BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 23 maart 2021

Net zoals bij het Pfizer/BioNTech-vaccin heeft natuurlijk ook Oxford/AstraZeneca de onderzoeksgegevens aangaande de doeltreffendheid van het vaccin vervalst

Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccinAmerikaanse toezichthouder heeft twijfels bij resultaten van klinische studies Oxford/AstraZeneca: mogelijk gebaseerd op verouderde en onvolledige gegevens


De resultaten die farmabedrijf Oxford/AstraZeneca gisteren in de Verenigde Staten over de doeltreffendheid van zijn coronavaccin gepresenteerd heeft, zijn mogelijk gebaseerd op verouderde en onvolledige gegevens. Dat beweert het Amerikaanse Nationaal Instituut voor Allergieën en Infectieziekten (NIAID), dat de klinische studies van het bedrijf geëvalueerd heeft.

De resultaten die Oxford/AstraZeneca heeft voorgesteld, zijn gebaseerd op studies in de Verenigde Staten met 32.449 deelnemers. Uit de resultaten blijkt dat het vaccin bij ouderen 80 procent doeltreffend is. Bij de gehele bevolking is het 79 procent doeltreffend. Het vaccin zou zelfs 100 procent beschermen tegen ernstige vormen van de ziekte, en ziekenhuisopnames voor 100 procent voorkomen.

Maar het NIAID heeft dus twijfels bij de gegevens waarop Oxford/AstraZeneca zich baseert. "We roepen het bedrijf op om samen te werken met het Data and Safety Monitoring Board (DSMB), om de doelmatigheid van de data na te gaan, en te garanderen dat zo snel mogelijk de meest precieze, recente en effectieve data beschikbaar zijn", schrijft NIAID in een persmededeling.

Over het vaccin in kwestie was ook in Europa twijfel gerezen, omdat het bij ouderen onvoldoende zou werken en mogelijk ook bloedklonters zou veroorzaken. Heel wat Europese landen schortten de vaccinaties met het vaccin zelfs op. Maar intussen heeft het Europese geneesmiddelenagentschap EMA het vaccin na grondige evaluatie “veilig” en “doeltreffend” bevonden. De meeste Europese landen hebben de vaccinaties met het Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccin intussen ook weer hervat.

Bron: vrtNWS


Het Pfizer/BioNTech mRNA 'nano-vaccin' is niet 95%, maar slechts voor 19% 'effectief' - Het heeft in de praktijk dus géén enkel positief effect!


Link:

https://kavlaanderen.blogspot.com/2021/02/het-pfizerbiontech-mrna-nano-vaccin-is.htmlKORTOM, DE CORONA-VACCINS ZIJN WAARDELOOS
EN BETEKENEN EEN REËEL GEVAAR VOOR DE VOLKSGEZONDHEID!


1 opmerking:

Anoniem zei

Zij die oud genoeg zijn zullen zich de NCRV TV-serie 'De Familie Knots' herinneren, waarin Tante Til haar frustraties uitte door een schilderij roze te kleuren.

"Een kloddertje roze hier. Een kloddertje roze daar."

https://www.youtube.com/watch?v=tghnJmNBvH4


Het is maar goed dat ik mijn teleurstelling kan uiten in mijn schilderkunst en dat ik al mijn ontevredenheid en zielige verdrukte moedergevoelens met verf op dit doek kan kletsen, zodat het één kusterige smurrie wordt. Boordevol emotie.


Dat is het Coronabeleid in een hoedje.

Pan A, Plan B, Plan C, komen altijd op hetzelfde neer; meer lockdown.

Geef ze een kaart van Europa en ze kleuren ze rood in. Geef ze verkeerslichtsysteem van groen-oranje-rood, en kleuren alles rood.

Na een jaar lockdown die niets uitgehaald heeft, want vergeleken met de eerste golf, liggen alle cijfers vandaag hoger dan toen, gaan ze nog wat meer doen van hetgeen dat een jaar niets uitgehaald heeft.

Maar dit keer gaat het op een week opgelost zijn.

Vreemd dat ze niet zelf met hun flauwe kul moeten lachen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------