BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 6 december 2020

Genocide is hun eindspel


















In een notendop kunnen wij de huidige situatie als volgt omschrijven... Zij staan op het punt om een groot deel van de mensheid op te ruimen en de overlevenden te veranderen in een volledig gecontroleerd leger van werkslaven die niets bezitten en 24 uur op 7 dagen gedicteerd, gevolgd, getraceerd en gecontroleerd worden, zelfs in eigen hun huizen, die ze natuurlijk niet meer zullen bezitten. Als gevolg van de corona-maatregelen staan nu 1 miljard mensen op het punt om in totale armoede te vervallen.

Voor degenen die nog iets bezitten, werkt de overval als volgt. Degenen die de touwtjes in handen hebben, laten de wereldeconomie ineenstorten en dwingen de meerderheid van de bevolking tot enorme schulden om te overleven. Degenen die daarna nog bestolen kunnen worden, krijgen vervolgens een duidelijk ultimatum: "Overhandig uw geld of verhonger ook of ga naar de gevangenis en crepeer daar".

Het begint pas logisch te worden als je begrijpt dat alles wat er is gebeurd en gebeurt, te wijten is aan een zorgvuldig gepland complot dat wordt uitgevoerd door een kleine gangsterkliek die nu de wereld beheerst. Zij willen 70% of meer van de bevolking uitroeien en de rest drijven zij naar hightech stedelijke getto's om daar als slaven te worden uitgebuit en waar elke beweging en elke gedachte zal worden gecontroleerd.

HET GEHEIM OM ZE TE STOPPEN, IS DAT MILJOENEN HUN STEUN TERUGTREKKEN EN WEIGEREN MET HUN EISEN MEE TE GAAN, ONGEACHT DE PERSOONLIJKE GEVOLGEN.

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens de directeur van het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties, is het aantal mensen dat tot de rand van de hongersnood gedrukt wordt verdubbeld naar 270 miljoen omwille van de Corona Maatregelen.

135 miljoen extra

Wereldwijd Corona dodental: 1.541.951

88 keren meer mensen sterven ten gevolge van de maatregelen dan ten gevolge van het virus.

Maar dat is niets dat we nog niet wisten want we schrijven dit reeds op dit blog sinds maart.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------