BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 4 maart 2021

Orde der Artsen opent jacht op huisartsen die officiële 'partijlijn' niet volgen

Welkom in de sanitaire dictatuur waar mensen 'op basis van de wetenschap' maandenlang in hun eigen huis worden opgesloten!De Orde der Artsen heeft haar pijlen gericht op dokters die onzin verkopen over de coronavaccins en zo vaccintwijfel in de hand werken. “Een paar artsen hebben al een sanctie gekregen, die tot maandenlange schorsing kan oplopen”, zegt Michel Deneyer van de Orde. “Er zijn er die de grootste pseudowetenschappelijke zever verkopen. De basis is dé wetenschap!”

Bron: Het Nieuwsblad


Als er nu iets "pseudowetenschappelijke zever" is, dan is het wel het statement van de Orde der Artsen. Zij weten blijkbaar nog niet eens wat wetenschap is!

CD&V-voorzitter en liliputter-dictator Joachim Coens: "Gevolgen mogelijk voor wie coronavaccin weigerde nadat iedereen kans heeft gekregen"

Volgens CD&V-voorzitter Joachim Coens zouden er op termijn "consequenties" kunnen komen voor mensen die een coronavaccin hebben geweigerd. Dat zei Coens in "De afspraak".

Mensen verplichten om een coronavaccin te laten zetten, dat kan niet, zegt CD&V-voorzitter Coens. "Maar als iedereen de kans heeft gehad om gevaccineerd te zijn en sommigen hebben dat niet willen doen, dan denk ik dat er daar consequenties aan kunnen verbonden worden", aldus Coens. De voorzitter van de Vlaamse christendemocraten denkt concreet aan eventuele gevolgen rond tewerkstelling, deelname aan grote manifestaties of buitenlandse reizen.

Bron: vrtNWS


Welkom in Corona-land waar er wél gediscrimineerd mag worden!

Coens, wij zijn uw dreigementen kotsbeu!

En Coens, ge moet niet blaffen, ge moet bijten en dat durft ge niet!

Juist zoals die IJsfee van de CD&V, die in het geheim de sluiting van de grenzen ook weer met een maand heeft verlengd. Het is zelfs zover al, dat het regime de maatregelen die ze nemen, niet meer durft te communiceren!

Coens gedraagt zich als een driftige kleuter die zijn zin niet krijgt. Indien het nu een vaccin betrof, dat al 20 jaar lang zijn effectiviteit bewezen zou hebben en waarvan men de lange termijn werking zou kennen, dan zou men zoiets kunnen 'overwegen' en dan nog. Maar, mensen met een experimenteel vaccin willen inspuiten, dat potentieel dodelijk is, is rond misdadig!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

9/9

Eén analyst voor wie ik veel respect heb, heeft gezegd;

“De Federal Reserve heeft haar laatste fout gemaakt. Ze zullen geen rol spelen in het ontraffelen van de financiële crisis. Er gaat iets absoluut banaals gebeuren dat de sneeuwbal aan gang gaat zetten, en aangezien dingen snel gaat…”

Hetzelfde geldt ook voor de regeringen. Ze hebben de zweep van Corona iets te lang laten knallen. Er gaat iets totaal banaal gebeuren dat het volk uit hun hypnose gaat doen ontwaken, en in opstand zal brengen. Het zal snel, brutaal en totaal zijn.

Hoe langer ze volharden, hoe sneller, brutaler en totaler de reactie zal zijn.

Anoniem zei

Is het je opgevallen dat Burgemeesters persona non grata geworden zijn.

Iemand (o.a. Radio 2) heeft beslist dat ze het te hoog voor hebben en een beetje kortgewiekt moeten worden:

"Is burgemeester een risicoberoep? Meer dan 1 op de 10 raakte besmet met corona: "Er wordt al snel met de vinger gewezen""

1 op 10 is normaal. Als je de hele bevolking zou testen zou je aan dat aantal komen. Maar omdat er "burgemeester" voor de "1 op 10" staat, worden alleen zij geviseerd.

Hier eentje van 3 dagen terug:

"Eén op de 3 burgemeesters had gênant moment in onlinevergadering: "Vrouw van collega liep topless voor camera""

en

"Kwart van burgemeesters kampt met coronakilo’s, burgemeester van Heers spant de kroon met 15 kilo in 1 jaar"

Herhaald gisteren met

"Ook burgemeesters hebben last van coronakilo's: "Meesten komen 3,5 kilo bij, burgemeester Herne valt 8 kilo af""


en

"Dichteres Delphine Lecompte test stress bij burgemeesters - Uit de burgemeestersenquête van Radio 2 blijkt dat 6 op de 10 burgemeesters veel stress hebben gehad in het voorbije coronajaar. "

Herhaald vaandaag;

"BEKIJK: 1 op de 10 burgemeesters dacht aan stoppen wegens stress tijdens coronajaar"

Zo werkt de pers, allemaal propaganda en massa manipulatie.

MEN WIL BURGEMEESTERS VOORSTELLEN ALS VETTE SULLEN MET EXIBITIONISTISCHE VROUWEN, DIE DE STRESS NIET AANKUNNEN.

Alleen burgemeesters van Oost-Vlaanderen doen het goed. Daar was er maar 1 positief, en ze gaan zich laten vaccineren.

Wat een bullshit.

Anoniem zei

Ze zijn natuurlijk de Focomelie babies vergeten.

Focomelie is een aangeboren afwijking waarbij de ledematen van de baby onderontwikkeld of afwezig zijn.

Focomelie is een zeldzame geboorteafwijking, die tijdens het softenon-drama eind jaren vijftig, begin jaren zestig opeens opvallend vaak voorkwam en toen bleek terug te voeren op het gebruik van het geneesmiddel thalidomide door de moeder tijdens de zwangerschap. Hierna is de wetgeving voor toelating van nieuwe geneesmiddelen in vrijwel alle landen drastisch verscherpt.

Thalidomide werd gebruikt door zwangere vrouwen om ochtendziekte tegen te gaan. 50% van moeders baarden zwaar misvormde babies waarvan de helft gestorven is.

Thalidomide was ook niet getest op zwangere vrouwen, en toch geacht veilig te zijn. Wel, helaas hadden ze zich vergist.

10,000 gevallen, 5,000 gestorven, ontelbare miskramen. Gelukkig had men snel door dat de geboorteafwijkingen vande Thalimdomide kwamen en is het 'geneesmiddel' van de markt genomen.

Maak a.u.b. de fout niet opnieuw. Er is wetgeving ingevoerd om een herhaling te voorkomen. Volg a.u.b. de wetten die je zelf invoert.

Anoniem zei

“Er zijn er die de grootste pseudowetenschappelijke zever verkopen. De basis is dé wetenschap!”

Ze plegen plagiaat. "Follow the Science" is een slogan die uit de V.S. komt - van het Data centrum van Bill and Melinda Gates?


In realiteit is Covid-19: "follow the science" de politisatie, onderdrukking en corrumperen van echte wetenschap.Een aantal vragen die iemand moet beantwoorden wanneer je het risico van het vaccin versus het risico van het virus afweegt;

1/ Wist je dat we nog nooit met enig succes een vaccin ontwikkeld hebben tegen een virus van de coronagroep van virussen?

2/ Wist je dat het 5 tot 10 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen? Een een extra 3 tot 5 jaar voor de productie en distributie te ontwikkelen?

3/ Wist je dat het Covid vaccin gebaseerd is op technologie die nooit goedgekeurd of toegelaten is voor gebruik bij mensen? Het vaccin zelf heeft ook geen goedkeuring; alleen "nood-goedkeuring".

4/ Wist je dat een farmaceutisch bedrijf niet aansprakelijk is wanneer het vaccin pijn doet, verminkt of doodt?

5/ Wist je dat 99.8% van alle besmette mensen Covid overleven?

6/ Wist je dat 90% van de Zuid-Amerikaanse indianen aan een coronavirus gestorven zijn toen de Europeaanse conquistadors in de 17de eeuw aankwamen? Waarom denk je dat dit nu niet het geval is?

Anoniem zei

Het leven van een Lockdown Tiener in een kort-flim van 3 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=iSkbd6hRkXo&t=2s

Dit is de grootste vorm van kindermishandeling ooit.


Anoniem zei

Het leven van een Lockdown Tiener in een kort-flim van 3 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=iSkbd6hRkXo&t=2s

This is a mini film, Numb by me. I did this for a school project but I'm really happy with how it came out, so I'm posting it here. This took me a combined 3 weeks or so. hope you enjoy! please feel free to share as much as you like, just credit me and M83, the band who made the music.

Dit is de grootste grootschalige kindermishandeling ooit.

Anoniem zei

VRT Nieuws

"Waarom je buiten minder risico loopt om besmet te raken (en 7 tips om het ook dan veilig te houden)"

"Bekijk de uitleg door Steven Van Gucht vanmorgen op de persconferentie."

EN HOE ZE VORIG JAAR HEBBEN MOETEN LACHEN TOEN TRUMP ZEI DAT GEWOON IN DE ZON GAAN ZITTEN HET BESTE WAS WAT JE KON DOEN.

#volgdewetenschap

verse lucht desinfecteert, en UV an de zon doodt microben en geeft vitamine D.

Anoniem zei

JOACHIM COENS HOLT EEN BEETJE ACHTER DE FEITEN AAN. HIJ IS WANHOPIG EN WEET NIET MEER VAN WELK HOUT PIJLEN MAKEN. HIJ IS EEN RADICAAL.

Het woord 'radicaal' wordt altijd alleen in de context van iets dat faalt gebruikt. Een 'raidcaal' is iemand die des te harder hij faalt, des te harder probeert. Hij zal dus wel meer drollen uit zijn bek persen tot iemand hem uit zijn lijden verlost.

DE FEITEN waar hij achteraan holt zijn deze:

Vaccinatie gestart 28 december, het eerste 'tweede prikje' 18 januari

Van 4 janauri 2021 tot 4 maart 2021 hebben een 550,000 Belgen hun eerste prikje gekregen, en een 400,000 een tweede prikje.

Per 3 maanden 5% van de bevolking eerste prikje - dan duurt het 5 jaar om de hele bevolking hele bevolking te vaccineren.

Vaccinatie acceptie is moeilijk te voorspellen, maar je mag zeker zijn van 25% die ronduit weigert.

AFHANKELIJK VAN VACCINATIE SNELHEID, EN ACCEPTATIE ZAL HET ZEKER 3 JAAR DUREN EER IEDEREEN DIE HET WIL, TWEE PRIKJES GEKREGEN HEEFT.

Nu herlees het citaat van Coens:

"Gevolgen mogelijk voor wie coronavaccin weigerde nadat iedereen kans heeft gekregen"

DIE GEVOLGEN ZIJN TEN VROEGSTE VOOR 2024

IEMAND DIE NU NOG VOOR VACCINATIE PASPOORTEN OF VACCINATIEBEWIJZEN PLEIT PLEEGT POLITIEKE ZELFMOORD --- tenminste als ze al niet dood zijn na een gefaalde regeringsformatie ronde - zoals Coens)

***

Nadat geaccepteerd wordt dat het de vaccinatie zelf is die tot de varianten leidt, en men accepteert dat vaccinatie nutteloos is, zullen de slimmeren op snel-testen en zelf-testen overstappen.

Duitsland legt haar eieren al in die mand. Maar er zijn momenteel maar 1 miljoen van de snel-testen voorhanden in de supermarkten, en maandag zou die massale campagne zelf-tests op de bevolking van 83 miljoen moeten starten. Veel geluk.

Totdat iemand beseft hoeveel plastic afval en chemicalieen de miljoenen tests per dag produceren.

Anoniem zei

Michel DeNeyer van de "Orde der Geneesheren" (overigens in fascistische geest opgericht) zou toch beter zelf niet zeveren.
De officieel ingediende studies door de firma Pfizer (die van AstraZeneca zijn nog veel slechter) zeggen het klaar en duidelijk: de bijwerkingen staan er (met helaas zeer hoge percentages) allemaal in, en ook de dood ná de vaccinatie wordt vermeld.

Het duitse Paul Ehrlich-Institut PEI (onderdeel van het Robert-Koch-Institut RKI, verantwoordelijk voor inentingsvaccins en sera) heeft vandaag toegegeven dat er ca. 330 doden ná de vaccinatie in Duitsland gevallen zijn, dat in het overgrote deel geen autopsieên werden uitgevoerd (bijna allemaal direct zonder ophe gecremeerd), dat vele mensen zeer zware ziekten hadden (de nederlandse regering heeft intussen opgeroepen zorgvuldig de vaccinatie te overleggen bij oude en zieke personen) en dat alles zeer onklaar is.

En nu het breaking news:
1. Het is tot nu toe niet bekend of een brede vaccinatie het woekeren van SARSCoV2 kan verhinderen (dwz of het vaccin effectief is).
2. Personen, die gevaccineerd geweest zijn, kunnen het virus zelf verder geven (dat werd zeer dikwijls aangetoond), "maar misschien niet zo erg als door niet-gevaccineerden"LOL (dat laatste werd niet vastgesteld ("misschien niet zo erg" LOL), maar wel gehoopt- om de reisindustrie weer op gang te krijgen)
3. Personen, die gevaccineerd zijn, kunnen wel zelf nog ziek worden en zelfs ook nog aan corona sterven (Dat had Pfizer in zijn toelatingsstudie zelf ook gevonden).
Het Pfizervaccin reduceerde (bij een relatief klein aantal probanden) hoofdzakelijk het lijden aan lichte coronainfectie (cfr. positieve test), maar relatief veel minder de dodelijkheid (zeer weinig evidentie bij uiterst kleine getallen )(1 versus 3 doden).
4. De zogenaamde "werkzaamheid" van de anti-coronavaccins werd onderzocht via de uitgelokte antistofproductie- van de T1-lymphocietenstimulatie was nooit sprake.
Het Paul-Ehrlich-Institut beschrijft uitvoerig de antistofproductie en de versterking door boostering en verkorting en verlenging van de tussentijdspannen, maar dat is bij een virus totale bijzaak.
5. En nu het high-light van de dag!
De dame van het PEI vermeldde zelfs het fenomeen van ADE (Antibody-dependent Enhancement), hier op kavlaanderen.blogspot.be voor exact 11,5 maanden reeds besproken en destijds reeds in het Deutsche Ärzteblatt uitvoerig gerefereerd (juist bij Covid19).
Niet lachen! Die dame van het regeringsgeleide instituut zei zonder blozen "dat er over ADE bij corona-infecties niets bekend is2.
Deze klunsen hebben zelfs de belangrijkste artikels en overzichten in hun eigen tijdschriften volledig vergeten of, meer waarschijnlijk, willen ze doofpotten.

Anoniem zei

(Deel 2)

In elk geval: Joachm Coens is een dictatoriale idioot.

Het is helemaal onklaar of die vaccins een werking hebben door terugdringing van de corona-infectieprevalentie en of ze levens kunnen redden.
Het is wel klaar, dat de quarantainemaatregelen en de hygiêneregels voor de homes niet opgeheven kunnen worden.
Voor de helft van de bevolking (onder 45 jaar) tendeert de dodelijkheid van SARSCoV2 tegen nul: dat betekent, dat deze bevolkingshelft geen direct nut van de vaccinatie heeft maar wel bijwerkingen (tot 66%, daarbij zeer irriterend niet vooraf in te schatten).
Bij de personen ouder dan 45 jaar is de mortaliteit van SARSCoV2 ook niet zeer hoog: de hoogste oversterfte wrd in augustus 2020 geboekt (hittegolf), voor gans 2020 is het zeer ongewis.
Het virus grasseert bij "kwetsbaren"( nu ja: oncologische patiênten zijn niet zeer betroffen) , veel meer bij bejaarden en hoogbedaagden, bij obesen, bij diabetici, bij AIDS-patiênten.
Die zijn echter zeer dikwijls pallatief of zelfs preterminaal, en komen dan ethischerwijze niet voor een gevaarlijke vaccinatie in merking.
Het wordt dan wel een indicatie-inenting (door Nederland reeds aanbevolen).
Dat is nu juist het tegendeel van wat Joachim Coens "uit zijn nek kletst".
De CVP alias cd&v als prutsende onzinpartij: een oudbekend verschijnsel.
En voor de nva als schandalige meeheuler met Jan Hesp en consoorten:
Quos deus perdere vult, prius dementat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------