BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 1 februari 2021

Corona-vaccinatie: Teatro dell’assurdo - Absurd Toneel

Italiaanse media berichten over een regelrechte ‘slachting in de woonzorgcentra’ (carne da macello) na de eerste corona-vaccinaties en Engelse media spreken van een stijging van 46% in het aantal doden in de Britse verpleeghuizenRegionale media in Italië spreken van een ‘slachting in de verpleeghuizen’ na een eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen besmet met het virus nadat ze het vaccin hadden gekregen. Daarvan zijn er al 31 gestorven. 91% van de ouderen testten positief, net als 54 zorgmedewerkers. Desondanks willen de medische autoriteiten op 6 februari gewoon de tweede vaccinatie gaan toedienen.


President Gianmarco Beccalli van de stichting Ca d’Industria noemt de gebeurtenissen in het verpleeghuis in Rebbio ‘onverklaarbaar’, aangezien 90% van zowel gasten als medewerkers zich heeft laten vaccineren, en iedereen zich strikt aan alle corona protocollen hield. Een verband met het vaccin – waarschijnlijk dat van Pfizer, aangezien er 21 dagen tussen beide injecties zit – lijkt hij niet te willen leggen – integendeel, hij zei te hopen dat de 10% die zich niet heeft laten vaccineren dit alsnog zal doen. Ook wordt op 6 februari gewoon de tweede dosis verstrekt.

Bron: Corriere di Como

Link:

https://www.corrieredicomo.it/ca-dindustria-i-morti-salgono-a-22-interviene-la-politica/Bron: La Provincia di Como

Link:

https://www.laprovinciadicomo.it/stories/como-citta/covid-in-ca-dindustriaa-rebbio-altri-nove-9-morti_1384397_11/Ook elders in Italië - waar er trouwens nog maar amper werd gevaccineerd - is de dodentol niet meer bij te houden: "Ze sterven als vliegen!"

In een bejaardentehuis (RSA) in Grottaferrata (bij Rome) bleken 40 mensen (10 medewerkers en 30 bewoners) geïnfecteerd te zijn, waarvan er 4 van zouden zijn overleden. ‘Niemand praat erover, het is zeer waarschijnlijk dat het tehuis vaccins heeft toegediend,’ schrijft een verslaggever.

47 bewoners en 27 medewerkers van een verpleeghuis in Matino (provincie Lecce) raakten volgens de burgemeester enkele dagen na vaccinatie besmet. In Bari gebeurde een week na vaccinatie hetzelfde met 15 medewerkers en 13 bewoners van een andere instelling. In een ander bejaardentehuis in Bari hetzelfde verhaal: 48 infecties en 4 doden. ‘Er zijn veel verpleeghuizen die besmet zijn met het virus nadat het Pfizer vaccin werd toegediend aan ouderen en gezondheidswerkers,’ is de conclusie van het regionale Secondopiano News.

Een 45 jarige arts, gastro-enteroloog in een ziekenhuis, stierf na een hartstilstand nadat hij eerder deze maand was ingeënt. Dr. D’Auria was een fervent voorstanders van de vaccinaties. Het ziekenhuis en de autoriteiten weigerden een verband te leggen met het vaccin. Er komt geen onderzoek en geen autopsie, en zijn dood gaat als ‘natuurlijk’ de boeken in.

Een 42 jarige verpleger, werkzaam op de operatiekamer in een ziekenhuis in Rome, stierf in zijn slaap, slechts enkele dagen na de tweede injectie met het Pfizer/BioNTech vaccin. Half januari stierf er ook al een verpleegster van een ziekenhuis in Frosinone in haar slaap, eveneens heel kort na ingeënt te zijn.

Links:

https://fromrome.info/2021/01/30/21-elderly-killed-by-pfizer-vaccine-in-same-rest-home-at-como-italy/

https://www.secondopianonews.it/news/cronaca/2021/01/25/strage-di-anziani-in-rsa-a-como-21-morti-erano-stati-vaccinati-positivi-85-ospiti-e-54-sanitari.html

https://www.secondopianonews.it/news/salute/2021/01/30/74-contagiati-in-rsa-in-puglia-sindaco-giorni-fa-erano-stati-eseguiti-i-vaccini.html

https://www.secondopianonews.it/news/cronaca/2021/01/25/si-vaccina-e-muore-il-dottor-mauro-valeriano-dauria.html

https://www.secondopianonews.it/news/cronaca/2021/01/27/un-altro-infermiere-muore-nel-sonno-infarto-aveva-fatto-la-seconda-dose-di-vaccino.html46% stijging in het aantal doden in de Britse verpleeghuizen

The Guardian berichtte op 20 januari dat het aantal doden in Engelse verpleeghuizen met maar liefst 46% was gestegen. In week 1: 661 doden, in week 2: 864 doden en week 3: 1260 doden. De linkse mainstream-krant legt geen verband met de eind vorig jaar begonnen vaccinatiecampagne onder in eerste instantie de kwetsbare groepen, maar geeft geheel de schuld aan een nieuwe Covid-mutatie.

Bron: The Guardian

Link:

https://www.theguardian.com/world/2021/jan/19/covid-related-deaths-in-care-homes-in-england-jump

1 opmerking:

Anoniem zei

"Hier liggen geen lijken meer als zaden in het zand.
Geen bewijzen meer- alles werd verbrand".

Intussen heb ik informatie over meer dan 50 tehuizen waar binnen de 5 dagen na een vaccinatiecampagne bijna het hele tehuis positief was voor SARSCoV2, met deels afschuwelijke sterftecijfers (tot 35%) en, wat nog veel erger is: ook het verzorgend personeel tot 100% besmet werd.
Het virus werd dan wel niet door he home-personeel druppelwijze binnengebracht;
nee, alles wijst erop, dat door de vaccinatie het hele tehuis en masse geînfecteerd werd.
Dat is dan wel de GAU "Grootst aantenemende catastrofe").
Geen wonder dat de vaccins opeens in Duitsland niet meer te krijgen zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------