BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 1 februari 2021

De 'corona-experts' - deze blinden die kleuren proberen te beschrijven - reageren op de oproep om jongeren eerst te vaccineren: "Hun vrijheid zal beperkt blijven!"

De GEMS - de 'Groep van Experts voor Managementstrategie van COVID-19' - lijdt aan morbide virologen-obesitas en aan volksgezondheidsdeskundigen-magerzucht. De nadruk die op het virus wordt gelegd, gaat ten koste van de volksgezondheid. Voor kinderen is Covid-19 onbeduidend, voor jongeren is het een griep. Uitzonderingen zie je bij alle virale infecties.

Met andere woorden, kinderen en jongeren hebben dat corona-vaccin niet nodig!
Zij zijn al immuun!

Jongeren moeten toch eens gaan beseffen, dat het naar de lichtbak blijven kijken als een stel konijnen, géén zoden aan de dijk zal brengen. Ze moeten intussen toch beseffen, dat de overheid een onbetrouwbare partner is, en dat ze het heft zélf in eigen handen moeten gaan nemen. Freedom is not free! Dus, claim uw vrijheid zonder dat vermaledijde vaccin!


Football at Georgia Tech in 1918 - Spaanse Griep
Waarom zijn jongeren extra kwetsbaar?

Sarah Bal, klinisch psychologe en gedragstherapeute voor jongeren in het UZ Gent: "Volwassenen kunnen werken, ze kunnen hun auto nemen om ergens naartoe te gaan, ze hebben al een vriendenkring, ze kunnen op reis gaan. Jongeren hebben dat allemaal niet en kunnen ook nergens op terugvallen. Dat is letterlijk moordend. Er zijn al veel meer crisissituaties nu en veel meer zelfmoordpogingen dan voor corona".


"Jongeren kunnen nergens op terugvallen"


Psalmen 62:2 "Jezus alleen is mijn rots en mijn redding, mijn toevlucht: nooit zal ik wankelen!"2 opmerkingen:

Anoniem zei

De psalmvers staat in de Vulgaat Ps. 61,3 (in de moderne telling: 62,3) en geeft de tekst van de Vulgaat Iuxta hebraeos weer.

Zoals vele andere psalmen geschreven in een tijd van uiterst moeilijke situaties;
De roep naar God- en de ziel van de psalmist is hier reeds stil geworden.
Niet meer de onrust en de gedrevenheid van de zoekende ziel (St.-Augustinus) (Psalm 43 Judica): de ziel heeft hier rust gevonden, en wel IN DE HOOP OP GOD.
Niets met wereldse voorspiegelingen, met redding von dubieuze vaccins, met de knettergekke aanprijzing voor een eeuwig menselijk leven (dat is de reden waarom terminale koortsige bejaarden nog met corona-vaccins ingespoten worden).
"Singulariter in spe constituisti me"(Ps.4) wordt nog iedere zondag bij het compleet gebeden.
Zoals Gómez Davila (Nuevos Escolios I, 33) in zijn aphorismen schrijft:
" El cristianismo no ense~na que el problema tenga solución, sino la invocación tiene repuesta": het christendom leert niet dat de menselijke problemen opgelost worden, maar dat het smeken verhoord wordt".
Hij is Macht en Hulde, zijn tegenstanders zijn niet alleen leugenaars, zij zijn dé leugen.
Een prachtige psalm- in het bijzonder voor de jeugd.

Anoniem zei

De psalmvers 61,3 (62,3) wordt gerefereerd in de 6e strofe van het nationale lied van Nederland "Wilhelmus van Nassouwe":

Myn schildt ende betrouwen
syt Ghy, o Godt, myn Heer.
Op U so wil ick bouwen,
verlaet my nimmermeer...

Het is ongelooflijk hoe zelfs een historicus als Bart De Wever die fundamenten van onze cultuur totaal vergeet en nu zelfd de orthodoxe joden van Antwerpen met keelafstreekjes wil trakteren :-(.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------