BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 23 februari 2021

3.000 Brusselaars gevaccineerd / 8.000 Brusselaars kwamen niet opdagen

In de Brusselse vaccinatiecentra aan de Heizel en in de Pachecolaan zijn de afgelopen weken ongeveer 3.000 mensen gevaccineerd. Dat zegt Inge Neven van de gezondheidsinspectie. Veel groter is de groep die niet komt opdagen: zowat 8.000 uitnodigingen bleven onbeantwoord. De gezondheidsinspectie weet zelf niet wie die mensen zijn.

Bron: Bruzz

Link:

https://www.bruzz.be/gezondheid/8000-brusselaars-dagen-niet-op-voor-vaccin-2021-02-23

2 opmerkingen:

Anoniem zei

"Veiligheid van de coronavaccins staan vooran. Hier gelden strenge eisen op." (sic het begin van de officiêle informatie van de nederlandse regering terzake)

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin

Om je rot te lachen!
De bedriegende schijnheiligheid druipt van de officiêle communiquées van de nederlandse overheid.

1. Het Pfizervaccin werd zoals meegedeeld in de officiêle toelatingspapieren alleen uitgeprobeerd bij probanden van maximaal 74,5 jaar (na 6 maaand observatie maximaal 75 jaar oud).
Voor het AstraZenecavaccin werd geen bewijs gebracht van werking bij personen ouder dan 65 jaar (daarom in Duitsland niet toegelaten na 65 jaar en in Belgiê (hoor!hoor!) niet bij personen ouder dan 55 (vijfenvijftig ) jaar).

Wat er nu ingespoten werd bij 80+plussers is totaal onklaar resp. wordt gedoofpot- hoofdzaak: de spuit wordt toegediend.
Dat is geen geneeskunde meer en zeker niet "evidence based"- dat is fanatieke vaccinering in veterinairstijl.

2. Waarom nu per sé personen die "zeer kwetsbaar" zijn, zeer oud zijn en "vele ziektes en aandoeningen " hebben- zeg eenvoudig: palliatief en/of geriatrisch zijn- nu met een niet goed vergoren vaccin bespoten worden, is totaal onklaar.

Primum nil nocere - Ten allereersre niet schaden!
Deze wijze geneeskundige raadslag van Paracelsus (16e eeuw) staat in goud gebeiteld voor iedere geneeskundige therapie.
Voor iedere senior die men een coronavaccinspuit zou willen toedienen, zou eerst zeer zorgvuldig door een geriater &palliatieve specialist de gezondheidstoestan en de mogelijke levensverwachting geschat moeten worden; eerst daarna en afhankelijk van de gezondheidstoestand, en rekening houdend met het relatief weinig voorkomen van corona en zeker van covid-19, kan een zinnige raad over het toedienen van het vaccin gegeven worden.
De rest is flauwekul.
Mevrouw Straus weet dat ook.
De doden, die na een coronavaccinatie sterven, worden vergeleken met gelijkaardige patiênten, die geen vaccinatie kregen.
Dat deze na slechts 2 maanden observatietijd voor het overgrote deel natuurlijk nog leven, maakt het bij de populatie van 80+plussers de facto onmogelijk, het "nut" alias een verlenging van de levensduur van het gevaccineerde cohorte te bewijzen.

Het komt er niet op aan of de gestorven gevaccineerden "zware ziekten" hadden: dan is eenvoudig de triage der vaccinateurs slecht.
De vacccinadepten moeten bewijzen, dat de gevaccineerden langer leven- tout court.
Na de hekatomben in de homes van Noorwegen, Zweden, Duitsland (Uhldingen), Groot-Britannoê en Gibraltar kan men dat met "langer leven " wel vergeten.

Bemerkenswaardig hoort men well veel babbelen over het coronavaccinatie bij de intensieve-zorgen-artsen, maar nooit door geriaters en palliatieve deskundigen.
De facto wordt de vaccinatie als euthanasie ingezet.
Goed voor de ziekenkas en het pensioenfonds.
En totaal amoreel en onethisch.
Perverse schijnheiligheid.

Anoniem zei

Maar je hoort ook verhalen van mensen die 3 verschillende uitnodigingen krijgen. Het doclr systeem is krankzinnig.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------