BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 28 februari 2021

Een medische behandeling als politiek compromis? De waanzin nabij!

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) wil komende woensdag samen met Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) en andere betrokken partijen een beslissing nemen over een mogelijke herziening van de vaccinatiestrategie tegen het coronavirus in België.

Op basis van de antwoorden op drie vragen die minister Vandenbroucke aan de Hoge Gezondheidsraad heeft voorgelegd, wil hij de Belgische vaccinatiestrategie al dan niet bijschaven.

"De eerste vraag is of we in het geval van het Pfizer-BioNTech-vaccin 42 in plaats van 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik kunnen laten", zegt VDB in De Zevende Dag. "Dat zou op korte termijn een snellere vooruitgang toelaten. De tweede vraag is of we het AstraZeneca-vaccin ook kunnen gebruiken bij mensen ouder dan 55 of 65. De derde vraag is of één prik van Pfizer-BioNTech, Moderna of AstraZeneca kan volstaan in plaats van twee prikken." Het antwoord op die derde vraag verwacht Vandenbroucke nog niet meteen, maar dat op de eerste twee vragen zal volgens hem wel snel komen. "Als de Hoge Gezondheidsraad twee keer ja antwoordt, dan denk ik dat we echt een reset van onze vaccinatiecampagne kunnen doen.

Bron: De Zevende Dag

VDB zou ook kunnen besluiten om met de vaccinaties te stoppen. Dat zou pas een reset zijn!

VDB zou de Belgen ook kunnen vragen om hun adem een kwartier op te houden. Dan zou het probleem ook opgelost zijn!


Mad-vaxxers: The mad leading the blind


5 opmerkingen:

Anoniem zei

HET Nieuws;

"Infectioloog Erika Vlieghe: "We moeten stoppen met te veel te zeuren, ik ga dat zelfs eens op een trui laten zetten"

Ja, asjeblieft. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Anoniem zei

Eén vierde strategie; koop meer vaccins.

Waar is trouwens de goedkeuring voor het Jansen en Jansen vaccin.

Anoniem zei

Alles wat een politicus in zijn stijfkop haalt voert hij uit. Zelfs als de vaccinproducenten twee keer nee zeggen op de eerste vragen veramdert hij toch zijn strategie.

Anoniem zei

Franky Vandenbroucke is helemaal stapelzot gedraaid én daarenboven slecht geînformeerd.

Vraag 3: Zoals verleden week reeds door de universiteit Oxford (meewerkend aan de ontwikkeling en navolgingscontrole van het AstraZeneca-vaccin) reeds meegedeeld:
de grootste uitlokking van antistoffen vindt plaats wanneer in de eerste ronde een halve dosis vaccin gespoten wordt, en in de tweede ronde dan een ganse dosis.
Een éénmalige injectie brengt niets, en het resultaat van 2 volle dosissen is slechter met meer bijwerkingen.
De meest waarschijnlijke verklaring is dat het menselijk lichaam antistoffen op de adenovirusvector vormt, die dan de werking van de tweede insuiting voor het grootste deel neutraliseren.
Dat is weer eens een bewijs dat ze nog volop in het onbekende rondchioteren en de juiste dosis en het juiste inentingsschema nog niet kennen;
en verder een bewijs, dat het russisch vaccin SputnikV huishoog beter en werkzamer is (het gebruikt voor de eerste en de tweede ronde een andere vector).
In ieder geval kan Vandenbroucke zijn huidig vaccinatieconcept wel in de papiermand smijten.

2. voor de westelijke coronavaccins geldt: de evidentie voor hun werkzaamheid is uiterst dun.
Voor het AstraZenecavaccin is helemaal geen evidentie dat het bij mensen boven 65 kjaar wrkzaam zou kunnen zijn- daarentegen is het risico zeer groot dat de gebruikte adenovirusvector (chimpansee) bij 65+plussers schadelijk zou kunnen zijn.
Door de EMA niet toegelaten- Vandenbroucke draait nu helemaal zot.
Na de grondwet draait deze tist nu ook nog de europese verordeningen door de vleesmolen.
3. Daar de moraliteit van SARSCoV2 bij personen onder 45 jaar tegen nul tendeert én het vaccin natuurlijk en wel zeer dikwijls ernstige bijwerkingen heeft (Lothar Wieler (RKI-Duitsland) op 27.02.2021: "Beter twee dagen hoofdpijn als deze verdomde ziekte"), IS HET ONZINNIG OM MENSEN JONGER DAN 45 JAAR TE VACCINEREN.
De persoonlijke benefit voor deze personen is nul.
Daarmee is een vaccinatiegraad van hoogstens 50% der totaalbevolking te bereiken- dat is veel te weinig voor een doorimmunisatie met nestbeschutting voor de nietgevaccineerden.
Forget it.
de beierse ministerpresident Söder, steeds als wilde rambo-sheriff luidruchtig en gestikulerend, wil nu de overgebleven porties AstraZeneca-vaccin als verzuurd bier aan kinderen en scholieren laten spuiten.
Dat is geen euthanasie meer, dat is doorgeknalde waanzin om mensen met niet-goed onderzochte brouwsels om te brengen.
Dat heeft met geneeskunde, met moraal, met ethiek, met respect en inzet voor het staatsvolk niets meer te doen.

Anoniem zei

Aan Eerste Anoniem;

Erica Vlieghe; "Minder zeuren";

Is dat nu ook al een Coronamaatregel?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------