BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 11 februari 2021

Het Pfizer/BioNTech mRNA 'nano-vaccin' is niet 95%, maar slechts voor 19% 'effectief' - Het heeft in de praktijk dus géén enkel positief effect!

Professor Peter Doshi, redacteur bij de gerenommeerde British Medical Journal, schrijft op basis van de testresultaten van de fabrikant zelf, dat het experimentele Pfizer/BioNTech mRNA 'nano-vaccin' niet 95%, maar slechts voor 19% 'effectief' is. Hoogstwaarschijnlijk is er sprake van actieve misleiding door Pfizer/BioNTech aangezien 3.410 verdachte Covid-19-gevallen niet getest werden en dus niet als positieve 'corona-besmettingen' werden meegerekend.
Verder werden er ook 371 personen die binnen de 7 dagen na de tweede dosis van het vaccin met Covid-19 'besmet' raakten niet meegerekend!


Misleiding: Pfizer/BioNTech rekent 3.410 verdachte Covid-19-gevallen niet mee

Professor Doshi bevestigt dat Pfizer het percentage van 95 enkel heeft berekend aan de hand van het verschil tussen het aantal Covid-gevallen in de placebo groep (162) en in de gevaccineerde groep (8). Maar deze aantallen waren niets vergeleken bij een categorie genaamd 'Covid-19 verdachten, degenen met Covid-19-symptomen die niet door de PCR-test werden bevestigd'.

Volgens het FDA-rapport over het Pfizer/BioNTech-vaccin waren er 3.410 gevallen van verdachte, maar onbevestigde Covid-19-gevallen in de hele testgroep (en niet slechts 170): 1.594 in de vaccingroep en 1.816 in de placebogroep. Met 20 keer zoveel verdachte als bevestigde gevallen kan deze categorie niet simpelweg worden genegeerd omdat er geen positieve PCR-test was. Een ruwe schatting van de effectiviteit van het vaccin tégen Covid-19 – met of zonder positieve PCR-test – zou neerkomen op een relatieve risico vermindering van 19% – ver onder de 50% drempel die nodig is om goedkeuring te verkrijgen.


Pfizer/BioNTech sloot om onverklaarbare reden ook 311 mensen van de vaccingroep uit

Nog een reden waarom we meer data nodig hebben is om een onverklaard detail in een tabel van de review van het Pfizer/BioNTech-vaccin door de FDA te analyseren: 371 personen werden uitgesloten van de efficiëntie beoordeling vanwege 'belangrijke protocollaire afwijkingen op of voorafgaande de 7 dagen na dosis 2'. Een reden tot zorg is de discrepantie tussen de gerandomiseerde groepen in het aantal van deze uitgesloten personen: 311 van de vaccingroep, versus 60 van de placebogroep.

Professor Doshi vraagt zich hardop af waarom zoveel deelnemers van de Pfizer/BioNTech-vaccingroep niet zijn meegerekend en waarom er maar liefst 5 keer zoveel van de vaccingroep werden uitgesloten dan van de placebogroep. Dit riekt naar het manipuleren van de testresultaten om een zo hoog mogelijke – maar in realiteit dus niet bestaande – effectiviteit te kunnen melden.

Bron: British Medical Journal

Link:

https://blogs.bmj.com/bmj/2021/01/04/peter-doshi-pfizer-and-modernas-95-effective-vaccines-we-need-more-details-and-the-raw-data/

Bron: Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine VRBPAC Briefing Document ('Suspected COVID-19 Cases' - pagina 42)

Link:

https://www.fda.gov/media/144245/download#page=42


Dit ruikt naar regelrechte wetenschappelijke en medische fraude!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------