BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 1 februari 2021

Een rechtsstaat onwaardig: Bijna 11.000 avondklokboetes uitgeschreven afgelopen weekend in Nederland

De politie in Nederland heeft afgelopen weekend 10.810 boetes uitgedeeld voor het niet naleven van de avondklok. In totaal legde de politie bijna 13.000 corona-boetes op. Naast de boetes voor de avondklok werden er ook boetes gegeven voor het niet voldoen van de mondkapjesplicht.

Die 11.000 boetes zijn er bijna twee keer zoveel als in het voorgaande weekend, toen bijna zesduizend personen op de bon werden geslingerd. De maatregel is sinds 23 januari van kracht. In de eerste zes dagen na de invoering van de avondklok werden in totaal 11.582 boetes uitgedeeld. Ook werden enkele honderden arrestaties verricht voor opruiing, rellen en plunderen.

Korpschef Henk van Essen zei voor aanvang van het weekend al dat "de tijd van waarschuwen voorbij was". Dat is volgens Van Essen ook terug te zien in het aantal bekeuringen. Nederlanders die na 21.00 uur zonder zwaarwegende reden toch buiten zijn, riskeren een boete van 95 euro.

Vorige week werd op veel plekken in het land nog hevig gereld tegen de invoering van de avondklok.

Bron: NOS

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ge zoudt beter volgen wat er in Frankrijk gebeurt, waar de staat zich met de religies wil bemoeien. Parlement bespreekt een wetsontwerp. Dat zou katholieke actie zijn in plaats gan covidactie.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Wat kan de Kerk na het Tweede Vaticaans Concilie nog overkomen?

Le Grand Orient de France in de Rue Cadet 16 in Parijs maakt zichzelf wat wijs!

The Guardian Angel zei

En wat de cafetaria-katholieken betreft, die zijn alleen maar bang voor het Martelaarschap!

Dus, wat het Franse parlement in zake religie - op aanstoken van de regering - stemt, is niet belangrijk!

Anoniem zei

In Frankrijk en Nederland is het tenminste een parlement dat wetten maakt. België heeft die luxe niet meer, ondanks 12 parlementen.

Anoniem zei

Wat de Grand Orient kan, kan de Kerk veel beter zelf.

Over Bugnini zegt men; "Met Bugnini is alles [Tweede Vaticaans Concilie] nog beter geworden dan we zelf hadden gevreesd."

Anoniem zei

De Fransen zitten toch maar in de zak van de Amerikaanse Democrats. Doen alles wat hen opgedragen wordt.

Het Hillary Clinton email dump van iets meer dan 4 jaar geleden over de "Catholiv Spring" zijn bewijs.

Bergoglio heeft trouwens zijn rol reeds gespeeld. Van de man zal je niet veel meer horen. Of stevend de Kerk in Frankrijk op een schisma af?

Wat een domme opmerking anoniem 18:36. De kerken zijn gesloten. Het kan toch niet erger dan het al is. Iemand die nog wil beweren dat er een Kerk bestaat in Europa is de voorbije zou eens terug moeten komen van zijn intergalactische reis.

Anoniem zei

Aan anoniem 2 februari 2021 om 18:36

De gebeurtenissen in Frankrijk worden internationaal reeds zeer goed besproken , bijzonder ook op belgisch-franstalige serieus-katholieke websites.
Het zwaartepunt in de nederlandstalige gebieden ligt nu duidelijk op covid-19, met zijn goeroes Marc Van Ranst (bekend voor zijn stenentijdperkcommunistisch gedachtengoed) en Steven van Gucht, en met de euthanasielobby op de achtergrond.
Maak echter rustig zelf een eigen blog met Uw ideeên.
Ik wens U veel succes!

Anoniem zei

VRT Nieuws

"Gratis en nauwelijks wachtlijsten: zo doet Verenigd Koninkrijk het veel beter op vlak van mentale gezondheidszorg."

Neem het aan van iemand die het kan weten; de reden dat de Britse mentale gezondheidszorg zo snel en goedkoop is, is omdat indien je naar een NHS psychiater gaat, en je weigert Prozac, Cipramil, Seroxat of Lustral te slikken, je direct weer op straat staat.

De Psychiatrische ziekenhuizen zijn gewoon middeleeuws.

Het hele doel van psychiatrische hulp is om psychisch gestoorden in stasis te plaatsen, demobiliseren, platspuiten, verstoppen, opsluiten, ergens waar ze niet in de weg lopen.

Als je psychische hulp op maat wil, zal je privé moeten gaan, en kan je er zelf voor betalen, zonder tussenkomst van het ziekenfonds; want ziekenfonds bestaat er niet.

In Groot-Brittannië is alle gezondheidszorg gratis op het punt van de gebruiker. Dus als je naar een ziekenhuis, dokter of specialist gaat, is het gratis (ziekenkas bestaat er niet, omdat het gratis is). De dienstverlening is vaak navenhand en ondermaats met ellelange wachttijden, en dat nadat je je huisarts overtuigd hebt je naar een specialist door te verwijzen, hetgeen ze liever niet doen.

Als ze dat ook in dit land willen, dan is het Verenigd Konkinkrijk het ideale voorbeeld.

Omdat ze de economie lamgelegd hebben is mijn grootste zorg voor de toekomst van België, dat ze de ziekenzorg niet meer kunnen betalen. Belgische ziekenzorg kan niet beter, alleen slechter, maar als ze de Britse weg op willen met hun gezondheidszorg mag je je hart vasthouden, en privéverzekering betalen bovenop je ziekenfonds bijdrages. Zulke verzekeringen zijn zeer duur en alleen door de top 10% van de bevolking betaalbaar.

Voor de rest… de Britten plegen genocide met hun gezondheidszorg.

Levensverwachting in het westen van Glasgow (arme buurten): 65 jaar.
Levensverwachting in Poole, in de landsdeel Dorset (rijke buurt) : 85 jaar.

NET NU VELE MENSEN PSYCHISCHE EN PSYCHIATRISCHE HULP NODIG HEBBEN, BEGINNEN ZE OVER HET BRITSE VOORBEELD. DIT VERTELT MIJ DAT HET ALLEMAAL LOZE WOORDEN ZIJN WANNEER ZE ZEGGEN; "DE MENSEN HEBBEN HET HARD TE VERDUREN". ZE ZULLEN JE MET JE PSYCHISCHE PROBLEMEN IN DE KOU LATEN STAAN.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------