BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 12 maart 2021

De drie zogenaamd 'gevaarlijkere corona-mutaties' komen regelrecht uit landen waar in 2020 het Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccin grootschalig werd getest


De drie zogenaamd ‘gevaarlijkere corona-mutaties die nu worden aangegrepen om de samenleving te blijven gijzelen, zijn regelrecht afkomstig uit drie landen waar in 2020 het Oxford/AstraZeneca virale ‘chimpansee’ vector-vaccin werd getest. De genoemde drie ‘gevaarlijke’ mutaties zijn afkomstig uit Groot Brittannië, Zuid-Afrika en Brazilië, de landen waar tussen april en november 2020 het Oxford/AstraZeneca vaccin werd getest, zoals in een recente wetenschappelijke analyse in The Lancet werd besproken.

"This analysis includes data from four ongoing blinded, randomised, controlled trials done across the UK, Brazil, and South Africa... Between April 23 and Nov 4, 2020, 23 848 participants were enrolled and 11 636 participants (7548 in the UK, 4088 in Brazil) were included in the interim primary efficacy analysis."

Bron: The Lancet

Link:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)32661-1/fulltextHeeft het adenovirus vector vaccin van Oxford/AstraZeneca, dat via testpersonen op de bevolking werd ‘losgelaten’, in combinatie met het ‘live’ virus juist iets veroorzaakt, of is het inderdaad louter toeval dat de ‘gevaarlijke’ mutaties uitgerekend uit deze drie testlanden komen?

Virale vector vaccins zijn een vrij nieuwe technologie waarmee een ‘vreemd’ virus – in het geval van Oxford/AstraZeneca een adenovirus van een chimpansee – wordt gebruikt om DNA-boodschappen in de menselijke cellen te brengen. Dit proces staat bekend als gentherapie, wat in de medische wereld nog steeds in een experimentele ontwikkelingsfase zit, vooral omdat het manipuleren van DNA nogal eens onbedoelde gevolgen blijkt te hebben, zoals het ontstaan en bevorderen van kanker en andere genetische- en auto-immuunziekten. Ook bestaat het risico dat een adenovirus ‘de Weismann-barrière doorbreekt en kiembanen infecteert,’ waardoor onherstelbare DNA schade kan worden doorgegeven aan het nageslacht en aan alle volgende generaties.

Net zoals we 8 van de 10 mensen geen verplichte antibiotica kuren geven om ervoor te zorgen dat deze medicijnen optimaal blijven werken bij mensen met infecties, moeten we 8 van de 10 mensen in geen geval verplichten om zich met vaccins te laten inspuiten. In beide gevallen heeft dit een diametraal effect met uiteindelijk desastreuze gevolgen: het menselijke immuunsysteem wordt erdoor verzwakt, terwijl het massaal gebruik van deze middelen tegelijkertijd de opkomst van levensgevaarlijke superbacteriën en supervirussen bevordert.

Wil je ervoor zorgen dat antibiotica en vaccins blijven werken (waarbij we de vele twijfels over vaccins even buiten beschouwing laten), dan moet je die dus zo min mogelijk inzetten. Antibiotica blijven werkzaam als je die alleen voorschrijft als infecties niet door het immuunsysteem van een patiënt overwonnen kunnen worden.

De voor de meeste hooggeplaatste personen historisch zo fatale combinatie van hoogmoed, geldzucht, machtswellust, intellectuele domheid en systeem- en controledwang dreigt met deze Covid-19-gen-vaccinaties dan ook onbeschrijflijk rampzalige gevolgen te hebben, die de drama’s van beide wereldoorlogen en de bloedbaden die werden aangericht door Mao en Stalin bij elkaar opgeteld verre kunnen overtreffen, waardoor de schade deze keer wel eens onherstelbaar zou kunnen zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mark Twain ze ooit dat geschiedenis zich niet herhaald, maar dat geschiedenis rijmt. De Covid 'pandemie' is zo een voorbeeld, waarin inderdaad de meest hooggeplaatste persoon met een historisch fatale combinatie van hoogmoed, geldzucht, machtswellust, intellectuele domheid en systeem- en controledwang een dupe aanstellen die grandioze fouten maakt. Ook deze keer heeft deze een naam; Bill and Melinda Gates.

Ze zijn niet alleen hoofdaandeelhouder bij BioNTech maar ook bij AstraZeneca. Ze hebben de response op de pandemie geleid, en domme politici zijn voor beloftes van hun geld op de buik gegaan en hebben hem blind gevolgd.

De anti-virus software van Gill Gates werkt ook niet altijd, net zoals zijn vaccins. Maar dan ook de Microsoft applicaties hebben achterdeuren die open staan zodat hackers zich toegang tot het systeem kunnen verschaffen. Ik ben er zeker
Van dat telkens zijn systeem gekraakt wordt hij er op een of andere manier voordeel uit haalt.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------