BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 2 februari 2021

Nieuwe studie toont aan: "Sterftecijfer Covid-19 drastisch afgenomen"

De kans dat iemand overlijdt aan de gevolgen van het coronavirus is fors kleiner geworden. Dat komt door verbeterde behandelmethodes, blijkt uit nieuw onderzoek waar The Guardian over schrijft. In het begin van de pandemie was een ic-opname bijna een doodvonnis: de kans dat iemand zou overlijden was 60 procent. De kans dat iemand de ic nu niet overleeft is, in Europa nog maar 33,4 procent.

De bevindingen zijn gebaseerd op 52 studies uit de hele wereld met data van meer dan 43.000 coronapatiënten. De verbeterde overlevingskansen zijn vooral te danken aan een grootschaliger gebruik van steroïden, zoals dexamethason en aanpassingen in de manier waarop covidpatiënten zuurstof [Minder intubatie!] en andere vloeistoffen [Minder morfine!] krijgen toegediend. Ook wordt er meer gedaan om bloedstolsels te voorkomen [Meer aandacht voor de behandeling van sepsis/bloedvergiftiging als gevolg van ontstekingen!].

De onderzoekers waarschuwen wel dat de vooruitgang die is geboekt in de behandeling van corona mogelijk zijn plafond heeft bereikt. De verwachting is dus dat het sterftecijfer niet nog veel verder omlaag gaat.

Bron: The Guardian

Link:

https://www.theguardian.com/world/2021/feb/02/covid-mortality-down-dramatically-since-start-of-pandemic-study-finds


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het waren de autopsievondsten van Hamburg en Basel die aan de basis van de efficiênte behandeling van covid-19 lagen.
De autopsies werden via omwegen, deels in het grootste geheim en tegen de instructies van de dictatoriaal heersende virologen-goeroes doorgevoerd.
De geweldige ontstekingsprocessen in het interstitium tussen de longblassjes, de "hyaline membranen" in de alveolen, de microthromben en de bloedingen in het interstitium met acute rechterhandinsufficiêntie: alles door een paar dapperen gediagnosticeerd.
Dexamethason is sedert tientallen jaren als zeer werkzaam antiphlogisticum bekend, speelde in de acute ontstekingsstorm in de eerste 36 uur van een zware influenza ook een levensreddende rol.
Alles vergeten en onder het tapijt gekeerd.
De urgentisten en de intensieve zorgen met massieve intubatie bliezen de geweldig veel mensen dood: het overlevenspercentage van covid-19 zonk van niet-beademd 93% tot beademd 5% (het artikel van het Deutsche Ärzteblatt in de lente 2020 werd hier op kavlaanderen.blogspot besproken)
Parallel de deskundige rustige aanpak van het russisch hulpkorps in Italiê.
Het waren conservatief-katholieke websites, die de afschuwelijke achtergrond bij het intubatiecircus blootlegden.
In hysterisch actionisme en blind fanatisme werden tienduizenden mensen omgebracht- onder het oog en met medeweten van de westerse regeringen.
Geriatrie en palliatieve geneeskunde: nul.
En intensieve geneeskunde met euthanasie à volonté.
En passant werd dan de normaalbevolking in thuisarrest gestoken.
Gruwelijk.
On les aura

Anoniem zei

Een bijzonder goede illustratie van de hysterische overactie bij het geneeskundig en verzorgend personeel in noorditaliê (later in Belgiê nog extremer opgetreden):

Het geval Giusy (uitvoerig besproken op de duitse trouwkatholieke website www.katholisches.info)

Een brave slanke 79-jarige vrouw, zonder veel zware ziekten, voor haar ouderdom zeer robusst en agiel.
Dan 's zaterdags plots koorts, grippale symtomatiek, een beetje hoest, een beetje verward- en alles midden in de corona-hysterie van Bergamo.
Om een longontsteking uit te sluiten naar het spijtig genoeg overvolle ziekenhuis gebracht- de artsen overwerkt; de roentgenfoto's onopvallend, het bloed niet slecht- algemeen suppotieve maatregelen. OK
Drie uur later: een opgewonden telefoon van het ziekenhuis: ze eisen de toelating om de oude vrouw direct te intuberen en beademen- iedereen met corona moet beademd worden!
De zonen trekken direct naar het ziekenhuis, vinden moeder aanspreekbaar en in niet slechtere toestand, stellen de totale hysterie van het medisch en verpleegkundig personeel vast- en in een commando-operatie ontvoeren ze hun moeder naar een verstoken schuiloord.
Giusy, intussen door het ziekenhuispersoneel, de gezondheidsagentschappen en ambtenaren en de politie al dan niet met matra en pepperspray gezocht, wordt door haar oudere katholieke huisarts verzorgd, met paracetamol, thee, kippesoep en veel rust.
Na vier (4) weken is Giusy weer op de been.
Het russisch hulpkorps is intussen in actie getreden, de Lega Nord beschermt intussen de bevolking tegen de moorddadige onzin uit Rome, er komt weer rust in noorditaliê.
Giusy heeft overleefd- zoveel andere hadden geen geluk en werden doodgeblazen.

Het geval Giusy is uiterst belangrijk:
Het was het keerpunt in de behandeling de covid19-patiênten, met geweldig hysterische reacties bij de intensivisten enerzijds en met het bewijs van de geweldige efficiêntie en effektiviteit van een rustige weloverlegde en geriatrisch-palliatief gefundeerde aanpak.
"Niet-geêmotioneerd" om de intussen verbrande Bart DeWever te citeren.
De mortaliteit zonk om meer dan 50%.

Vernietigend.
Exoriatur ex ossibus ultor.

Anoniem zei

aan redactie: dit al gezien? https://eindtijdklok.org/2021/02/01/vaccinatieteams-in-vlaamse-vaccinatiecentra-krijgen-vergoeding-per-gevaccineerde-burger/
Men gaat hier in VL bonussen uitreiken aan de vaccinatieteams: hoe meer gevaccineerden: hoe groter de bonus!

Anoniem zei

Het AstraZeneca en Janssen vaccins zijn Adenovirus vector vaccins.

Dusver is nog maar 1 AD vector vaccin goedgekeurd door de autoriteiten: het Ebola Vaccin gebaseerd op de AD26 vector van Janssen.

Het mechanisme van een Adeno Vector Vaccin is dat het het ‘aangeboren’ immuun systeem activeert met een antigen om zo het ‘adaptief’ immuunststeem te activeren om hopelijk de antistoffen voor het SAR-CoV-2 virus te produceren.

De productie van een AD Vector vaccin bestaan erin dat het DNA een ‘ander’ ‘onvruchtbaar’ virus (dat zich niet replieert) vervangen wordt met de genetische code van het SARS-CoV-2 piek proteïn.

Bij een mRNA vaccin, zoals dat van Pfizer en Moderna, wordt de eerste stap overgeslagen.

AstraZeneca beweert dat het eigen genoom van de patiënt NIET gemanipuleerd wordt, maar herschreven als RNA. Dat RNA verlaat de eigen menselijke celkern als Messenger RNA dat het Piek Proteïn produceert, en daarop produceert de patiënt een immuunreactie.

Keuze van de Adeno vector: ofwel AD05 of AD26

Het hangt af van de natuurlijke groepsimmuniteit tegen bepaalde Adeno virussen. Noorderlingen de wereld rond, hebben een hoge immuniteit tegen AD05 (de gewone verkoudheid), maar mensen in sub-sahara hebben deze niet. Maar deze mensen hebben op hun beurt hoge immuniteit tegen AD26 (virale infecties van het ebola type) Wanneer het vaccin gebaseerd is op een virus waartegen een bevolking reeds een hoge immuniteit heeft, is het vaccin minder effectief.

Het Chinese CanSino gebruikt de menselijke AD05 voor hun vaccin. Dit maakt hun vaccin minder effectief. Ze doen dit voor beide doses.

Janssen gebruikt de AD26 vector, ook voor beide doses. Zeer zelden onder Noorderlingen dus theoretisch meer effectief, maar minder effectief voor Afrikanen.

AstraZeneca gebruikt een adeno virus van een Chimpanzee. Ik heb nergens gevonden welk maar ik veronderstel AD26. Geen infomatie over de AD vector voor de tweede dosis.

Het Russische Sputnik V, is een “Viral 2-Vector Vaccine” Het gebruikt 2 adeno virussen met gebruikt AD26 voor de eerste dosis en AD05 voor de tweede. Het blijkt 91% werkzaam te zijn, zonder ongewone nevenwerkingen – maar dat zeggen ze allemaal.

AstraZeneca had reeds eerder een Adeno Virus Vector vaccin ontwikkeld voor gebruik bij HIV Aids seropositieven, gebaseerd op de AD26 vector van Chimpanzees. Bleek dat de natuurlijk immuniteit tegen HIV AIDS besmetting van de controle groep verslechterde na vaccinatie vanwege een vaccin dat eigenlijk 100% immuniteit zou moeten bewerkstellingen.

Die studie is stopgezet – zie ook “Step Study”.

Nu proberen ze het opnieuw, om een nieuw Adeno Vector Vaccin te produceren gebaseerd op het AD26 vector, dit keer voor Covid.

De AD26 vector is ook geassocieerd met zenuwschade. Maar er is niet genoeg informatie

Wordt vervolgd.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------