BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 1 maart 2021

Uitbraak van Zuid-Afrikaanse corona-variant na vaccinatie in Ingooigem

In woonzorgcentrum Wielant in Ingooigem bij Anzegem is de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus uitgebroken. 12 bewoners en 6 personeelsleden testten positief. "Opvallend, want bijna alle bewoners en medewerkers zijn volledig gevaccineerd tegen het coronavirus", klinkt het.

De uitbraak van de Zuid-Afrikaanse variant werd eerder toevallig ontdekt, omdat één van de bewoners heel lichte koorts had. "Bijna niemand heeft symptomen", zegt directeur Inge Coopman. "Als die ene bewoner geen extra temperatuur maakte, dan gingen we het misschien nooit ontdekt hebben."

"96 procent van de bewoners en bijna 90 procent van de medewerkers zijn al gevaccineerd. Maar toch heeft de Zuid-Afrikaanse variant ons te pakken", vertelt Coopman. "Gelukkig is er niemand echt ziek. Dat is hoogstwaarschijnlijk de verdienste van het coronavaccin, dat onze bewoners en medewerkers een maand geleden hebben gekregen."

Viroloog Steven Van Gucht schrikt niet van de uitbraak [Wij ook niet! Want wij zijn niet verrast.]. "Mensen in een woonzorgcentrum hebben nu eenmaal een heel zwak immuunsysteem. Er zullen nog wel uitbraken zijn, hopelijk niet te veel. Maar we hadden dit wel verwacht", zegt hij in een reactie aan persagentschap Belga.

Er zou ook enkel sprake zijn van milde symptomen, aldus Van Gucht. "Het vaccin moet beschermen tegen ziekenhuisopname. Zolang mensen geen ernstige ziekte ontwikkelen, doet het vaccin zijn werk." Dat het vaccin aanslaat, bewijzen ook de globale cijfers in de woonzorgcentra en bij de 80-plussers. "Er is een duidelijke knik in het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens. Het gaat om goede resultaten in een erg fragiele groep."

Bron: vrtNWS

Het moet daar dan toch wel een héél bijzonder vaccin geweest zijn, want: "Het vaccin moet beschermen tegen ziekenhuisopname."

"Dat het vaccin aanslaat, bewijzen ook de globale cijfers in de woonzorgcentra en bij de 80-plussers. "Er is een duidelijke knik in het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens."
 
Leugen na leugen na leugen.

Mensen uit woonzorgcentra worden omwille van corona niet of nauwelijks opgenomen in ziekenhuizen. Dus, ik weet niet welke 'knik' veearts Van Gught ziet.

De overlijdens dalen al weken en die daling heeft niets met de vaccins te maken!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We gaan nog een goede uit Van Ranst krijgen. Hij geeft al toe dat oude mensen een minder actief adaptief immuunsysteem hebben. Nu er nog aan toevoegen precies daarom de vaccinatie van ouderlingen zinloos is.

Iedereen gevaccineerd
Iedereen positief
Niemand ziek
Niemand verrast

Conclusie; alweer die dekselse PCR test.

Het is nog minder verrassend wanneer men bedenkt dat het Pfizer vaccin op de genoom van de variant van Covid van 15 maanden geleden gestoeld is. Nu hebben we meer dan een jaar mutaties enz.

Vlieghe heeft Van Ranst reeds bedankt dat hij "minder gezeurd" heeft.

Anoniem zei

Men kan alleen nog met vebazing en afgrijzen zien hoe de hooggeschoolde medische specialisatie der geriatrie met haar zorgvuldig afwegen en het overschouwen van de hele context door een dknettergekke veearts hoplahop gecommenteerd wordt.

Die typen kennen effectief alleen maar het uitroeien van het betroffen bestand en de grootramige ruiming errond.
Proficiat!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------