats', Monseigneur?

Bonny, nogmaals, kom tot inkeer, zo niet wacht u het hellevuur!


Uit de Heilige Schrift:

Mat 18:6  Maar wie ergernis geeft aan één van deze kleinen, die in Mij geloven, het ware hem beter, dat hem een zware molensteen om de hals werd gehangen, en hij in de diepte der zee werd verdronken.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het Tweede Vaticaans Concilie waarmee deze bietekwieten zo opgezet zijn (tenminste: ze doen alsof en zeveren constant op kerknet en hund kramikkelige websites daarvan) bepaalt uitdrukkelijk:
"...dat de viering van de liturgie absolute voorrang heeft en niet door andere vrome acties van de gelovigen vervangen kan worden."
Punt.Amen.Uit.

Die idioten ("herders" kan men die knoeiers niet noemen vanwege dierenmishandeling en zo) weten niet eens meer wat hun eigen teksten hen voorschrijven.
Totaal knettergek en zonder enig verstand.
Non compos mentis.
Dat is overigens een grond voor directe verwijdering uit hun ambt.

Het "branden van kaarsjes" is ook zo'n zaak:
in een goed bezochte tamelijk duistere kerk met niet al te intelligente broeders en met veel bezoek van volkse mensen uit aller Heren landen en nationaliteiten, en dikwijls zeer arm (vel bedelaaars aan de deur) en met veel zin voor folklore, hangt aan de kaarsjesstand een groot plakaat: "Kaarsen branden zonder te betalen is diefstal!"
Zoiets heb ik bij de Priesterbroederschap St.Pius X nooit zien hangen; meer nog, wanneer ik zie hoe voor een groot beeld van de Hl. Therese von Lisieux met rozen en een kruisbeeld en de bijbel veel kaarsjes branden en voor Jezus in de Hof van Olijven veel minder en ook niet zoveel voor de Hl. Magd Maria, dan kunnen er mijnentwegen niet genoeg kaarsen (betaald of niet) branden.
Johan Bonny: "Het geld is niet weg, jongen, het zit alleen maar ergens anders".
Dat geldt natuurlijk in het bijzonder na de schadevergoedingen van de pedofiele schanddaden.
Mene Mene Tekel u'pharsim

Anoniem zei

Dat Bonny een afvallige ketter is weten we al lang. Het is niet hij het geloof verloren heeft omwille van een virus. Het is alleen dat het virus de maskers doen afvallen. Misschien omdat ze denken dat ze de strijd tegen de Kerk gewonnen hebben, of omdat ze dom, ijdel en hautain zijn.


Maar ze hebben net niets gewonnen.

In de video uit Lyon zie je de rode lichtkogels die de hemel verlichten. Dat is niet alleen mooi maar het verblindt de infrarood cameras van de drones.

Dat vuurwerk was bijzonder goed georganiseerd, en de autoriteiten mochten het nakijken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------