BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 22 maart 2021

De virologen zijn totaal incompetent en schieten met een kanon op een mug!

Wie nu voor een nog stréngere lockdown pleit, pleit in feite voor maximale 'besmetting' en is dus aantoonbaar te kwader touw, want de overgrote meerderheid van alle zogenaamde 'besmettingen' gebeurt thuis!

De cijfers in verband met de besmettingsbron komen eindelijk eens boven water en de cijfers zijn schokkend! NUL 'besmettingen' in het openbaar vervoer?!?!?


Vermoedelijke bronnen van 'besmetting' (dus niet per sé van ziekte)
















In de maand februari kreeg het Agentschap Zorg & Gezondheid de volgende antwoorden van 'besmette' personen op de vraag waar ze zelf dénken 'besmet' te zijn geraakt.

  • 10.064 besmette personen geven aan thuis besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 31,91 procent.
  • 2.978 besmette personen geven aan bij familie of vrienden thuis besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 9,44 procent.
  • 2.924  besmette personen geven aan op het werk besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 9,27 procent.
  • 1.427 besmette personen geven aan  op school besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 4,53 procent.
  • 674 besmette personen geven aan in een ziekenhuis of een andere verzorgingsinstelling besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 2,14 procent.
  • 602 besmette personen geven aan in een woonzorgcentrum besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 1,91 procent.
  • 496 besmette personen geven aan "op een andere locatie" besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 1,57 procent.
  • 415 besmette personen geven aan in een crèche of kleuterschool besmet te zijn geraakt. Dat komt neer op 1,32 procent.


Daarnaast worden er nog een aantal kleinere categorieën genoemd, zoals op reis, op het openbaar vervoer of in een winkel, die in minder dan 1 procent van de gesprekken genoemd worden als bron van besmetting.

Bron: Agentschap Zorg & Gezondheid

Link:

https://www.zorg-en-gezondheid.be/contactonderzoek-in-cijfers



DUS NIET OP HET WERK, NIET OP SCHOOL, NIET OP REIS,
MAAR WEL THUIS OF OP HET OPENBAAR VERVOER?!?!?



Schooldirecties wrevelig over extra maatregelen in onderwijs


De Vereniging Leidinggevenden Vlaams Onderwijs (VLVO) reageert schamper op de extra maatregelen die de ministers van Onderwijs gisteren hebben aangekondigd. Onder meer de beslissing om de refters te sluiten stuit op onbegrip. "Bijzonder moeilijk te organiseren", aldus de VLVO.

Ook de vraag om kinderen de komende twee weken niet met het openbaar vervoer, maar te voet, met de fiets of met eigen vervoer naar school te laten komen, doet bij de VLVO de wenkbrauwen fronsen.

"Beseffen onze ministers wel dat in de grootsteden de middelbare scholieren van overal komen en al maanden op overvolle bussen en trams zitten, omdat dat de enige manier is om op school te geraken?"



WAAROM IS ER DAN EEN AVONDKLOK?

WAAROM MOGEN WIJ NIET NAAR HET BUITENLAND?

WAAROM WORDEN WIJ DAN THUIS OPGESLOTEN?

OM MAXIMALE 'BESMETTING' TE VEROORZAKEN?


DE LOCKDOWNS WERKEN AVERECHTS!!!


De corona-aanpak van de 'experts' en de regering is niet goed: "Je moet juist naar buiten!"

In de corona-aanpak had men méér nadruk moeten leggen op gezond leven. Er is een verkeerde keuze gemaakt door het accent te leggen op thuisblijven en op anderhalve meter afstand houden.

Het is altijd goed om te bewegen, om goed en gezond te eten, om goed te slapen en om wat af te vallen/vasten, en dat werkt preventief.

We werden verplicht om vooral binnen te blijven, maar we moesten juist naar buiten zijn gegaan om te bewegen en te lopen, naar buiten en zorgen dat we voldoende stappen hebben gezet en zorgen dat we voldoende frisse lucht hebben binnen gekregen. Ik had veel liever gezien dat kinderen, jongere én oudere mensen langer hadden doorgesport en gerecreëerd in de buitensituatie...


Het complexe systeem van verstoorde socio-economische relaties als gevolg van Covid-19
en bedenk dan de infantiele en simplistische benadering door de virologen!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het COVIDISME is een gevaarlijke ideologie die geen tegenspraak duldt. Al maanden is % 'positieve' testen (wat de betekenis hiervan ook van moge zijn) rond de 6% tot 7%. Het is licht gestegen (met een klein % in de laatste weken). De drijvende kracht achter het aantal 'positieve testen' is met andere woorden de sterke stijging van het aantal uitgevoerde testen. Waarom werden die testen opgedreven? Waar is de griep? Wat is het aantal positieve testen in een willekeurige steekproef van de populatie? Die gekken roepen nu voor een complete lockdown. Cijfers kunnen stijgen en dalen en een virus komt en gaat en keert terug. Evenwel zijn cijfers gebaseerd op de PCR test pure waanzin. Rond deze tijd van het jaar (februari-maart) werden in het verleden vaak ziekenhuizen overspoeld met 'respiratoire infecties', vaak zonder specifieke diagnose van het causale agens.

Anoniem zei

HET IS PASEN, EN DAAROM,

WANNEER DE VOS DE PASSIE PREEKT;

BOER ZET UW GANZEN IN LOCKDOWN.

Om de ernst van Lockdown met Pasen kan men de economische situatie illustreren a.d.h.v. allerlei analyses maar cijfers en statistiekjes zijn maar getallen, daarom een verhaaltje;

Een paar jaar geleden had de toenmalige premier Elio Di Rupo een begrotingstekort van 1 miljard Euro.

Paniek ! Wat nu ?

Regeringscrisis ? Nee, dat was geen optie.

Dagen stonden de kranten in het binnen- en buitenland vol met het tekort van een miljard. Niemand wist hoe je aan een miljard kon komen. Zo veel geld was ongehoord, veel meer dan de 3% die Europa toeliet.

Totdat Elio Di Rupo besloot om het regeringsaandeel in Fortis Bank aan de Fransen te verkopen. Herinner u, Fortis was de enigste Belgische Bank die in 2008 niet failliet gegaan was. Het was de parel in de kroon (als er zoiets zou bestaan) van de Belgische financiële wereld. De rest van de Belgische banken waren en zijn nog steeds zombie banken, volgepropt met rommelkredieten, die regelmatig rekapitalisatie nodig hebben.

Dus verkoopt Di Rupo dat aandeel voor een appel en een ei om zijn gat van 1 miljard in de begroting te vullen.

VANDAAG is het begrotingstekort een 36 miljard - en ik schat dat het elke week met 1 miljard groeit (*), terwijl er niets meer is dat verkocht kan worden. Vergeet die 3% van Europa maar.

Toen was een tekort van 1 miljard veel, nu is 36 miljard een prikje. (geen woordspeling bedoeld)

36 miljard is ongeveer 10% (*) van Bruto Nationaal Product; als er nog iemand is die vat heeft op het correct cijfer voor het BNP (*) – of BBI voor dat part.

NU WIL MEN EEN KEIHARDE LOCKDOWN VOOR PASEN – DEZE GAAT DISPROPORTIONEEL VEEL PIJN DOEN, OP ONVOORSPELBARE MANIEREN.

(*)
Ik overdrijf lichtelijk

Maar als iemand in discussie wil treden over de correcte cijfers (officieel is het 5.1%) dan zal je het volgende moeten uitleggen:

Waarom de Nationale Bank de overheidsrekeningen publiceert in plaats van het FOD Financiën. Of het Rekenhof die er per grondwet mee belast zijn.

Het antwoord is dat in de REPO crisis van sep 2019, de Nationale Bank het Ministerie van Financiën geabsorbeerd heeft, en de belangen totaal verstrengeld.

De cijfers die nationale bank publiceert zijn sinds de start van de corona crisis “provisoir”; ze zullen nog aan het beslissen zijn welke posten al dan niet in de boekhouding gaan verschijnen en waar ze ondergebracht moeten worden, of welke corona subsidies ze nog kunnen belasten.

Je mag me ook uitleggen waarom sinds Q1 2020 het cijfer voor het Bruto Nationaal Product en het Bruto Binnenlands Inkomen identiek zijn. Dit kan niet, want de berekening zijn 2 verschillende formules, en het BBI voegt ook buitenlandsinkomen toe.

De cijfers voor Bruto Nationaal Product, Bruto Binnenlands Inkomen, of Inflatie, CPI enz, zijn al sinds de jaren 1990 een leugen, maar nu overdrijven ze.

Dus zeg ik 10%. Het zal dichter bij de waarheid zitten dan 5.1%


Anoniem zei

Aan eerste anoniem

Dat is inderdaad het effect van het aantal sneltests.

Ik vind het vreemd dat niet meer mensen positief zijn. Het toont de lage besmettelojlheid van Covid. Seizoensgriep zit aan 10% van de bevolking. Covid komt daar helemaal niet aan .

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------