BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 15 maart 2021

Op de Iden van Maart gaat Minister Frank Vandenbroucke 'moedig' door met het toedienen van het experimentele Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccin, want "Stoppen met vaccineren zou pas onverantwoord zijn"

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) zou het onverantwoord vinden om nu te stoppen met vaccineren. Dat zegt hij nadat verschillende landen tijdelijk gestopt zijn met het gebruik van het experimentele Oxford/AstraZeneca-chimpansee-vaccin.

Onder meer Nederland, Duitsland en Frankrijk doen dat omdat er gevallen zijn opgedoken van bloedklonters bij een klein aantal mensen die werden gevaccineerd met AstraZeneca. "Die gevallen moeten worden onderzocht", reageert Vandenbroucke. "Maar nu de vaccinatie pauzeren, zou pas onverantwoord zijn."

Bron: vrtNWS

8 opmerkingen:

Anoniem zei

De Ides of March is deze; is het je niet opgevallen hoe saai het nieuws is? Dat komt omdat men in alle talen over het grote nieuws zwijgt. Het enigste nieuws dat nieuwswaarde heeft wordt verzwegen.

Dit is; ik heb in de voorbije dagen met een handvol mensen uit evenveel Europese hoofdsteden gesproken en het enigste ze zeggen is dat er altijd meer politie in elkaar geslagen wordt dan mensen gearresteerd worden. Overal zijn rellen. Niemand die het rapporteert. Daarom is de meeste vandaag zo saai.

Anoniem zei

Game over.
Gisterennamiddag laat heeft Duitsland alle vacinaties met het AstraZeneca-vaccin "voorlopig" gestopt.
De afgesproken rendez-vous ter vacinering werden allemaal doorgestreept.
De in Duitsland reeds zeer struikelende vaccinatiecampagne stottert nog veel meer- de hotlines zijn tesamen gebroken.
Op de websites voor plaatsaanbiedingen voor artsen staan plots zeer veel annonces om chef resp. plaatsvervande chef van het Gesundheitsamt te worden.
De hele boetiek valt tesamen.
Kort na middernacht werd de met veel spanning verwachte "inentingscoferentie" van de bundesgesundheitsminister Spahn met zijn collega'a uit de bondslanden afgeblasen.
"Ze willen eerst de adviezen van de EMA (Europese Medikamentenorganisatie van de EU) afwachten" (sic)
Schijnheiligaards tot en met: het waren toch deze politici (notabene uit de christendemocratische hoek: Angela Merkel, Spahn himself en de protégée van AMerkel Ursula vanderLeyen) die de EMA in december 2020 het pistool op de borst zetten om deze niet goed onderzochte en dubieuze vaccins toe te laten.
(De dreigende emails van U vdLeyen werden direct geleakt en werden reeds in januari 2021 in "Le Monde" gepubliceerd).
Nadat er nu klaarblikelijk veel doden en zware bijwerkingen waren (die overigens zeer dapper en heldhaftig op openhartige websites gepubliceerd werden tegen alle doofpotterij van de officiêle overheden en de mainstreamgazetten en televisie in)(hartelijk dank aan @The Guardian Angel en kavlaanderen.blogspot!) is het desaster volkomen.
Anatomopathologische beschrijvingen van thrombosen in hersenvaten , gecombineerd met thrombozytopeniên, met verbruikscoagulopathiên en met microbloedingen: dit vond men ook in de autopsiên van de eerste patiênten met covid19, zeer dikwijls onder beademing.
"Post hoc ergo propter hoc": ná de vaccinatie vielen doden en traden zware bijwerkingen op.
Om aan te tonen, dat dit "AstraZeneca-vaccin" toch ongevaarlijk zou zijn, moeten de autopsieberichten van deze doden geanalyseerd worden.
Die autopsueberichten zijn er niet- alles werd direct als "normaal gestorven" verbrand.
Dat kennen we van Bergamo.
Technisch heet dat in het oudgrieks "holocaust".
Uit eigen ervaring: wanneer in homes nà de vaccinatie de doden vielen (van de zware bijwerkingen zwijgen we maar) en de homedirectie/politie/dienst voor gezondheid op het vermoeden van een "niet-naturlijke doodsoorzaak" met gerechtelijk onderzoek en noodzakelijkheid van lijkschouwing met autopsie opmerkzaam gemaakt werd, werd direct ijzig gezwegen en de telefoon afgelegd.
Het was een reusachtige afslachting (op enige duizenden doden te schatten bij Astra Zeneca) en enthousiastisch in wege geleid door hysterische en knettergekke politici.
Franky Vandenbroucke is daarvan een geweldig kaliber.
En nu de topper: totnutoe werd nooit aangetoond, dat de vaccinatie met dit AstraZeneca-chimpansee-vaccin het leven der gevaccineerden verlengt of beschermt :-)
De javelwater-behandeling van Donald Trump (mei 2020) was veel minder schadelijk LOL ;-)

Anoniem zei

Franky Vandenbroucke: Maar nu de vaccinatie pauzeren, zou onverantwoord zijn" ??!??
VandenBroucke is knettergek:
Het AstraZeneca-vaccin schijnt niet zelde gevaarlijk en zelfs dodelijk te zijn- maar VDB wil verder vaccineren "uit verantwoording".
Nu is de infectieusiteit van SARSCoV2 niet zeer hoog (de VUB meette in april 2020 8% in Brussel (wachtdienst), in Antwerpen in augustus 2020 5%) en de mortaliteit op de totale bevolking ook gering (hoogste in de USA: 1,3 pro mille) en laatste tenderend tot nul (0) bij personen onder 45 jaar.
Taktisch is in Belgiê het AstraZeneca-vaccin alleen tussen 45 en 55 jaar te spuiten, waar een zeer geringe mortaliteit door covid19 te verwachten is en waar de normaalsterfte ook zeer gering is.
Het is onmogelijk om in die constellatie met zuivere statistiek te bewijzen, dat de vaccinatie met AstraZeneca-vaccin het eigen leven redt, verlengt en ook het verder transport van SARSVoV2 verhindert.
Dat weet AstraZeneca ook.
(De westeuropese regeringen en de EU betalen zowiezo alles, effect of niet).
Alleen Franky Vandenbroucke weet dit nog niet.

Anoniem zei

Het nieuws vanmorgen staat vol met de eenzame kruistocht die minister van volksgezondheid Vandenbroucke voert om het Astrazeneca Oxford Vaccin te verdedigen.

Vadenbroucke weet ook dat als niet-verkozen minister, zijn tijd in de Belgische politiek beperkt is. Zijn kop kan snel tegen het kapblok klappen.

Maar hij heeft ook een rol te vervullen en hun zal ze rentmeester dienen.

Binnen de chronologie van de Eerste Golf in het voorjaar van 2020, het oorlogskabinet Wilmès I, de ontwikkeling van de vaccins, de regeringsvorming in september 2020, past het perfect dat Vandenbroucke vanonder het stof gehaald is, met specifieke rol om het AstraZeneca vaccin te promoten. Het is uiteindelijk een Oxford Don.

Maar belangrijker, Vandenbroucke als lid van de raad van bestuur van de denktank / lobbygroep ‘Friends of Europe’ zwaar beïnvloed door Bill and Melinda Gates en diens Oxford Vaccin (AstraZeneca), omdat Bill en Melinda niet alleen zwaar in AstraZeneca geïnvesteerd hebben maar ook de grootste financiële donoren van ‘Friends of Europe’ zijn.

Het verhaal begint in 2017, toen Friends of Europe een ontmoeting georganiseerd hebben tussen Bill Gates en de toenmalige Eerste Minister Charles Michel, de toenmalige vice-premier Alexander de Croo, en de Koning.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20170216_02734125

Bill Gates heeft Charles Michel beloond met het voorzitterschap van de Europese Raad in December 2019, net op tijd voor de pandemie.

Je mag er ook zeker van zijn de Bill Gates ergens betrokken is bij de Belgische regeringsvorming van de zomer van 2020 die Alaexander De Croo tot Premier en Frank Vandenbroucke tot minister aangesteld heeft.

In ieder geval heeft iedereen op die ontmoeting in 2017 gigantische promoties gekregen.

Ik kan het me niet meer goed herinneren, maar ik geloof dat in de september 2020 toen alle formatie inspanningen niets opgeleverd hadden, de koning vanuit het niets met een geniaal idee op de proppen kwam, en De Croo en Magnette als formateur aanstelden. Ze kregen tot 28 september tijd voor een eerste verslag aan de koning uit te brengen en op 1 oktober was de regering al ingezworen.

Dat ging opeens verdacht snel, 18 maanden zonder vooruitgang sinds de verkiezingen van mei 2019, was er opeens een regering binnen de week, en dat allemaal in het midden van een pandemie. Bill Gates zal Filip getelefoneerd hebben om hem dat idee in het oor te fluisteren..

Bill Gates en Filip zijn sinds 2018 zelfs buren. Beiden hebben een landgoed in de Kempen. Bill Gates heeft de Stoeterij Begijnhoeve in Retie voor zijn dochter gekocht. Met het koninklijk domein van de koning in Zutendaal.

https://www.youtube.com/watch?v=S-i5khVrTLY&t=544s

Anoniem zei

VRT Nieuws

"Statisticus Mesuere: "Sterkste stijging besmettingen zit bij de 0- tot 19-jarigen""

natuurlijk, als je 50% van je testcapaciteit op de 0-19 jarigen loslaat (23% van de bevolking) ga je besmettingen vinden.

Na een jaar Corona is het hemeltergend dat men nog niet weet wat de effecten van Corona op die leeftijdsgroep is.

Miniem, zou ik zeggen, want zelfs zij zijn niet eens positief.

Maar het interesseert mij niets. Ik wil weten hoeveel van al die positieve kinderen effectief koorts hebben.

Anoniem zei

Hier in het Verenigd Koninkrijk heeft iedereen ouder dan 60 die ik ken en het AstraZeneca vaccin ontvangen heeft minstens 3 dagen hoge koorts en griep gehad.

Van een physiotherapeut heb ik gehoord dat als pijnstiller voor gewrichtsproblemen vaak steroïden gebruikt worden. Blijkbaar is de combinatie van steroïden pijnstillers en het AstraZeneca vaccin een bijzonder gevaarlijke combinatie. Physiotherapeuten zijn nu zeer hesitant om nog steroïden toe te passen in geval de patiënt ook gevaccineerd gaat worden.

Na een beetje gelezen te hebben kan deze waarschuwing uitgebreid worden naar een combinatie van Astrazeneca met allerlei immuno-suppressieve medicatie, cortisonen en anti-inflammatoire geneesmiddelen. Het adino-virus in Astrazenenca zou ontstekingen veroorzaken. Dat is het chimpansee virus als ik het goed heb.

Anoniem zei

Uit het archief:
De Ibizakurier van 22.12.2020 (www.ibizakurier.de)("duitstalige krant voor de duitsers op Ibiza") :

"De nieue EMA-directrice Emer Hooke (Ierland) zegt:
“Dit positief nieuws is een belangrijke stap naar voor in onze strijd tegen de pandemie, die zveel mensen leed en nood gebracht heeft" LOL :-)
Emer Cooke was nog tot in november 2020 voor de UN-Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève actief.
"Dit is een historische wetenschappelijke prestatie" zei Cooke op een persconferentie.

De EU-commissiepresidente Ursula von der Leyen twitterde vergenoegd:
“Dit is een beslissend moment bij onze activiteiten, de eurpeanen veilige en werkzame vaccins ter beschikking te stellen" LOL :-)

(Commentaar van Ibizakurier: Zulke lichtvaardige uitspraken laten ons de wenkbrauwen fronsen: want onafhankelijke experten hebben berechtigde twijfels dat deze stoffen voldoende ontwikkeld en getest werden.
De duitse Prof. Stefan Hockertzals ook andere critische wetenschappers waarschuwden reeds voor maanden voor de risico's van een in spoedprocedure doorgedrukt vaccin en voor millioenenvoudige slagen en verwondingen met voorbedachte rade".

Dat de EU-politiekers zonder met de ogen te knipperen hun bevolking aan zulke gevaren blootstellen, om tegen de chinese verkoudheidsmicrobe te ageren, moet wel een diepere oorzaak hebben".

Zeer juist: eerst Marc Van Ranst en nu Franky Vandenbroucke.
Amai!

Anoniem zei


Commentaar van mijn zeer oude moeder (heeft de tweede wereldoorlog nog zeer bewust meegemaakt):
" Ach, die mensen die aan het AstraZenecavaccin gestorven zijn, zitten zeker allen in de hemel"
???
"Aan Gods zegen is alles gelegen.
Wemoeten voor de dode mensen goed bidden".
!Tenminste het tweede lemma is goed katholiek.
Dat is echter niet het ressort en het domein van Franky Vandenbroucke.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------