BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 9 februari 2021

Prof. Cahill van het University College Dublin voorspelt dat de mRNA-vaccins - in de weken en maanden na injectie - tot talloze sterfgevallen zullen leiden

In de onderstaande video legt Prof. Dolores Cahill van het University College Dublin uit hoe ADE - Antibody-dependent enhancement - of een ‘cytokinestorm’ een antilichaam-afhankelijke reactie van het menselijk lichaam is en hoe dit de toename van sterfgevallen na het toedienen van het coronavirusvaccin kan verklaren.

Cytokinestorm, ook wel hypercytokinemie genoemd, is een mogelijk fatale paniekreactie van het lichaam - als gevolg van het direct injecteren van een vaccin of herinfectie met wild virus - waarbij te veel cytokinen uitgescheiden worden die op hun beurt een ontstekingsreactie veroorzaken. Er wordt in een korte tijd zo veel cytokine uitgescheiden wat orgaanfalen, septische shock (= lage bloeddruk als gevolg van bloedvergiftiging = sepsis) en de dood tot gevolg kan hebben. ADE kan via autopsieën worden vastgesteld.

De praatjes van de officiële instanties, die stellen dat de overlijdens van gevaccineerden niets met de vaccinaties te maken hebben, moeten dus via autopsieën (orgaanfalen van o.a. de nieren, dus niet enkel de longen) worden vastgesteld. Een loutere gut feeling van de 'experts' is niet voldoende!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Reeds bij de eerste gedegen en uitgebreide pathophysiologische studies over covid-19 (maart 2020) werd beschreven dat een tweede infectie met SARSCoV2 mogelijk was en dat die dan duidelijk veel sneller en slechter verliep.
Covid-19 voerde klaarblijkelijk niet automatisch tot een "immuniteit".
Daarmee was de fata morgana van "collectieve immunisatie" à la Rutte (het stokpaardje van de nederlandse premier Rutte) dan ook ad acta.
Tegelijkertijd werd duidelijk, dat de vaccinatie van personen die reeds covid-19 gehad hadden, niet onproblematisch zou kunnen zijn;
en dat ziektedoorbraken bij gevaccineerde personen uiterst gevaarlijk en niet zelden dodelijk zouden kunnen verlopen.
De politiek heeft zich dan met gefanatiseerde virologen blindelings op de redding door vaccins gefixeerd.
De bedenken van de wetenschappers en van de medicamententoelatingscommissies werden weggewuifd en de EMA door de EU-commissie onder Ursula vander Leyen, protégée van Angela Merkel, zwaar onder druk gezet (het e-mailverkeer gelekt en in Le Monde gepubliceerd).
De vaccins zijn onvergoren ("voorwaardelijk voor één jaar toegelaten" met een zwart driehoekje) en hebben zeer veel ongunstige en zelfs veel zware bijwerkingen.
Te zot om waaar te zijn: Pfizer probeerde zijn (overigens weinig wrkzaam) vaccin uit tot 75 jaar, waarom de belgen het nu bijzonder graag bij 80-, 90- en 100-plussers spuiten :-) LOL
En het weinig efficiênte AstraZeneca-vaccin werd tot 65 jaar uitgeprobeerd, en wordt in Belgiê op bevel van DeCroo tot 55 jaar gespoten; en wel op de eerste plaats aan de interventionele politiediensten.
ADE is een fenomeen, dat totnutoe niet helemaal verstaan wordt; het werd bij het RNA-virus "dengue" uitvoerig beschreven.
De denguedoorbraak na vaccinatie verliep meestal dodelijk. Het algemene vaccinatieprogramma voor dengue in westafrika moest daarom gestopt worden.
Men vaccineert nu alleen maar deze kindeen, die een eerste dengueinfectie klinisch en serologisch gehad hebben.
Een fractie van vroeger- en oninteressant voor farmaceutische firma's.
Dat zou Marc Van Ranst toch moeten weten (bij mij zou hij allang gebuisd zijn).
En autopsies na de coronavaccinatie kan men vergeten:
"Hier lagen de lijken overal in het zand:
Voortlopen en zwijgen-alles wordt verbrand"

Anoniem zei

Er is een goede reden waarom die vaccins niet geleverd worden, hetgeen nu tot een vaccinatie-stop geleid heeft.

Ik kan aan twee mogelijkheden denken.

Ofwel omdat de politici te optimistische beloftes gemaakt hebbem in de persverklaringen die de farma nooit konden nakomen.
Mogelijkerwijs hebben politici verkozen te liegen over leveringsdata zodat op die manier lockdown van 6 weken opnieuw en opnieuw verlengd kon worden tot nu al 3 maanden.

Ofwel omdat de farma weigert vaccins te leveren omdat de nevenwerkingen te ernstig zijn.

Als de nevenwerkingen zo ernstig zijn als men beweert is de shitstorm die eraan ķomt zo ernstig is dat zelfs de farma eronder kan lijden wanneer het publiek volledig vertrouwen verliest in alle soorten vaccinaties.

Plan B is om alleen de oude van dagen en risicogroepen te vaccineren. Die zullen toch binnen afzienbate tijd sterven, met of zonder vaccin.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------