BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 2 maart 2021

Tsoenami aan bijwerkingen na corona-vaccinatie in Nederland


Klachten zoals koorts en rillingen worden na een prik met het vaccins van AstraZeneca iets vaker als hevig ervaren dan bij de andere coronavaccins die in Nederland worden gebruikt. Dat zegt Bijwerkingencentrum Lareb in de update van de meldingen die het tot 28 februari ontving. Het centrum onderzoekt de verschillen in de gemelde bijwerkingen de komende weken.

In totaal ontving het bijwerkingencentrum tot en met afgelopen zondag 6.426 meldingen met 31.534 vermoedens van bijwerkingen. De vaakst gemelde bijwerkingen zijn nog steeds spierpijn, hoofdpijn en je niet lekker voelen. Volgens Lareb verdwijnen de meeste klachten na een paar dagen.

Tot nu toe kwamen er 39 meldingen van heftige allergische reacties na vaccinatie binnen. Ook zijn er 87 meldingen gedaan over ouderen die overleden nadat ze gevaccineerd werden. Volgens Lareb gaat het in alle gevallen om kwetsbare ouderen en zijn er op dit moment geen patronen van klachten die wijzen op ernstige bijwerkingen waaraan gevaccineerden kunnen zijn overleden.

Bron: NOS

87 overlijdens na corona-vaccinatie, maar nog steeds geen patroon!


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------