BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 30 december 2020

Viroloog Steven Van Gucht verraadt een stukje van het 'plan'


Lege wegen; de ultieme droom van elke viroloog





















Viroloog Van Gucht: "We zijn op kerstdag meer thuisgebleven dan onze buren"

"Tot vlak voor Kerstmis hebben we ons iets vaker verplaatst om te winkelen, maar steeds minder voor vrije tijd en het werk. De daling in mobiliteit lijkt daarmee goed overeen te komen met de daling in het aantal besmettingen", gaat Van Gucht verder.

Bron: vrtNWS


Enkele bedenkingen:

Lijkt verdacht véél op de zogenaamde 'klimaatdoelstellingen'!

Nu weet je ook meteen waarom we met die avondklok opgescheept zitten!

'Autoloze nachten'!!!

Een autovrije dag of autoloze dag is oorspronkelijk een door de overheid ingestelde dag waarop het automobilisten verboden werd een voertuig met verbrandingsmotor te gebruiken.

De eerste autoloze zondagen in Nederland waren van zondag 1 oktober tot en met zondag 12 november 1939. Het verbod op autorijden op zon- en feestdagen had te maken met de mobilisatie en het benzinetekort in Duitsland en Frankrijk.

De benzine was in 1946 schaars voorradig en daarom mocht er op zondag alleen auto worden gereden door mensen die voor zakelijke doeleinden op pad waren én toestemming hadden.

Autoloze zondagen in Nederland en België waren van kracht na de Suezcrisis in 1956. In Nederland liep het zondagsrijverbod van 25 november 1956 tot en met 20 januari 1957. Deze maatregel viel in een periode van buitengewone internationale spanning: niet alleen was door de Suezcrisis de olie-aanvoer vanuit het Midden-Oosten verstoord, maar datzelfde jaar vond ook de Hongaarse Opstand plaats, wat de angst voor vijandelijkheden tussen de NAVO en de Sovjet-Unie vergrootte.

Een derde reeks autoloze zondagen volgde ten tijde van de oliecrisis van 1973.

Milieuorganisaties hebben sinds 1973 regelmatig gepleit voor een vrijwillige autovrije zondag, om bewustwording te kweken en aandacht te vragen voor de bezetting van de stad door de auto. Zij noemden deze dag ook wel 'Zonderdag' of 'autoluwe dag'.

In 2020 dus de
'Autoloze nachten'!!!

Mobiliteit wordt de graadmeter voor de verspreiding van het 'virus'.

Daarom ook de hetze tégen buitenlandse reizen en verplaatsingen per vliegtuig, én de verplichting om thuis te werken.


Kortom, het gepeupel moet het wat rustiger aan doen, om de rijken en de internationale jetset er langer van te laten profiteren!

Dus, voortaan moet 'iedereen' dus maar thuis blijven.

Ook geen lockdown-feestjes meer, want dat genereert ongewenste verkeersbewegingen!

En ondertussen gaan we gezellig door met het besmetten van de oudjes in de woonzorgcentra en de vertraagde euthanasie - door middel van intubering - in de 'zieken'-huizen!

Intussen draaien de crematoria op volle toeren. Kwestie om de sporen uit te wissen!

Welkom in concentratiekamp 'België' waar Arbeit frei macht!

It’s the Oil, Stupid!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

"We zijn op kerstdag meer thuisgebleven dan onze buren"

Dat heeft alles te maken met het feit dat Nederland een bubbel van 4 heeft.

“Tot vlak voor de kerst hebben we meer gereisd voor te winkelen en werk”.

Dat heeft alles te maken met het feit dat op kerstdag de winkels toe zijn, en er maar weinig gewerkt wordt, tenzij door een zieligaard die zijn vrouw niet kan uitstaan, en iedereen die corona drogredenen wil verspreiden.

Toch bedankt om me er attent op te maken dat er sneeuw in de Ardennen ligt. De files op de E42 rond Luik waren navenhand. Maar laat je niets wijsmaken; het waren allemaal Walen. En een goede raad; je tot ten Zuiden van de Ourthe, daar ligt hij goed dik.

Anoniem zei

Het ultieme plan is het Vaccinatie paspoort. Maar Van Ranst wil eerst een diplomatiek paspoort, eer hij over een vaccinatiepaspoort begint, om te voorkomen dat hij zelf een spuit krijgt.

De samenzweringstheorieen zijn allemaal correct.

Ontvolkt de wereld. Herbebos de wereld, zodat de koning te paard, bewapend met kruisboog op wild kan jagen.

Anoniem zei

Hoewel het soms anders overkomt liggen jullie er volgens mij ook niet wakker van dat jullie niet kunnen joyriden of aan de toog kunnen plakken. Evenmin dat jullie niet los kunnen gaan in de discotheek met een lijntje coke. Rustig thuis bezinnen, bidden en mediteren. Genieten van de rust en niet zo doordrammen. Ik wens het jullie in 2021 toe.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Gek is dat, hé. Misschien doen we dit wel voor mensen wie dat wél nodig hebben. Persoonlijk denk ik, dat de wereld niet kan functioneren, zoals men hem nu wil doen functioneren. De politiek maakt een zeer grote fout. Daar komen brokken van. Persoonlijk ken ik geen discotheek waar je openlijk om het half uur een lijntje coke kan snuiven. Zo werkt dat niet, hé. Maar, dat zal je ook wel weten. Toch bedankt voor een bezoek op de Blog en het allerbeste voor 2021.

Anoniem zei

Anoniem 30 december 2020 om 16:57

Daar is het "oude getrouwe" geysirtje van voor vele maanden weer ;-) LOL
Nog niet aan corona gestorven...
Het zeverend taalgebruik is echter nog steeds hetzelfde gebleven:
de eerste zin uit 4 tesamengenutselde onderdelen gemaakt en met 6 (zes) werkwoorden, en de tweede zin korter maar ook met 6 (zes) werkwoorden.
De facto onverstaanbaar- vooral omdat deze clown zich nu gedachten maakt: waarover de auteur en de posters van kavlaanderen nu wakker of niet wakker liggen...
En dan worden er nog discotheken, "lijntjes"(??) "coke"(?), "joyriden"(?) en "aan de toog plakken" bijgesleurd...
De coronahoax is klaarblijkelijk op je zenuwen geslagen.
Toch dank voor je nieuwjaarswens en wederkerend aan U hetzelfde.
Voor de "Drie man en een paardekop" van kavlaanderen.blogspot hef ik op nieuwjaarsdag een glas rode wijn "Tugela River" van Spioenkop Wines (Suid-Afrika):
Veni Creator Spiritus. In Te Speravi.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------