BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 17 februari 2021

Aswoensdag


 

1 opmerking:

Anoniem zei

Anatomie van de Rusthuis Doodvonissen.

Vandaag lezen we in het nieuws dat indien 90% van een rusthuisbevolking gevaccineerd is, de inwoners hun kamer mogen verlaten. Na 11 maanden eenzame opsluiting wordt het tijd dat beleidvoerder antwoorden leveren naar de motivatie van hun beslissingen inzake het coronabeleid in rusthuizen, dat tot zo veel doden geleid heeft.

Ik in ieder geval heb mijn vermoedens.

Nu in New York gouverneur Andrew Cuomo een Emmy Award gewonnen heeft voor zijn heroïsche boek, waarin hij zijn (gefaalde) coronabeleid uiteen zet, neemt de druk op hem toe de antwoorden te geven naar de oorsprong en inspiratie van zijn rusthuis coronabeleid.

---Verbied dat zieke bewoners naar het ziekenhuis overgebracht worden.
---Sluit hen in hun kamer op.
---Verbied bezoekers.
---Verplicht rusthuizen dat ze corona-positieve inwoners accepteren in een corona-vrij rusthuis.
--- Laat hen aan hun lot over
--- Houd de huisarts buiten.
--- GEEF CORONA DE SCHULD VOOR ALLES WAT MIS GAAT,

In de VS, wordt het steeds duidelijker dat het beleid gebaseerd was op de predictieve computermodellen van het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME).

Het IHME is een instituut dat volledig gecontrolleerd en gefinancierd is door The Bill and Belinda Gates Foundation.

In maart 2020 informeerde het IHME politici dat volgens hun predictieve computer modellen, de ziekenhuizen op het punt stonden overrompeld te worden, met onmiddellijke uitputting ("geen weken of maanden maar binnen een paar dagen") van voorraden aan geneesmiddelen en beschermende kledij, maskers, PPE. "keiharde beslissingen moesten onmiddellijk genomen worden", volgens de modeleringsexperten.

Op 1 en 2 april gaf gouverneur Cuomo in persconferenties toe dat zijn beslissingen voor het coronabeleid op de data van het IHME gestoeld waren.

“There is a group that is funded by the Gates Foundation." "And we thank the Gates Foundation for the national service that they’ve done.” zei gouverneur Cuomo op 2 april in zijn discussies over vereiste aantal Intensieve bedden (ICU's).

Op apil 2020 werd er door de gouverneur van Michigan, en Pennsylvania, alsook de federale bureaucraten als Dr Anthony Fauci, Dr. Deborah Birx (beiden met nauwe banden met het Bill and Melinda Gates Foundation - Dr Birx zit er in de Raad van Bestuur) naar de computermodellen van het IHME verwezen, alsook in de persconferenties van het Witte Huis. Dr Birx in het bijzonder heeft President Trump opgedragen om "shut down the economy".


Met de nadruk op
"shut down the economy" en niet "bestrijd het virus” als beleidsmaatregel een virus te bestrijden.


AANGEZIEN HET CORONABELEID IN DE VS IDENTIEK IS ALS IN BELGIË, VOORAL WAT RUSTHUIZEN BETREFT, NEEM IK AAN DAT DE OVERHEID IN BELGIË OOK DE COMPUTER MODELLEN VAN BILL GATES GEBRUIKT HEEFT EN MOGELIJKERWIJS DRIECT ADVIES GEKREGEN HEEFT EEN DOODSVONNIS UIT TE VAARDIGEN VOOR DE BEWONERS VAN DE RUSTHUIZEN EN DE ECONOMIE PLAT TE LEGGEN.

******
Sinds december 2020 geeft Melinda Gates toe dat ze de economische gevolgen van de Covid-19 maatregelen niet correct ingeschat hebben. Ik bregrijp niet wat Melinda Gates bedoelt. Wat is er niet duidelijk wanneer je de economie stil legt, dat de economie dan ook stil ligt?

Bill Gates heeft het catastrofale falen van zijn 'gezondheidsmetrie' nooit besproken, en lijkt de pandemie een beetje beu te zijn, want sedert een paar dagen is hij terug met zijn vertrouwde stokpaardje:

Het nieuwe boek van Bill Gates, “How to Avoid a #Climate Disaster,” ligt nu in de boekhandel, waarin hij zijn voorstellen uiteen zet voor de 'Global Green Reset': “It’s an all-out effort, like a world war, but it’s us against greenhouse gases.”

#vegan, #dierenrecht, #sentienisme(*)

In het kort; Bill Gates vindt het imoreel dierenvlees te eten, en bindt de strijd aan tegen koeien.

What could possibly go wrong next?

pic.twitter.com/1ZhWOBE5Xg

(*)
Het woord sentienisme verdient verduidelijking. Het toont hoe krankzinnig die lui zijn, en hoe ze de mens beschouwen

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------