BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 28 december 2020

Het 'heilige' corona-vaccin, een sprong in het niets, die ons niet zal redden

Aanwijzingen voor een koudeketenbreuk bij Pfizer























De dag van vandaag zal 'de geschiedenis ingaan' als V-Day, Vaccinatie-dag: de dag waarop het offensief tégen Covid-19 in heel Europa werd ingezet. Aangekondigd in nadrukkelijke en retorische termen door een kolossale media-propaganda-operatie, is het corona-tegengif 'licht en hoop' geworden. Maar geen van de fase III-onderzoeken werd opgezet om de effectiviteit van het vaccin aan te tonen, noch is er enig bewijs, dat het vaccin de ernstige gevolgen van het corona-virus zal verminderen, zoals ziekenhuisopnames en opnames op de intensive care of dat het vaccin voor een reductie van het aantal sterfgevallen zal zorgen. Waarschijnlijk niets van dit alles, eerder het tegendeel! We hebben (voorlopig) onvoldoende elementen om de voordelen of de nadelen van het corona-vaccin goed te beoordelen, maar helemaal veilig is het zéér zéker niet!

Bizar toch, dat het Belgische regime eerst 10 maanden lang de tactiek van de verschroeide aarde toepast om te voorkomen, dat er toch maar iemand besmet zou worden met het corona-virus om vervolgens zowat de hele bevolking het virus te gaan inspuiten!

Omdat het corona-vaccin de productie van antilichamen stimuleert, kan via ADE (Antibody-dependent enhancement) en andere mechanismen, de ziekte waartegen het vaccin is ontworpen, verergeren. Nadat men dus door middel van vaccinatie met een afgezwakte variant van het corona-virus is geïnfecteerd, kunnen bij een herinfectie met 'wild-virus' via ADE de symptomen veel erger zijn dan bij een gewone infectie met 'wild-virus'. Zo een herinfectie na vaccinatie zou potentieel dodelijk kunnen zijn.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zij me toegestaan een kleine correctie aan te brengen:
Een infectie met SARSCoV2 bij een patient die gevaccineerd wrd (zog. inentingsdoorbraak) verloopt meestal dodelijk.
Dit werd reeds in China (november 2019-januari 2020) en in februari-maart 2020 vastgesteld.
Sedertdien steeds weer gerefereerd: men kan covid-19 meermaals bekomen (geen blijvende immuniteit); en het tweede of een verdere reînfectie is veel heftiger dan de eerste en meestal dodelijk.
De antistoffentiter is in dat opzicht ook zeer dubieus: het is uiterst onklaar of dit nu positief of negatief is.
De vaccins werden nu echter juist ontwikkeld aan de hand der antistoffentiters.
Dat is ook het fundamenteel probleem- maar dat is voor de intussen helemaal hysterische politicasters zonder belang.
Charlatanerie en hokus-pokus.
De vlaamse kapper had volkomen recht toen hij aan DeCroo zei: "Ge hebt er een geweldige k...tjesboel van gemaakt".
Zeer juist.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Anoniem zei

Breaking!
In Stralsund (Mecklenburg-Vorpommern, oostduitsland) werd op de eerste dag van het vaccinatie-offensief aan 7 zorgverleners (tussen 34 en 56 jaar, 6 mannen, één vrouw) per abuus EEN VIJFVOUDIGE DOSIS gespoten.
Sterke spierpijn, koorts, grippale symptomatiek, rillingen, gecollabeerd.
Intussen "preventief" in het ziekenhuis opgenomen (notabene van de "Helios"groep, alwaar de coronamaniak en vaccinatieprofeet Karl Lauterbach (SPD) lang in de beheerraad zat)(dat vergemakkelijkt enorm het doofpotten).
De Landkreis en het Gesundheitsamt zeverden dan errst dat het hier om een enkele fout ging (bij 7 slachtoffers!), dat ze "meevoelden met de betroffenen" en citeerden dan werkelijk onnozel de Pfizeraankondigingen, dat het vaccin ook in hogere dosering, en wel tot 3x sterker (!de ongelukkigen kregen 5x sterker) onderzocht werd en dat "de sterkte der ongewenste bijwerkingen evenredig met de toegediende dosis is".
Bravo!
Iedereen houdt het hat vast dat er daar geen doden gaan vallen.
Het kwaliteitsmanagement is intussen ook in actie getreden en (men wil dit natuurlijk verzwijgen, omdat onaamgenaam) men heeft met zeer dunne lippen moeten meedelen, dat die vaccinaties met een serum dat op -70°C gekoeld moet blijven, door leken en enthousiaste amateurs in mobiele commandobusjes toegediend worden.
Echt zoals de Gestapo destijds bij de jacht op verschuilde joden.
De grote mop is dan ook nog, dat het vaccin nooit onderzocht werd bij mensen ouder dan 74,5 jaar en nu lustig aan 100-jarigen ingespoten wordt.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------