BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 2 maart 2021

"AstraZeneca-vaccin kan ook voor 55-plussers", zegt dolle Hoge Gezondheidsraad

Het AstraZeneca-vaccin kan volgens een advies van de Hoge Gezondheidsraad ook toegediend worden aan 55-plussers. Dat is een opsteker voor onze vaccinatiestrategie. De tijd tussen de twee dosissen van het Pfizervaccin kan verder eventueel lichtjes worden opgetrokken, maar de raad raadt bij alle huidige vaccins af om de tweede prik te laten vallen. De politiek moet de knopen wel nog formeel doorhakken. [Het AstraZeneca-vaccin staat bekend omwille van zijn vele extreme bijwerkingen en zijn nutteloos gebruik wegens niet effectief!]

Het vaccin van AstraZeneca mag nu volgens de Hoge Gezondheidsraad ook aan 55-plussers worden gegeven. Ons land deed dit tot nog toe niet, omdat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bij de goedkeuring van het vaccin voor de Europese markt zei dat er onvoldoende bewijs was dat het ook goed zou werken bij 55-plussers.

Volgens de Hoge Gezondheidsraad zijn er intussen wel voldoende wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat het vaccin bij alle leeftijdsgroepen werkt. "Dit blijkt uit studies van landen waar het vaccin al uitgebreid is toegediend", zegt vaccinoloog Pierre Van Damme. "Het vaccin van AstraZeneca kan dus gebruikt worden vanaf 18 jaar zonder leeftijdsgrens." Een opsteker voor onze vaccinatiestrategie, want dat vaccin was grotendeels voor de oudere bevolkingsgroep voorzien.

Bron: vrtNWS

De Hoge Gezondheidsraad van België gaat dus in tégen het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en speelt dus cavalier seul!!!

Wat heeft de Hoge Gezondheidsraad getest? NIETS!

De Hoge Gezondheidsraad verkondigt dus 'een mening' op basis van "voldoende wetenschappelijke onderzoeken".

Wat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad waard? NIETS!!!

Het AstraZeneca-vaccin is net berucht omwille van zijn vele bijwerkingen!!!Opmerkelijk: Fauci: "Hou vast aan twee vaccinaties"

Het is gevaarlijk om tweede prikken uit te stellen met de vaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna, zegt de Amerikaanse immunoloog en gezondheidsadviseur Anthony Fauci in een interview met de Washington Post. Deskundigen wereldwijd, ook in Nederland en België, suggereren de afgelopen weken dat vaccins die eigenlijk bedoeld zijn om mensen een tweede prik te geven, aangewend zouden moeten worden om meer mensen een eerste vaccinatie te geven. Op die manier zouden minder mensen ernstig ziek worden, en de zorg zou zo ontlast worden.

Onverstandig, zegt Fauci, omdat het het vertrouwen van burgers in het vaccinatiebeleid zou kunnen ondermijnen. "We zeggen eerst tegen mensen: 'je hebt echt twee prikken nodig' en daarna zeggen we ineens 'oh nee, we zijn van mening veranderd'. Dat is lastige boodschap, op zijn minst. Ook benadrukt Fauci dat er geen bewijs is dat één prik mensen even goed beschermt als twee prikken, zoals de vaccins bedoeld zijn. Dat kan als onbedoeld neveneffect hebben dat nieuwe mutaties van het coronavirus makkelijker kunnen ontstaan en rondgaan onder mensen, zegt Fauci.

Bron: NOS

"Onbedoeld neveneffect van vaccinatie": Nieuwe mutaties van het coronavirus die makkelijker kunnen ontstaan en rondgaan onder mensen (Fauci)

= Corona-mutatie als gevolg van medicatie/vaccinatie


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------