BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 3 maart 2021

BREAKING: De Texaanse gouverneur Greg Abbott heft de maskerdraagplicht op en laat bedrijven weer aan 100% capaciteit werken



















De gouverneur van Texas, Greg Abbott, heeft veel van de Covid-19-beperkingen in zijn staat opgeheven, waardoor bedrijven vanaf 10 maart weer met een capaciteit van 100% kunnen werken en de eis voor mensen om gezichtsbedekking te dragen wordt ingetrokken.

"With this executive order, we are ensuring that all businesses and families in Texas have the freedom to determine their own destiny."

1 opmerking:

Anoniem zei

"Niet covid sloeg de economie, de overheid sloeg de economie."
--- Kristi Noem, gouverneur van de staat South Dakota.

JUST IN: Kristi Noem rips Joe Biden in CPAC 2021 speech
[https://www.youtube.com/watch?v=lep70dcxrYA]
( 1.760.459 kijkers op Maart 01 sedert Feb 28, 2021 )

- Korte samenvatting:
South Dakota is de enige staat in America dat nooit beval een bedrijf of een kerk te sluiten, niemand moest worden opgesloten, niemand ooit een masker dragen. We bepaalden nooit welk bedrijf essentieel is en men moet betwijfelen of de autoriteiten kunnen bepalen welk bedrijf essentieel is. Scholen bleven open en iedereen was er mee akkoord. De (beruchte) dokter Fauci zei dat men in South Dakota op de slechtste dag zeker 10.000 patiënten zou krijgen maar op de slechtste dag waren er slechts 600 patiënten. Blijkt weer eens dat Dr. Fauci dikwijls fout is. Veel van hetgeen heden gebeurt heeft geen wetenschappelijke grond.
De mensen zijn zelf in de eerste plaats verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en hun welzijn. De vrije wil om het recht uit te oefenen te werken en te bidden. Geen overheid kan ooit bepalen welke activiteit wel of niet mag. Geen gouverneur kan ooit mensen beboeten voor het uitoefenen van hun vrije rechten. Blijkbaar begrijpen alleen conservatieven dit.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------