BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 18 februari 2021

Mark Zuckerberg van Facebook zei: "Corona-vaccins veranderen het menselijke DNA en RNA en de lange termijn gevolgen zijn onbekend"
Mark Zuckerberg (Facebook) uitte in de zomer van 2020 zijn twijfels over de effectiviteit en veiligheid van de Covid-19 vaccins. Het gerenommeerde team onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas kreeg van een Facebook insider een video in handen waarop Zuckerberg letterlijk zegt dat "we simpelweg niet weten wat de lange termijn gevolgen zijn van het in feite wijzigen van het DNA en RNA van mensen".

Zuckerberg voegde eraan toe dat het mRNA in de vaccins "andere mutaties of andere risico’s" zouden kunnen veroorzaken, en de vaccins daarom verder zouden moeten worden ontwikkeld. Desondanks ontkende hij in november 2020 in een livestream met Anthony Fauci dat deze vaccins je DNA en RNA veranderen. Maar dat was wèl voor het grote publiek bedoeld.

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------