BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 31 december 2020

Het personeel van het rusthuis Notre-Dame de Stockel in Sint-Pieters-Woluwe in Brussel weigert massaal het genetisch gemanipuleerde corona-vaccin

In de Brusselse woonzorgcentra ligt de vaccinatiebereidheid bij het personeel laag. In het rusthuis Notre-Dame de Stockel in Sint-Pieters-Woluwe, waar maandag de 101-jarige Lucie het eerste vaccin kreeg toegediend, waren amper personeelsleden gewillig om zich te laten vaccineren. Net zoals in andere Brusselse woonzorgcentra zouden er complottheorieën [vrtNWS verwart 'complottheorieën' met de waarheid!] over het vaccin circuleren onder het personeel.

Het hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie Inge Neven stelt dat de lage vaccinatiebereidheid niet enkel bij het rusthuispersoneel heerst: "In het algemeen zijn er minder Brusselaars dan Vlamingen die zich willen laten vaccineren tegen het coronavirus."

"Voor al het personeel uit de woonzorgcentra hebben we nu informatiesessies opgestart om hen te overtuigen [Het onder druk zetten van bewoners en personeel - op welke wijze dan ook - om deel te nemen aan dit medisch experiment is een 'misdaad tegen de mensheid'!]. Zo hebben we deze week een online workshop gehouden over wat een vaccin precies is en wat het doet [Niemand weet dat!]. In Notre-Dame de Stockel hebben ondertussen al tientallen personeelsleden zich toch laten vaccineren", aldus Neven."Ook werken we samen met andere medische beroepen als artsen zodat zij extra informatie kunnen geven aan gewone burgers [De artsen - die zeer zeker ook onvoldoende kennis over vaccins hebben - als propagandisten, stemmingmakers, influencers...]. Op die manier hopen we de vacciantiebereidheid [!] in heel Brussel te verhogen." [Neen, op deze manier wordt het vertrouwen in gezondheidswerkers en zorgverstrekkers tot NUL gereduceerd! En terecht!]

Bron: vrtNWS


Enkele bedenkingen:

Aangezien er géén bewijs is, dat de corona-vaccins virustransmissie zouden voorkomen en aangezien de corona-vaccins een nieuwe vorm van genetische manipulatie zijn met minimaal voordeel (werkzaamheid is niet bewezen), maar met een maximaal risico (bijwerkingen zoals overlijden), is h
et toedienen van een corona-vaccin de facto een medisch experiment!

Een medisch experiment - en zéker het toedienen van een substantie die potentieel dodelijk zou kunnen zijn - valt altijd onder de zogenaamde 'Code van Neurenberg'.


De 'Code van Neurenberg' is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.


Principe 1 van de 'Code van Neurenberg' stelt uitdrukkelijk:

"De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk."

"Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico's; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander."

Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van corona-vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren, reisverbod, onderwijsverbod, beroepsverbod etc.) komt neer op een 'misdaad tegen de mensheid' omdat men dan impliciet gedwongen wordt een potentieel levensbedreigende stof in zijn lichaam te laten spuiten, hetgeen daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zij me toegestaan hier op kavlaanderen.blogspot de uitvoerige analyse en bespreking van het Pfizervaccin te publiceren, zoals door de zeer pharma-critische duitse groep "Arzneimittel-telegramm" fris gepubliceerd:

https://www.arznei-telegramm.de/html/2020_12/2012092_01.html

Enkele sprokkels:
"Voor wat betreft het effect van de vaccinering bij 75-plussers is er geen evidentie".
"DAT DIT VACCIN ZWARE VERLOPEN VAN COVID19 VERHINDEREN/VERMINDEREN KAN, WORDT NIET NAGEWEZEN".
"HET VACCIN IS ZEER REACTOGEEN: tussen 50 en 70% der ingespoten proefpersonen hadden lokaal zeer sterke pijn aan de injectieplaats;...35 % ontwikkelden koorts...; opmerkelijk was bij 56 % der ingespoten proefpersonen de ontwikkeling van grote en pijnlijke lymphknopen..."
"Personen met een allergie en/of anaphylaxie moeten zich zorgvuldig informeren vooraleer zich te laten vaccineren".

!Dat is de door de firma Pfizer zelf gepubliceerde informatie!!
Klaarblijkelijk is de belgische politiek helemaal hysterisch en fanatiek geworden en wil ze onder leiding van Marc Van Ranst, Erika Vlieghe en Steven Van Gucht de belgen als proefkonijnen met een niet zorgvuldig uitgeprobeerd vaccin massaal ombrengen.
Na de intubatie-massadoding nu de insuit-massadoding!
(In Zwitserland in Luzern reeds één dode).
In de rest van Westeuropa wordt alles doodgezwegen.

ONze-Lieve-Vrouw van Stokkel en onder voorspraak van Lenneke Mare:
Steun deze verpleegsters en verplegers in hun strijd voor veiligheid en tegen staatse wilkeur.
Jongens, blijft sterk!

Anoniem zei

Up-datering 01 januari 2020 om16:06

- In San Diego (California) heeft een verpleger van 45 jaar 6 dagen na een vaccinatiespuit toch de covid19-ziekte gekregen.
Zoals ig reeds gisteren schreef: "Er is tot nu toe geen bewijs, dat de vaccinatie een infectie verhindert"
(sic www.arznei-telegramm.de")
Quod erat demonstrandum.

-Na de eerste dode in Zwitserland nu de tweede dode in Zwitserland.
Waarom id de EU-bevolking nu plots zo sterk en gezond geworden, dat er daar bij de vele inentingen met het Pfizervaccin geen doden gemeld worden?
A propos: waarom wordt over de zeven (7) ongelukkigen in Stralsund (Mecklenburg-Vorpommern) die op maandag 28 december 2020 "per abuis" een vijfvoudig sterke vaccinatiedosis kregen en dan direct in het ziekenhuis aldaar (Helios-kette) opgenomen werden, NIETS, maar dan ook NIETS BERICHT?
Dat is publieke informatie in de stijl en de trant van het vernietigingskamp Ausschwitz.

Anoniem zei

Breaking!
In Mexico werd een 32-jarige vrouwelijke arts ingeênt met het Biontech-vaccin en viel weinig later om met kollaps,krampen, ademstoornissen, bewusteloosheid en grote huiduitslagen.
Direct reanimatie, aftransport in het ziekenhuis- nog steeds gehospitaliseerd.
Voorlopige diagnose: "Encephalitis" (!!! :-) LOL)
Ge moet maar durven.
Het verwondert mij dat ze er nog geen "Puperkoorts van het Rotsgebergte" (Rocky Mountains Flecked Fever - dat is een Rickettsiose, een bacteriêle aandoening door teken overgedragen) van gemaakt hebben.
(NB: daarvan verstaat Marc Vn Ranst ook niets)("gebuisd op het examen ;-) LOL)
Als therapie slaag ik voor een paar bakken witloof naar Mexico te sturen :-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------