BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 7 maart 2021

Aangaande het genetisch gemanipuleerde corona-virus verwachtten de globalisten iets apocalyptisch, maar het is bij zware griep en een longontsteking gebleven

De eeuwigdurende lockdown















Er komt nu gelukkig steeds meer openlijk verzet tegen de vaccinaties en de zogenaamde 'digitale vaccinatie-paspoorten', want niemand is nog bang voor Covid-19. Hét virus is allang verdwenen en de mensen zijn de mondmaskerdraagplicht en vooral de ongrondwettelijke avondklok allang kotsbeu.


De enscenering van de zogenaamde 'pandemische crisis' met haar artificiële lockdowns over de hele wereld, de bizarre vaccinatie-campagne door middel van een nieuwe en onvoldoende geteste mRNA-cocktail die in een tijdsbestek van zes maanden aan de man werd gebracht, is mislukt. De bizarre verklaringen van de schizofrene goeroe Klaus Schwab van het World Economic Forum in Davos met zijn Great Reset en hun hoop om de pandemie te exploiteren als springplank voor hun globalistische agenda waren er teveel aan. De kabbalistische 'elite' heeft het deze keer echt voor zichzelf verpest. Ze hebben een schot gelost en hun positie verraden.

Het is niet onwaarschijnlijk, dat aangaande het genetisch gemanipuleerde corona-virus, de internationale elite iets apocalyptisch verwachtte. Maar, het feit dat het 'slechts' bij een zware griep en een longontsteking is gebleven, moet hen toch wel teleurstellen. Het is mijn vermoeden, dat de globalisten hun perfide Reset-agenda aankondigden in de veronderstelling dat het sterftecijfer voor Covid-19 véél hoger zou uitvallen, dan het in werkelijkheid is. Het genetisch gemanipuleerde corona-virus, dat waarschijnlijk in de VS werd ontwikkeld en door China werd verspreid, kon enkel maar de zwakken, zieken en mensen met een genetische voorbelasting treffen.

Het massale verzet tégen de corona-vaccinaties en tégen 'digitale vaccinatiepaspoorten' komt nu al goed op gang. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de globalisten de vaccins in een tijdsbestek van 6 maanden op de markt hebben gebracht, in plaats van pas over een jaar of over 18 maanden, zoals ze begin 2020 nog triomfantelijk lieten doorschemeren. De globalisten en hun handhangers zoals een Alexander De Croo, een Frank Vandenbroucke of een Joachim Coens, proberen nu zoveel mogelijk mensen de experimentele - en intussen 'antieke' - vaccins door het strot te drukken voordat de bevolking zich realiseert dat Covid-19 niet langer onder ons is en de corona-vaccinatie enkel een reeds verdwenen virus tracht te bestrijden, en slechts in staat is om verschrikkelijke bijwerkingen op te wekken. Heel wat mensen zijn intussen banger van hét vaccin dan voor het corona-virus.

Dit betekent, dat de globalisten een groot probleem hebben. Ze hebben duidelijk heel veel in deze 'pandemie' geïnvesteerd. Het is de sleutel tot hun volledige Reset-agenda. Zonder een angstaanjagende pandemie waarbij tientallen miljoenen mensen om het leven komen, zullen de globalisten niet in staat zijn om het publiek nog langer op te sluiten met hun avondklokken en zullen de globalisten hen niet langer kunnen weerhouden te reizen of zich te organiseren. De 'digitale vaccinatiepaspoorten' zijn tot mislukken gedoemd, net zoals de contact-tracing-app-jes - waarmee ze het publiek 24/7 kunnen surveilleren - maar die nu al door niemand meer gebruikt worden. De burgers zouden achterlijk moeten zijn, moesten ze meegaan in de 'geldloze' samenleving - waarbij de elite met één muis-click je van je financiële middelen kan beroven om je zo de hongerdood in te jagen. Ook het gecentraliseerde mondiale bestuur waar de elites zo door geobsedeerd zijn, is gedoemd te mislukken.

De angst bij de bevolking voor het coronavirus neemt duidelijk af. De globalisten hebben dus inderdaad op epische wijze gefaald. Maar dit betekent niet, dat ze het zullen opgeven. Psychopaten hebben nu eenmaal de neiging om hun mislukkingen op een nog grotere schaal te herhalen, zeker wanneer ze zich in het nauw gedreven voelen. Dit is ook de reden waarom de Westerse regeringen zo geobsedeerd blijven met hun corona-maatregelen, omdat ze maar al te goed weten, dat wanneer de bubbel wordt doorprikt, de afrekening door de bevolking genadeloos zal zijn.

De vraag is nu wat er hierna zal gebeuren? De internationale elite zal op korte termijn maximale instabiliteit en chaos moeten veroorzaken (een oorlog met Iran en haar bondgenoten?), willen ze hun perfide Reset-project nog redden. Als ze te lang wachten, verspreidt het bewustzijn zich en krijgen ze misschien de komende decennia geen nieuwe kans meer om hun zieke doelstellingen te verwezenlijken.

De globalisten zijn gedoemd, tenzij ze de pandemische paniek kunnen laten voortduren. Voorlopig zullen poppetjes zoals een Alexander De Croo, een Frank Vandenbroucke of een Joachim Coens doen alsof er een volledige heropening van de economie zal komen. Dit is natuurlijk een leugen. De politici blijven dralen, net zoals een Georges-Louis Bouchez die de avondklok wil opheffen, maar dan pas over een paar maanden en "indien de cijfers het toelaten". Met andere woorden, het establishment vertelt ons klip en klaar, dat ze van plan zijn om de economie verder te gijzelen totdat we allemaal het corona-vaccin hebben toegediend gekregen en we doodziek onze vrijheden en grondrechten allemaal hebben opgegeven.

Zijn onze 'leiders' dan totaal gestoord en hebben ze hun ziel wérkelijk aan de duivel verkocht? Waarschijnlijk wél. Maar, dit betekent nog niet dat ze geen Plan B zouden hebben. Kijk maar eens naar alle ophef rondom de zogenaamde 'covid-mutaties'. "De 'covid-mutaties' zijn nog gevaarlijker en dodelijker dan het oorspronkelijke virus en dus moeten de lockdowns terugkeren en moet de avondklok blijven, want zo zorgen we voor mekaar". En zo gek is dat nog niet, want het vaccin werkt niet. Beste bewijs is, dat de gevaccineerde ouderen op hun kamer in de woonzorgcentra opgesloten blijven en dat het regime nog verstrengd wordt in plaats van versoepeld. Lockdowns zullen - in de optiek van de globalisten - dan ook nog voor jaren noodzakelijk zijn, indien wij hen bezig laten.

Vaccineren gebeurt door een entstof (vaccin) in het lichaam te brengen. Het vaccin bestaat uit dode of sterk verzwakte ziektekiemen (virussen of bacteriën) of een nieuwe en onvoldoende geteste mRNA-cocktail. Als reactie op deze lichaamsvreemde stof maakt het immuunsysteem antistoffen aan. Zelfs bij een goed werkend vaccin blijven deze antistoffen slechts voor een beperkte tijd in het lichaam aanwezig. Een jaarlijkse vaccinatie dringt zich dan ook op. En nog beter zou zijn om iedereen om de 6 maanden te vaccineren, want het virus muteert als een gek. Alleen, dit virus is niet gevaarlijker dan de duizenden andere virussen die er al geweest zijn.

Men mag niet vergeten, dat de vaccinatiecampagnes tegen griep en meningitis die eind 2019 door de Italiaanse overheden in Brescia en Bergamo op poten werden gezet, de hoofdoorzaak zijn waarom er begin 2020 zoveel doden zijn gevallen tijdens de 'eerste golf' van de coronaviruspandemie in deze twee Italiaanse steden. In Milaan waren er bijvoorbeeld veel minder doden, omdat men daar niet vooraf gevaccineerd heeft. Waarom het virus dus ergens blijft 'plakken', moet een oorzaak hebben. Ondoordachte vaccinatie is één van de redenen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"...voordat de bevolking zich realiseert dat Covid-19 niet langer onder ons is en de corona-vaccinatie enkel een reeds verdwenen virus tracht te bestrijden..."

Anonieme, onzichtbare en vooral niet-bestaande vijanden zijn de verkozen vijanden van de globalisten; zoals 'Peak Oil', 9/11 terroristen, ISIS, global warming, want niemand kan met zekerheid zeggen dat ze niet bestaan, ook al zien we het niet.

LOL reclame is er vol van; "goede bacterieen in je darmen, en slechte bacterieen in je schoteldoek". "Goede nano-technologie in je vaccin, maar slechte plastic nano-partikelen in de zee."

Ja goed, ze zullen dat wel kunnen vinden maar waarom zwijgen ze ze dan over de hoge concentraties oestrogeen van de contraceptieve pil en cocaine in steden waar afvalwater gerecycleerd wordt tot drinkwater zoals Londen.

Waarom sjouwen mensen met multipakken water? Omdat ze het drinkwater niet vertrouwen. Nee serieus nu; waaom drinken mensen geen kraanwater? En dan zou een Sodastream het milieu moeten redden. Sorry, Sodastream is kraantjeswater.


Ik begrijp mensen niet; mensen die flessenwater drinken omdat ze het kraantjeswater van de overheid niet vertrouwen zouden de nano-technologie van het vaccin van de overheid wel vertrouwen.

Anoniem zei

"een oorlog met Iran en haar bondgenoten?"

Wat Bergoglio in Irak doet is zeer bedenkelijk. Al sinds 2013 zwijgt hij in alle talen over het afslachten van Christenen in het Midden Oosten.

Net nu Italiaanse grenzen gesloten zijn, gaat hij op reis, en wel naar een meest onwaarschijnlijke bestemming. Wat is er opeens zo dringend aan Vrede in het Midden-Oosten dat het niet met een video-gesprek geregeld kon worden?

Er is geen twijfel; een massale oorlog in het Midden-Oosten is immanent.

Net zoals Bill Clinton net voor de oorlog in Bosnië in 1998 naar Paus JP2 moest om toestemming te vragen om aan ethnische zuivering van Christenen in Bosnië gaat te starten, gaat Bergoglio naar Irak.


OVER DE IMMANENTE OORLOG IN IRAK.

JOE BIDEN ZEGT HET ZELF IN DEZE VIDEO OP DE WEBSITE VAN DE COUNCIL FOR FOREIGN RELATIONS.

https://www.cfr.org/event/conversation-joseph-r-biden-jr

(Dit was de eerste keer, toen hij als senator in 2002 voorstander was de invasie van Irak. Joe Biden en Obama zijn de oorlog in Syrië gestart, die overliep tot in Irak.)

Transcript van het interview op deze webpagina.

Na de gebruikelijke introducties stelt de moderator specifiek een vraag over Irak; Biden beantwoord deze niet maar zegt;


[bla bla bla], G.K. Chesterton, who said that it's not that Christianity has been tried and found wanting— it's been left untried. You know, the fact of the matter is [that] this has been left untried, notwithstanding what you hear.


Biden spreekt in zijn gebruikelijk verwarde wijze, en citeert Chesterton zo slecht dat het niet te begrijpen is.

Wat Chesterton wel gezegd heeft; “The Christian ideal has not been tried and found wanting; it has been found difficult and left untried.”

“Het is niet dat als je [naar] het christelijk ideaal probeert [te leven], je nood niet voldaan zal zijn, maar men vindt het christelijke ideaal moeilijk en probeert het [daarom] niet.”

Gewoon om te zeggen dat indien het Christendom als onbevredigend overkomt, je niet hard genoeg geprobeerd hebt volgens de idealen van de Kerk te leven.

Kijk eens opnieuw naar de versie van het citaat van Joe Biden.

Biden heeft blijkbaar iets anders zijn hoofd en kan zich alleen een versie herinneren dat het werkwoord “trying” in de slechte grammatica van de versie van Biden de betekenis van ‘testen’ krijgt, en de betekenis van wat hij zegt totaal verandert van wat Chesterton gezegd heeft.

Hij zegt dat het het Christendom zélf is dat niet niet getest is, in plaats van iemand die probeert volgens de idealen van het Christendom te leven.

DE REST VAN HET INTERVIEW BEVESTIGT WAT ER IN ZIJN HOOFD SPEELT. HIJ WAS VOORSTANDER VAN DE OORLOG IN IRAK IN 2002 OM CHRISTENEN TE TESTEN – OF BETER GEZEGD OM ZE SLACHTEN.

President Obama en vice President Biden, hebben van 2008 tot 2017 ISIS verzonnen als onzichtbare, onverslaanbare vijand die christenen slachten.

Het Al-Queda, Al-Nusra Front, The Free Syrian Army, ISIS, IS, of welke naam de pers er ook aan gaven was het privé leger van Biden – door hem gefinancierd, bewapend, en getraind – om christenen te slachten.

Anoniem zei

Een vraag die zeer dringend beantwoord moet worden;

Waarom ligt het aantal dagelijkse infecties in feb 2021 op een constant niveau dat 50% tot 100% hoger is dan DE PIEK van de eerste golf?

Een verklaring ligt in het testbeleid; hoe meer men test, hoe meer positieven men vindt. Ook worden nu kinderen als de gekken getest. (die 20% van de bevolking ondergaat 50% van alle tests)

En vinden jullie dat psychologisch acceptabel om een leeftijdsgroep die niet eens onderhevig is, zo zwaar te belasten? Wat probeert men te bereiken?

Anoniem zei

Covid-19, de ziekte van 80% en 80-plussers.

A/
80% van zij die aan Covid sterven zijn ouder dan 80 jaar oud. 80 is niet toevallig ook de levensverwachting in België. En ja mensen die ouder zijn dan de levensverwachting sterven nu eenmaal.

80% van zij die aan Covid sterven zijn zwaarlijvig (BMI >35). Hetgeen ook niet toevallig de BMI is voor 80% van de kandidaten hart-en vaatziekten. Terwijl een 25% van de bevolking in die categorie valt.

Totale sterfte in België
-- in 2020: 127.327
-- in 2019: 108.745

In België sterven jaarlijks gemiddeld:
- 31.000 mensen aan hart- en vaatziektes
- 28.465 aan neoplasmen (kankers)
In 2020 zijn er België 19,620 mensen aan Covid gestorven.

Dat betekent dat Corona oversterfte in 2020 18.582 bedraagt; (17% er bovenop) IN LIJN MET HET OFFICIËLE corona dodental in 2020: 19.620.

CORONA IS LANG NIET DE BELANGRIJKSTE DOODSOORZAAK GEWEEST IN 2020, EN DAAROM BESTE VRIENDEN BETEKENT DIT DAT ER NOG STEEDS MEER 85-PLUSSERS ZIJN DIE ZONDER CORONA STERVEN DAN MET.

EN DAT ER EEN HELEBOEL MENSEN MET ‘GEZOND’ GEWICHT TOCH AAN HART-EN VAATZIEKTES STERVEN. (omwille van de zwarlijvigheid paradox; mensen met overgewicht hebben meer kans hun hartaanval te overleven)

Waar komt die Covid oversterfte dan vandaan?

C/
Bron
https://statbel.fgov.be/en/about-statbel/what-we-do/visualisations/mortality

IETS MEER DAN DE HELFT van 85-plussers in 2020 gestroven zijn, zijn aan Corona gestorven, ook al is het officieel dat 25% van alle Coronadoden in België, het "niet-bewezen is dat ze aan corona gestorven zijn.

D/1-
In het midden van de pagina in de link;

"Number of deaths (all cause) in Belgium per age group (2017-2021)

Je ziet hoe ze 2021 al aan tellen zijn en ik neem aan dat dat de eerste twee maanden van 2021 zijn.

IN JAN EN FEB 2021 ZIJN ER AL 7.778 85-PLUSSERS GESTORVEN.

Geëxtrapoleerd over 12 maanden zou dat tot een dodental leiden van 56.500 85-plussers voor 2021. (Natuurlijk, op voorbehoud dat er geen corona golf komt in 2021)

DAT BETEKENT DAT DE STERFTE ONDER DE 85-PLUSSERS VOOR DE EERSTE TWEE MAANDEN VAN 2021 EVEN HOOG LIGT ALS DE GEMIDDELDE OVERSTERFTE VAN 2020, VERGELEKEN MET VORIGE JAREN. (ZELFS ZONDER 3DE GOLF)

De staart van de tweede golf, (jan en feb) had hoge dagelijkse sterfte; 80-100 per dag begin januari. Over vele dagen trekt dat door. Dit in tegenstelling tot een piek, die snel stijgt en weer daalt, en maar 2 weken lang oversterfte noteert. Momenteel zit het sterftecijfer op rond 25.

We zullen over de komende maanden volgen of de sterfte onder de 85-plussers afneemt - zoals te verwachten is na een periode van oversterfte.

D/2-
We moeten beseffen dat er in 2020 velen gestorven zijn die normaal nog een jaar of twee geleefd zouden hebben. Dat betekent dat als ze in 2020 gestorven zijn, en niet meer in 2021, of 2022 kunnen sterven, hetgeen de sterfte voor deze leeftijdsgroep voor 2021, of 2022 zou moeten doen dalen, wat voorlopig niet het geval is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------