BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 8 februari 2021

BREAKING: Ook na de tweede dosis van het Pfizer-BioNTech-vaccin is men niet 'volledig beschermd' tegen de Britse Covid-19-stam

14 bewoners van een woonzorgcentrum nabij Osnabrück testten positief op de Britse Covid-19-stam nadat ze de tweede Pfizer-prik hadden gekregen. In het verpleeghuis St. Marien in Belm is een uitbraak van de Britse variant B 1.1.7. van het coronavirus. De mutatie werd vastgesteld bij 14 bewoners, al waren alle bewoners op 25 januari al voor de tweede keer ingeënt tegen Corona. Het hele tehuis, alle medewerkers en hun gezinnen zijn in quarantaine geplaatst.

Bron: Landkreis Osnabrück

Link:

https://www.landkreis-osnabrueck.de/presse/pressestelle/pressemeldungen/53716-corona-ausbruch-belmer-altenheim-st-marien

Is het Pfizer-BioNTech-vaccin de oorzaak van de Britse corona-mutatie?


1 opmerking:

Anoniem zei

Bijzonder merkwaardig is dat de uitbraak in het bejaardentehuis in Belm plaatsvond op 5 februari 2021 (zo op de homepage van de Landkris Osnabrück), dat is nu juist 10 (tien) dagen na het opdagen van het vaccinatieteam op 25 januari 2021.
Niet lachen: ook in Uhldingen (Bodenseekreis) vond de corona-uitbraak 10 (tien) dagen na de (eerste) vaccinatie plaats.
In westeuropa zijn er intusssen na 6(zes) weken vaccineren meer dan 50 (vijftig) homes waar 3(drie) tot 10(tien) dagen na de vaccinatie massieve coronauitbraken plaatsvonden (in Uhldingen: 13 doden).
Alles toeval en alles natuurlijke dood en nul (0) autopsies.
En alles wwerd/wordt/zal worden verbrand.
Zeer cynisch , maar hier geldt inderdaad: "Rap In 't Putteke" (zo werd vroeger in het antwerpse de afkorting RIP ontcijferd).
Van Steven Van Gucht en Marc Van Ranst overigens ijzig zwijgen hiertoe. Van Ranst is dan liever met een paar bakken witloof bezig (dat komt uit andere putten)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------