BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 31 december 2020

Hoe werd de zogenaamde 'corona-crisis' kunstmatig gecreëerd?















EEN: De valse bewering dat er een nieuw virus is ontdekt en geïsoleerd.


Er is geen echte isolatie uitgevoerd. De zogenaamde genetische sequentiebepaling van het virus was eigenlijk een brouwsel, een samenvoegen van stukjes gegevens die naar RNA-segmenten verwijzen. Er werd aangenomen dat deze segmenten onderdelen van het nieuwe virus waren, maar onderzoekers hadden het virus niet, dus hun veronderstellingen kwamen neer op fraude.


TWEE: Het opzetten van een 'diagnostische' test (PCR-test) voor een virus dat niet geïsoleerd werd.

Het is duidelijk dat zo’n test geen betekenis heeft. Het is gebaseerd op dezelfde soorten absurde aannames die hebben geleid tot de fictieve ontdekking van het virus. Strategisch gezien heeft de test echter miljoenen ‘positieve resultaten’ opgeleverd, die worden opgevat als ‘besmetting door het virus’. Op deze fundering van drijfzand werden de lockdown-maatregelen genomen.


DRIE: De Chinese opsluiting van 50 miljoen burgers, zonder medische reden.

Deze ongekende gebeurtenis vormde het model voor andere regeringen, en voor de CDC en de Wereldgezondheidsorganisatie. Nu was het “acceptabel” om de wereldbevolking gevangen te zetten en economische verwoesting over de hele planeet aan te richten.


VIER: De absurde computervoorspelling van 500.000 doden in het VK en twee miljoen in de VS, gemaakt door de historisch mislukte modelbouwer Neil Ferguson.

Zijn instituut aan het Imperial College of London wordt gefinancierd door Bill Gates. De voorspellingen van Ferguson werden gebruikt om Trump en Boris Johnson ervan te overtuigen dat noodtoestanden en lockdowns noodzakelijk waren.


VIJF: De gedwongen vroegtijdige dood van miljoenen ouderen over de hele wereld – die ten onrechte “COVID-19-sterfgevallen” werden genoemd.

Deze mensen lijden aan meerdere langdurige gezondheidsproblemen, die nog verergerd zijn door decennia van medische behandeling met giftige medicijnen. Doodsbang door de COVID-diagnose en vervolgens geïsoleerd van familie en vrienden.


Het onderliggende feit dat moet worden begrepen: wat COVID-19 wordt genoemd, is niet één ziekte. Het is een verscheidenheid aan ziekten en effecten - een syndroom - dat het gevolg is van verschillende traditionele oorzaken (zoals bijvoorbeeld de griep), medische blunders (massale intubering), verwaarlozing van patiënten en bewoners van woonzorgcentra (massaal toedienen van morfine) en dit herverpakt onder het label 'COVID-19'.

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------