BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 6 maart 2021

Het Duitse Paul-Ehrlich-Institut - onderdeel van ministerie van 'volksgezondheid' - geeft impliciet toe: "Op twee maanden tijd 330 doden na corona-vaccinatie"

Dodengolf na vaccinatiecampagne in woonzorgcentrum

Méér dan 3.290 gevallen van ernstige bijwerkingen en 330 sterfgevallen na COVID-19-vaccinaties op twee maanden tijd in Duitsland! Dat is het trieste 'resultaat' van de vaccinatiecampagne in Duitsland dat terug te vinden is in het nieuwe veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Institut (PEI), dat betrekking heeft op de periode van 27 december 2020 tot en met 26 februari 2021. Maar nauwelijks werd een geval onderzocht door de forensische geneeskunde en maatregelen blijven uit. Maar, dit is blijkbaar slechts het topje van de ijsberg.


Ook jonge mensen stierven na vaccinatie

Volgens het PEI waren de overledenen tussen de 33 en 101 jaar oud. Zij stierven tussen één uur en 34 dagen na de eerste of tweede vaccinatie. Maar, net als in de vorige rapporten gaat het PEI ervan uit, dat hun dood niets te maken heeft de corona-vaccinatie. Al blijft het natuurlijk toch vreemd, dat zij deze cijfers wél publiceren.

Het Paul-Ehrlich-Institut verdeelt de doden in drie categorieën: (1) 78 mensen waren na de vaccinatie positief getest op het coronavirus, ze worden beschouwd als 'COVID-19-sterfgevallen'; (2) 95 mensen werden gediagnosticeerd met onderliggende ziekten die tot de dood zouden hebben geleid; (3) maar in het geval van 157 overledenen was dat ook niet het geval. Net als in eerdere rapporten legt het PEI deze gevallen uit met een statistische kans om plotseling en onverwacht te overlijden. Het maakt ook gebruik van een berekening voor plotse sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 50+.

AstraZeneca: Volgens het instituut leidden vier van de 1.000 vaccinaties tot ernstige reacties

Bovendien vermeldt het PEI 8.700 gevaccineerde mensen met milde en 3.290 met ernstige bijwerkingen. Het vectorvaccin van de Zweeds-Britse groep AstraZeneca leverde het hoogste aantal bijwerkingen op: met 363.645 toegediende doses ontving het instituut 1.356 ernstige gevallen. Dat is dus in 0,37 procent van de gevallen. Pas op 4 maart keurde de permanente vaccinatiecommissie van het Robert Koch Institut het AstraZeneca-vaccin goed voor mensen ouder dan 65 jaar.

In totaal zijn tot dusver in Duitsland bijna zes miljoen doses toegediend, waarvan ongeveer 5,4 miljoen met het mRNA-vaccin van de farmaceutische groep Pfizer / BioNTech, 170.000 met mRNA-vaccin van Moderna en de rest met het AstraZeneca-vectorvaccin.

De lijst met bijwerkingen die door het PEI worden genoemd, wordt gedomineerd door koorts, koude rillingen, pijn, migraine, "griepachtige ziektes", vermoeidheid, zwelling van de lymfeklieren, duizeligheid, huiduitslag, misselijkheid, braken, hartkloppingen en fibrilleren.

Maar ook auto-immuunshock, gezichtsverlamming, krampen en beroertes behoren tot de mogelijkheden: ​​het jongste slachtoffer betrof iemand van 16 jaar oud

Onder de ernstige reacties die alle voorlopig goedgekeurde vaccins van Pfizer / BioNTech, Moderna en AstraZeneca troffen, registreerde het PEI 67 gevallen van anafylactische shock, waarvan de meeste optraden na de eerste dosis en 11 na de tweede dosis. Dit is een acute, vaak levensbedreigende immuunreactie van het lichaam op de aanvoer van vreemde eiwitten, die kan leiden tot fatale bloedsomloop- en orgaanfalen. De gemiddelde leeftijd van de getroffenen is 44,6 jaar.

Nog eens 51 gevaccineerde personen tussen de 19 en 107 jaar kregen na de injectie epileptische aanvallen, in slechts 14 gevallen was een bestaande epilepsie bekend. Zes proefpersonen tussen 16 en 89 jaar reageerden met trombocytopenie, een vaak levensbedreigende afname van het aantal bloedplaatjes die kan leiden tot hersen- en orgaanbloedingen.

Bovendien meldde de PEI talrijke gevallen van ernstige schade na vaccinatie met het mRNA-vaccin van Pfizer / BioNTech. Deze omvatten 33 gevallen van gezichtsverlamming bij degenen die waren gevaccineerd tussen de 35 en 93 jaar oud en 26 beroertes; de getroffenen waren tussen de 8 en 99 jaar oud. Zeven mensen in de leeftijd van 23 tot 89 jaar reageerden op de Pfizer / BioNTech-vaccinatie met hartspierontsteking, en drie anderen, in de leeftijd van 39, 55 en 61 jaar, ontwikkelden een ruggenmergontsteking, wat kan leiden tot permanente verlamming, pijn en zelfs de dood.

Een ernstige auto-immuun-reactie waarbij het lichaam de bloedvaten en organen aanvalt, trof drie vrouwen. Volgens het PEI waren deze tussen de 42 en 83 jaar oud. Een 69-jarige gevaccineerde persoon werd ook gediagnosticeerd met encefalitis, en een bestaande multiple sclerose (MS) verergerde bij twee gevaccineerde vrouwen van 32 en 34 jaar.

Uit de eigen kennissenkring kunnen wij de volgende gevallen toevoegen: (1) een 'zoon van een dokter' (21 jaar) ligt sinds zijn vaccinatie al dagenlang zwaar ziek ('griepachtige symptomen') in bed en (2) een vrouw van 82 belandde na vaccinatie tussen het fruit in de supermarkt. Beiden leven nog.


Dodengolven na vaccinatiecampagnes in woonzorgcentra?

Volgens berichten in de media zijn de Duitse verpleeghuizen nu bijna volledig "gevaccineerd". Maar de meeste gevaccineerde bewoners blijven geïsoleerd op hun kamer zitten. De buitenwereld merkt nauwelijks iets van wat er in de verpleeghuizen gebeurt na de vaccinaties. In veel instellingen brak het coronavirus pas dagen of weken na de vaccinatie uit. De meeste lokale media maakten melding van enkele echte dodengolven in de tehuizen. Hier zijn slechts enkele recente voorbeelden.

Wat er gebeurde na de vaccinatiecampagne in een Diakonie-verpleeghuis in Berlijn, mocht natuurlijk nooit openbaar worden gemaakt. Pas na het getuigenis van een klokkenluider voor de "Anwälten für Aufklärung" gaf de instelling zes van de acht gemelde doden toe. De bewoners zijn officieel overleden aan COVID-19. Ze waren positief getest na de vaccinatie.

In een verpleeghuis in Leipzig werden zestien sterfgevallen binnen vier weken na de vaccinatie gemeld. De Leipziger Volkszeitung nam de zaak in behandeling nadat een lezer van de krant contact had opgenomen met de redactie. De uitbaters van het woonzorgcentrum, de stad en de doktors hielden het bij de volgende veronderstelling: "De corona-vaccinatie kwam hier waarschijnlijk te laat".

Het PEI onderzoekt deze zaken wel, maar kan zelf géén opdracht geven tot het uitvoeren van autopsieën. Veel vragen blijven voorlopig dan ook onbeantwoord!

Bron: Paul-Ehrlich-Institut

Link:

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis-26-02-21.pdf


DE DOOFPOT KOOKT OVER!

Andere links:

https://www.tagesspiegel.de/politik/besuchsbeschraenkungen-auch-nach-impfung-heimbewohner-leiden-weiter-unter-abschottung/26951772.html

https://www.nordkurier.de/brandenburg/impf-katastrophe-in-berliner-pflegeheim-1742475902.html

https://www.lvz.de/Leipzig/Lokales/Leipzig-16-Corona-Tote-in-Pflegeheim-seit-Mitte-Januar

https://www.butenunbinnen.de/nachrichten/gesellschaft/emstek-landkreis-cloppenburg-tod-nach-corona-impfung-obduktion-100.html

https://www.merkur.de/lokales/starnberg/feldafing-ort28672/impfung-als-todesursache-in-brk-pflegeheim-aerztin-und-gesundheitsamt-klaeren-auf-90220657.html

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/umsatzprognose-pfizer-erwartet-milliardengeschaeft-mit-covid-19-impfstoff/26876122.html

https://www.rnd.de/gesundheit/moderna-rechnet-mit-uber-18-milliarden-dollar-umsatz-in-diesem-jahr-SBZEEICPXANU63KO45RIDH2JOY.html


https://www.wiwo.de/unternehmen/industrie/impfstoff-hersteller-pharmakonzern-astrazeneca-verzeichnet-deutlich-mehr-gewinn/26905416.html


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is moeilijk te achterhalen, maar ze hebben varianten sinds ze zijn beginnen te vaccineren. Engeland als eerste. Dat is precies waarvoor gewaarschuwd werd, door het voormalig Hoofd van Research and Development van Pfizer, in zijn open brief naar de EU vóór de nood-goedkeuring; dat Piek-Proteïne een resistent virus zou produceren, omwile van het vaccin.

Dan gaan hun hospitalisaties omhoog. Nevenwerkingen van het vaccin? Het gebrek aan informatie omtrent corona is schrijnend. Ja, keuvelen over cijfers hebbben genoeg gehoord maar verder niets.

Anoniem zei

VRT nieuws;
“Helft van de gemeenten plant groot feest na coronacrisis: "We gaan een dansje doen in het midden van de straat".

Een dansje in de straat. OK. Wat een klojo’s.

Je kan dat nu ook. Alleen niet om 1 uur in de morgen.

Maar pas op welke straat; je zou wel eens een dansje in “het midden van de straat” doen om te vieren dat je corona overleefd hebt, alleen om door een twintig-tonner plat gereden te worden.

Alweer een duidelijk voorbeeld dat de gemeente uit verveling niet weet doen. Ze hebben blijkbaar niets beter te doen. En journalisten weten niet meer waarover te schrijven.

HOE ONNOZEL ZIJN DIE LUI NIET? ECHT ONNOZEL !!

IEMAND DIE DENKT DAT ER OOIT EEN EINDE AAN DEZE CRISIS KOMT HEEFT EEN REALITEITS-CHECK NODIG.

Ik geloof dat de Coronacrisis een cover-up is voor een zeer diepe economische crisis die nog steeds erger wordt. Of ik gelijk heb of niet, verandert niets aan de ernst van de financiële crisis, die ons leven grondig gaat veranderen, op een wijze dat een machtzuchtige politicus met zijn coronamaatregel alleen van kan dromen.

De PSYCHOLOGICHE SCHADE die aangebracht is aan de bevolking gaat niet hersteld worden met een “dansje in het midden van de straat”.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------