BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 24 februari 2021

Overheid geeft toe: "Gratis mondmaskers van de overheid voorlopig afgeraden door mogelijk gezondheidsrisico" - met andere woorden: ze zijn genotoxisch!!!

De overheid raadt aan om de stoffen mondmaskers die sinds juni gratis worden uitgedeeld via de apothekers voorlopig niet meer te dragen. Mogelijk bevatten de maskers schadelijke stoffen. Zolang er niet meer duidelijkheid is, zullen uit voorzorg ook geen nieuwe exemplaren meer verdeeld worden. Wie vanaf juni een gratis mondmasker van de overheid ging afhalen bij de apotheker kan dat beter even niet meer gebruiken. Dat meldt het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A). De reden is een recent advies van de Hoge Gezondheidsraad, waarin staat dat er mogelijk een gezondheidsrisico bestaat.

De vorige regering bestelde naar aanleiding van de eerste coronagolf via het ministerie van Defensie miljoenen mondmaskers van het Luxemburgse bedrijf Avrox. Die werden vanaf juni gratis uitgedeeld via de apothekers. Maar volgens een vertrouwelijk rapport van het wetenschappelijk instituut Sciensano zou blijken dat de mondmaskers mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat komt omdat ze kleine deeltjes van zilver en titaniumdioxide bevatten.

De Hoge Gezondheidsraad heeft dat eerste ruwe advies van Sciensano onder de loep genomen, en komt tot de conclusie dat de mondmaskers beter even niet meer gebruikt worden, bevestigt het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke.

Van de 15 miljoen stoffen mondmaskers die Defensie vorig jaar bestelde zijn er 10 miljoen nog niet uitgedeeld. Bij de apothekers zelf ligt er nog een voorraad van zowat 3 miljoen maskers, in de kazerne in Peutie zijn er 7 miljoen blijven liggen. Die worden voorlopig ook niet uitgedeeld.

Bron: Belga / vrtNWS

Link naar ons bericht van 16 juni 2020:

"Mondmaskers van de overheid zijn genotoxisch; dus schadelijk voor de genen"


https://kavlaanderen.blogspot.com/2020/06/mondmaskers-van-de-overheid-zijn.html


Bijna 10 maanden al is deze informatie beschikbaar!

Maar, de corona-vaccins zijn nog stééds zéér veilig!!!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

DE VACCINATIE DISINFORMATIE OORLOG
met essientiële satire in onder 4000 tekens inclusief spaties.

Goed nieuws! Het lijkt erop dat de Genetische Manipulatie Afdeling van het Globaal Industrieel Complex een wonder vaccin ontwikkeld heeft voor Covid, en het is absoluut veilig, helemaal niet experimenteel en volledig functioneel. Een heus Messenger-RNA vaccin dat de cel aanleert proteïnen te produceren die een immuun reactie opwekken, een beetje zoals het eigen adaptief immuun system, alleen beter, omdat het door de multinationals gemaakt is.

De Duitsers spreken over een ‘Spritzenleistung’.

OK, technisch is het niet officieel goedgekeurd door de overheden, maar een “noodvergunning” volstaat voor het industrieel media complex – niet als meesters in vaccinatie maar wel in propaganda – om mensen op te jutten in de rij te gaan staan om een prikje te halen. Wie kan hen tegenspreken? De anonieme fact-checkers op FaceBook bevestigen dat de procedures om lange-termijn neveneffecten te testen afgehandeld zijn, en dat de vaccins 100% veilig zijn en 95% effectief, ook al beweren de bijsluiters van het medicijn iets anders. Er is absoluut niets waar je je zorgen over kan maken. Als FaceBook het zegt zal het wel waar zijn. Beter zelfs, sommige vaccins zijn nu al 100% effectief na het eerste prikje. (Astra Zeneca) Het kan bijna niet beter. Nog even en het vaccin is 100% effectief zonder prikje.

Dit vaccin is een ontwikkeling van historisch belang. Niet in het geringste omdat het het meest nutteloze vaccin ooit is, want het is alleen werkzaam voor een virus dat voor 99% van de bevolking lichte of helemaal geen symptomen levert, en van de 1% van de bevolking die wel ziek wordt, 99% de ziekte overleeft. Nu mag het nutteloos zijn, maar de mogelijkheden voor toekomstige toepassing voor m-RNA vaccins is oneindig. De deur staat open voor toepassingen die genetische fouten in het eigen DNA verbeteren, om elke ziekte te genezen, het lijden de wereld uit te helpen, en God een handje te helpen Zijn Creatie af te werken.

De m-RNA technologie is als de Steen der Wijzen voor alchemisten; kanker, hart-en vaatziekten, zwaarlijvigheid, blindheid, of een gewone verkoudheid zulen met een prikje m-RNA vaccin tot het verleden horen. Wie weet, misschien zal het mogelijk worden psychiatrische aandoeningen, anti-sociaal gedrag, sexisme, of racism te genezen. Men zou wel eens de oorzaken van armoede en zelfs de dood kunnen genezen. Als God het kan, kan m-RNA het zeker. Maar nu loop ik feiten vooruit en om Tita Tovenaar te citeren; “Dat zien w9e morgen wel weer”.

De toekomst zal tonen dat de ‘Avenger’, ‘Hulk’, en ‘X-Men’ film franchises docuementaires zijn over transhumanistische satanisten die een Übermensch willen creëren door genetische manipulaties.

"Pas op, want ik ken geen angst;
en daarom ben ik machtig."

Mary Shelley - Frankenstein.

Precies, en daarom passen we op.

Maar eerst moeten we thuis opgesloten worden, en worden we vrij letterlijk identiek behandeld als dieren in een dierentuin – De “Human Zoo”. De economie moet verwoest worden, sociale zekerheid, gezondheidzorg, en onderwijs opgeheven en de maatschappij omgevormd tot een pathologisch-totalitaire nachtmerrie, die de dystopia’s van Franz Kafka, George Orwell, en Aldous Huxley tam doen lijken.

De grootste verdienste van het Genetische Manipultie Afdeling van het Globaal Industrieel Complex zal liggen in het verstommen van kritische stemmen. Ja, want als je nog de capaciteit hebt bezonnen, objectief, en rationeel de gebeurtenissen te beschouwen, dan is er iets mis met je, want kritisch denken leidt tot “Vaccine Hesitancy”. Dat is pas een ziekte! Anti-vaxxers vormen een gevaar voor het overleven van de mensheid, en voor elke andere bedreigde diersoort voor dat part – geradicaliseerde conservatieven dat ze zijn.

Het enigste probleem voor de Max-Vaxxers van de covid-cultus is dat het wonder vaccin nergens te vinden lijkt te zijn.

Mijn advies; zoek geen vaccin, maar zoek een priester die niet op Rasputin lijkt.

Anoniem zei

VRT Nieuws:

"Stadspark Leuven en Sint-Pietersplein Gent afgesloten wegens te veel volk: "Het leek een festivalweide""

Normaal zitten mensen op werk of op school.

Wil je mijn voorstel horen om het probleem van de samenscholingen op te lossen?

Anoniem zei

VRT Nieuws:

"Katholiek onderwijs wil extra middelen om leerachterstand door corona weg te werken"

Ze willen dus geld.

Maar om leerachterstand weg te werken moet je eerst de scholen openen.

Het probleem dat de helft van leerkrachten administratie doet op een kantoor, kan door de nieuwe regeling van hun vaste benoeming snel verholpen worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------