BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 4 april 2020

Van de 1.283 zogenaamde 'corona-doden' in België zijn er waarschijnlijk maar een 20-tal écht alleen maar aan COVID-19 overleden. Idem voor Duitsland...

Men sterft mét corona, maar niet aan corona, de doodsoorzaken zijn onduidelijk

Het wordt tijd dat het gerecht een onderzoek opent naar de échte doodsoorzaken




De doodsoorzaken zijn dus onduidelijk ondanks positieve SARS-CoV-2-tests. We hebben de échte doodsoorzaken en niet de veronderstelde doodsoorzaken nodig voor de échte risicobeoordeling.

In België worden ook de overledenen waarbij een 'klinisch vermoeden' bestaat dat ze aan COVID-19 zijn overleden bij de corona-doden opgeteld, zélfs wanneer ze nooit op SARS-CoV-2 getest geweest zijn.

De pathologie heeft altijd gezocht naar de échte doodsoorzaken (inclusief microbiële monsters).

Natuurlijk ook bij TBC of longontsteking of andere infectieziekten in kwestie.

Waarom probeert men in verband met COVID-19 de échte doodsoorzaken te verdoezelen?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Omdat ze hun over-the-top reactie op het uitbreken van het virus moeten rechtvaardigen.

Het zou te beschamend zijn indien er maar een 100 mensen gestorven zouden zijn aan Corona.

Ze moeten toch een redelijk sterftecijfer hebben. Het zou heel mooi zijn indien het sterftecijfer voor Covid-19 lager zou liggen dan dat van het sterfte cijfer van baby's in de moederhuizen - om maar een voorbeeld te geven.

En wacht maar totdat iemand Corona en euthanasie in dezelfde zin gaat gebruiken.

Moeten we nu echt mensen van 90 met 3 onderliggende gezondheidsproblemen langer dan 3 weken beademen?

Geef de familie hun familielid terug. Laat hen afscheid nemen, laat de patiënt waardig sterven en laat de familie die persoon begraven. Essentiële delen van het rouwproces. Ik heb echt medelijden met de families wiens ouder of grootouder alleen gestorven is, en alleen begraven. En ik ben vrij zeker dat we daar het laatse nog niet van geboord hebben.

The Guardian Angel zei

Indien de arts op het overlijdensattest een andere doodsoorzaak opgeeft dan de werkelijke, dan pleegt hij of zij valsheid in geschrifte.

The Guardian Angel zei

Natuurlijk opent de afwezigheid van de familie de poort wagenwijd voor 'euthanasie'.

Bij een verdacht of gewelddadig overlijden moeten extra documenten worden opgesteld:

1. een proces-verbaal van een officier van de politie
2. de toelating tot begraven of crematie van de procureur des Konings

Anoniem zei

Ik zie dat er in 20 rusthuizen massaal corona uitgebroken is. Ik hoop dat niemand verwonderd staat want 3 weken geleden heeft men op dit dit blog hiervoor gewaarschuwd.

"Rusthuizen zijn een duiventil"

Alleen de familie mag niet binnen. Die maatregel heeft dus niet kunnen voorkomen dat in 20 gevallen de zogeheten quarrantaine maatregelen niet gewerkt hebben.

Een hypocriet die een koppeltje in een auto op een parking een gas boete van €250 elk gegeven heeft zal zeggen dat zonder de maatregelen het er meer dan 20 geweest zouden zijn. Waarschijnlijk, maar dat doet het probleem in de 20 rusthuizen noet weggaan. En dat zijn maar die 20 waar het virus uit de hamd gelopwn is. Over de rusthuizen waar corona in de hand gehouden wordt, hoor je natuurlijk niets. Maar daar heeft het verbod op familiebezoek ook niet gewerkt.

Anoniem zei

De totale hoax van deze historie kan men sedert zaterdag 04.04.2020 op de homepage van het RKI d.i. het Robert-Koch-Instituut in Berlijn, hoogste adviseur van de duitse bodsregering lezen:
a. nadat het RKI 5 weken lang afraadde van kleine normale mondmaskers, worden ze daar nu pplots aangeprzen- en om het de bevolking goedmenselijk en altruistisch te verkopen, "omdat men zo de anderen minder kan besmetten".
Dat is natuurlijk flauwe kul, omdat de meest infectieuze zieken met ademstoornissen natuurlijk geen mondmasker kunnen dragen, maar de new-age-goedmenselijke viool wordt toch een beetje getokkeld.
b. Wat betreft de doodsoorzaak "corona"/"covid19":
wanneer de arts een ook maar klein vermoeden heeft of ook maar denkt, dat het bij een gestorvene om covid19 zou kunnen gaan (ook als verste begeleidfactor), moet men steeds "covid19" als doodoorzaak vermelden.
Wanneer een oude mannelijke patient sterft aan een bekende aortaruptuur met bloespuwen en dood na een half uur, en hij had een snotneus, kan en moet de arst hier "dood door covid19" aangeven.
Het lijk wordt dan door begrafenisondernemers in beschermde kledij in een zak gedaan en alles, zonder een tweede lijkschouwing van het Gesundheitsamt, direct gecremeerd.
Bon débarras!
Uitdrukkelijk is geen obducte van het lijk gewenst "wegen het aanstekingsgevaar"
Inderdaad vond ik totnutoe geen een, maar dan ook geen één artikel over de autopsieresultaten van doden door covid19.
Men is niet geînteresseerd/ verstopt hardnekkig de fake, de hoax van deze ganse historie.
De virologen als heer en meester van een dictatoriale situatie, die veel minder erg ist als de HongKong-influenza der 60'er jaren.

Anoniem zei

En nu de prietpraat van de westelijke regeringen.
1.
Bij het RKI/ belgische, franse, beierse, duitse, badenwürttembergische, luxemburgse enz. regeringen wordt nu hsteeds het westeuropese regeringsmantra (begonnen hier door "wim") herhaald, dat er door de uitgaansbeperkingen en het contactverbod "wel niet minder doden vallen, maar beter gespreid, zodat het gezondheidssysteem niet overlast wordt".
Het gezondheidssysteem breekt echter niet tesamen door de zieken (op het USS Theodre Roosevelt waren er bij de aanlanding in Guam maar 100 lichte zieken (bij 4000 man aan boord)), maar door paniek- en die wordt door het gestumper van de regering veroorzaakt.
Het opsluiten van de gezonden helpt bij de bestrijding van de infectie nie, tenminste tot er een inenting zou vorhanden zijn (dwz. in ongeveer 2 jaar...)
2. Ondertussen zit door de prullerige quarantaine met gaten zo groot als een zwitserse kaas het corona-virus in de bejaardentehuizen (de helft van alle brusselse tehuizen is geînfecteerd- bravo jongens!); hier zijn nu 13000 ouden en zwaar zieken betroffen, op bepaalde plaatsen in Belgiê liggen alle ziekenhuizen vol en moeten levensbelangrijke operaties verschuiven en laten wegvallen, met natuurlijk veel meer doden bij mensen die men anders had kunnen redden (heupfracturen, echte pneumonieên, ingeklemde liesbreuken, hartinfarcten en coronaire aaandoeningen enz. ); andere ziekenhuizen zijn voor de helft leeg.
Anderzijds kunnen de van covid19 ex-zwaar zieken en intussen aan rehabilitatie toe niet meer naar hun home terug en verstoppen de ziekenhuizen.
Intussen is in Brussel het volledig personeel van een home plots weggevallen en niet meer komen opdagen- met een geweldig gestank in dit tehuis ten gevolge (stond in geuren en kleuren in La Libre Belgique) (de socialistische minister voor sociale zaken viel flauw bij het gestank)
De idioten hebben nu zelf hun gezondheidssector verstopt.
I Zuidduitsland wordt aan de zieke senioren gevraagd eenvoudig thuis te blijven en daar te sterven (de dokters wordt afgeraden deze mensen te verzorgen wanneer geen sterkbeschermende kledij voorhandenis).(wat natuurlijk het geval is)
Het hoogtepunt van tactloosheid bereikte wel Wilmès toen ze de cementovens inschakelde om "medische afval" te verbranden, wat men in Duitsland vanaf 1943 ook op grote schaal deed.
Er werden zelfs speciale ovens ontwikkeld "zodat de schouwen niet zo snel verzoeden" (sic het verkoopsprospect destijds)

Wat voor een geweldige onzin!

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 08:08,

Het zouden intussen al bijna 60 woonzorgcentra zijn waar de situatie uit de hand dreigt te lopen.

Eerst sluit men de gezonde bevolking op en laat men de risicogroepen besmetten door het eigen personeel.

Wouter Beke (CD&V) moet meteen ontslag nemen wegens schuldig verzuim.

Het gerecht moet een onderzoek naar deze wandaden in de woonzorgcentra opstarten!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------