BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 22 februari 2021

Geen boetes ondanks weinig mondmaskers in Brusselse parken: "Het was onmogelijk om iedereen te verbaliseren die de maatregelen niet respecteerde"

Het was gisteren heel druk in de Brusselse parken, en meer specifiek in het Jubelpark en het Ter Kamerenbos. De Brusselse politie stelde vast dat er veel mensen zonder mondmasker bij elkaar zaten te genieten van het mooie weer, maar toch schreef ze geen coronaboetes uit.

Heel wat groepjes verzamelden er om voor het eerst in een lange tijd nog eens samen buiten te kunnen zitten. De politie patrouilleerde wel in de parken, maar heel streng werd er niet opgetreden. Er werden namelijk geen coronaboetes uitgeschreven.

"Vaststelling: veel mensen zonder masker. De politie ziet erop toe, maar kan niet overal zijn, ondanks de inzet van extra patrouilles", klinkt het bij Ilse Van de keere, woordvoerster van de politie Brussel-Hoofdstad/Elsene. "Gezond verstand en dialoog is onze leidraad. Het was onmogelijk om iedereen te verbaliseren die de maatregelen niet respecteerde."

Bron: vrtNWS


Vaccinatiecentrum Veurne: 35% van de genodigden komt niet opdagen

De 200 vaccins waren voorzien voor artsen, tandartsen en thuisverpleegkundigen. Mensen die dus dagelijks in contact komen met patiënten. Vorige week woensdag kregen die allemaal een uitnodiging voor een vaccinatie in de bus. Maar vreemd genoeg stuurde een groot aantal mensen zonder verwittiging hun kat. 70 mensen bevestigden niet of annuleerden niet. Die mensen kwamen uiteindelijk niet opdagen.

Bron: vrtNWS

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De genodigden dachten het over een vaccinatiefeestje ging.

Ze stuurden hun kat niet. De etiquette in dit land dicteert dat als je een uitnodiging ontvangt, je alleen een seintje moet geven wanneer je wel op wil dagen, anders niet.

De 'Zero-Covid' beweging en 'Max-Vaxxers' zijn een cultus vermond als wetenschap, die wereldvreemd is erbovenop, amateurs, en incompetent.

Anoniem zei

FACT CHECK

Joe Biden;

"More Americans have now died from COVID-19 than the number of US troops killed during both world wars"

EERST EEN PAAR FEITEN
1/
512.000 Corona doden in de VS dusver of 0,1% van de bevolking.

2/
Dodental wereldwijd van de Tweede Wereldoorlog; minstens 75 miljoen, of 3% van de wereldbevolking. (zonder dat we genocides in de marge van de oorlogtheaters tellen)

3/
Amerikaanse Burgeroorlog (1860); 620.000 doden, of 2% van de bevolking.

4/
Dodental Vietnam oorlog
a- 282.000 geallieerde soldaten (60.000 Amerikanen - de rest vooral Zuid-Vietnamese troepen)
b- 444.000 vijandige troepen
c- 627.000 burgerslachtoffers
Totaal; 1.353.000

5/
De Zwarte Dood van 1346 tot 1354 heeft 25-200 miljoen mensen gedood in Eurasië, op een bevolking van 50 miljoen - 10 keren kleiner als vandaag. Vandaag staat het wereldwijde corona dodencijfer op 2.5 miljoen.

6/
In 2020 zijn rond 55 miljoen mensen gestorven wereldwijd. 2.5 miljoen (4%) aan --- sorry --- MET Corona gestorven. Hiermee zit Covid-19 niet eens in de top 10 van belangrijkste doodsoorzaken.

CONCLUSIES

Conclusie 1.
Het aantal militaire doden in een gewapend conflict is verwaarloosbaar tegenover het aantal burgerdoden.

Conclusie 2.
Het aantal coronadoden versus het totaal aantal doden in een gewapend conflict is verwaarloosbaar.

Conclusie 3.
Als doodsoorzaak blijft Corona verwaarloosbaar versus andere doodsoorzaken. AMPER 4% VAN ALLE DODEN WERELDWIJD IN 2020 ZIJN MET CORONA GESTORVEN.

Conclusie 4.
Het aantal Coronadoden versus echte epidemieën is verwaarloosbaar. (0.1% corona-sterftecijfer in de VS - allez; waar spreken we over?)

Inderdaad. De definitie voor ‘epidemie’ vereist oversterfte. De 4% van alle doden in 2020 die aan Corona gestorven zijn, is de oversterfte – minus zij die 2 of 3 comorbiteiten hadden, die zouden toch gestorven zijn.

Dit zijn verwaarloosbare cijfers binnen eender welk statistisch model waar fouten van 5% acceptabel zijn. Natuurlijk, tijdens de pieken – over een tijdsspanne van dagen of weken is er weldegelijk oversterfte, maar dat betekent ook dat de epidemie lang voorbij is.

Conclusie 5.
Het was het idee van Trump om het aantal Covid-19 slachtoffers met het militair dodental van gewapende conflicten te vergelijken. Als Biden zo een haat heeft voor Trump mag hij Trump niet naäpen.

Conclusie 6.
Joe en Donald vergeten te vertellen dat de oorlogen opzettelijk gestart worden en dat daarmee die soldaten opzettelijk gedood zijn door de eigen bevelhebbers.

ZE KUNNEN TROUWENS NOG EVEN DOOR GAAN MET HET OPTELLEN VAN VERSCHILLENDE OORLOGEN, WANT SINDS DE ONAFHANKELIJKHEIDSVERKLARING VAN DE VS ZIJN ER 3 MILJOEN AMERIKAANSE SOLDATEN DOODGEBLEVEN.

Conclusie 6
Een cijfer van het aantal burgers dat het Amerikaanse leger in haar illustere geschiedenis gedood heeft, heb ik niet gevonden. Vijandige doden worden nooit geteld. Maar het zijn er heel veel.

Daarom zegt Biden niet; OEF, ER ZIJN EINDELIJK MEER AMERIKANEN AAN COVID-19 GESTORVEN DAN HET AANTAL BURGERS WE ALLEEN AL IN IRAK VAN KANT GEMAAKT HEBBEN.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------