BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 5 maart 2021

Het Belgische regime met De Croo en co. zal haar loze beloftes aangaande een spoedige terugkeer naar 'de eerdere normaliteit' natuurlijk niet nakomen

Welkom in de corona-dictatuur!


De samenleving volgt natuurlijk graag de lijn van haar tirannieke leiders omdat ze écht gelooft, dat ze in de nabije toekomst de toestemming van hun slavenmeesters zullen kunnen krijgen om terug 'gewoon' te leven. Mensen die dit denken, zijn de dwazen onder ons. Maar helaas vormen zij het grootste deel van de bevolking, hetgeen niet veel goeds voor de toekomst belooft.


De meeste mensen hebben niet de intelligentie om onze hachelijke situatie te begrijpen, noch de moed om deze onder ogen te zien. De corona-hoax is het hoogtepunt van een eeuwenoude samenzwering van de Kabbalisten om de Christelijke, Westerse beschaving te vernietigen. Oorlogen, economische depressies, het Tweede Vaticaans Concilie, homoseksualiteit, abortus, euthanasie, feminisme, massa-migratie, seksuele bevrijding, pornografie, geboortebeperking, rassenvermenging, ontkerkelijking, slecht onderwijs etc. waren allemaal bedoeld om de Westerse samenleving te ondermijnen en over te dragen aan het communisme.

Het hele westerse politieke, zakelijke en culturele establishment zijn verraders. Tweederangsfiguren zoals een De Croo of een Vandenbroucke hebben hun carrière vooruit geholpen door hun ziel aan de duivel te verkopen. De centrale bankiers hebben deze opportunisten uitgekozen om hun perfide agenda uit te voeren, namelijk het project om de gehele mensheid tot slaaf te maken en te onteigenen. Vandaar het nieuwe motto: "U zult niets bezitten, maar u zult gelukkig zijn."

In COVID-19 - The Great Reset zegt Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum in Davos: "Velen van ons denken na over wanneer de dingen weer normaal zullen worden. Het korte antwoord is: "Nooit". Niets zal ooit terugkeren naar het "gebroken" gevoel van normaliteit, dat heerste vóór de corona-crisis omdat de pandemie van het coronavirus een fundamenteel keerpunt markeert in ons mondiale traject".

2 opmerkingen:

Anoniem zei

THE PLANNED GLOBAL GENOCIDE

The economic shutdown caused by state enforced anti-Covid lockdown measures, exacerbated by the deliberate reduction of food production, ostensibly for environmental concerns, will cause a global famine in the immediate future such as has never existed in human history. This result is not something unforeseen, but is the premeditated outcome for which these policies have been intentionally designed to produce. Ordinary human beings are now judged by the global elite to be nothing more than livestock. The World Economic Forum will make Hitler's Nazis and their death camps look like choirboys supervising a playground once their policies are fully implemented.

Anoniem zei

Er zijn een aantal zware economische crises gebeurd in de 8 maanden voor Corona. De economie lag stil omwille van fouten van de centrale banken. Ze hebben hij laatste fout gemaakt.

De staat heeft alleen orders van de banken gevolgd. Maar de economie lag stil voor de lockdown.

Wanneer een economie stilligt is oorlog de enigste uitweg. Dat was zo met de Franse Revolutie, de eerste en tweede wereldoorlog. De Russische en Chinese revolutie. Altijd.

De wapenwedloop tussen China en de VS momenteel is echt niet grappig. Net als Hitler haat een van de twee in een hoek gedrukt worden waaruit hij alleen vechtend uit kan.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------