BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 14 april 2020

De bevolking is géén vee dat je zomaar opsluit!


Over de dictatoriale macht van de WHO




















Volgens de Internationale Gezondheidsregelgevingen (IHR) van de Constitutie van de WHO (artikel 21 en 22), die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO (Tedros Adhanom) het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan besloten worden tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie, waarbij alle landen die het verdrag met de WHO ondertekend hebben, verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren. 


CONSTITUTION OF THE WORLD HEALTH ORGANIZATION

Link:


https://www.who.int/governance/eb/who_constitution_en.pdf


Het is duidelijk, dat al die gepolitiseerde, en manipuleerbare, internationale organisaties zoals de WHO te veel ongecontroleerde macht hebben, en dat het gedaan moet zijn met het tekenen van het ene verdrag na het andere waarbij systematisch de soevereiniteit van het volk wordt ondermijnd.

België moet dan ook onverwijld uit de WHO stappen. Onverwijld!



Ongeziene, ongrondwettelijke maatregelen


De snelheid waarmee de regering Wilmès - en andere Europese regeringen - de ongrondwettelijke lockdown afkondigde, de vergaderingen van de WHO achter de schermen en het niet prijsgeven van notulen, de steekhoudende artikelen en waarschuwingen van gezaghebbende auteurs en onderzoekers, de eenzijdige informatie en soms ook desinformatie die door de overheid wordt verspreid, de twijfelachtige achtergronden van de 'experts' die banden hebben met een aantal farmaceutische bedrijven, het niet hanteren van het voorzorgsprincipe en de volledige vrijwaring van de farmacie van iedere vorm van aansprakelijkheid voor het geval er iets misgaat, de veel te korte testperiode, de inhoud van het vaccin en de mogelijke bijwerkingen, het voortdurend opkloppen van de angst en het propageren van vaccinatie door instanties die belang hebben bij de verkoop ervan en het speculeren op een mogelijke vaccinatieplicht tonen aan, dat men géén 'expert' hoeft te zijn om op te merken dat hier iets buitengewoon ernstigs aan de hand is. De ongerustheid onder de bevolking is meer dan begrijpelijk. Maar juist nu is het zaak het hoofd koel te houden.


Aktion T4 (bis)


Het lijkt erop dat de motoren van een vernietigende, Darwinistische machine zijn opgestart, die zich tegen de mensheid wil keren. Het lijkt erop, dat het vooral ouderen en zieken zullen zijn, die hiervan het slachtoffer zullen worden. De 'seniorenmoord' is reeds volop aan de gang. Parallellen met het eugenetische programma Aktion T4 van Nazi-Duitsland dringen zich op.

Argumenten om deze moord te rechtvaardigen waren het in nazi-ogen "zinloze bestaan" en het "zinloze lijden" van deze patiënten. Het zuiveringsprogramma werd "genadedoding" genoemd, omdat de nazi-artsen dit als een daad van barmhartigheid zagen en het voorgesteld werd als de meest humane wijze om deze zieken uit hun lijden te verlossen. Deze stelling was van Karl Brandt, Gruppenführer in de SS en Generalleutnant in de Waffen-SS. Hij werd in het Artsenproces, één van de Processen van Neurenberg, ter dood veroordeeld en later opgehangen.

Gehandicapte kinderen werden van hun familie gescheiden en naar speciale ziekenhuizen gebracht. Er werd via de toenmalige media ingespeeld op de angst dat binnen een aantal jaren een groot deel van het Duitse volk uit geestelijk gestoorden zou bestaan, reden om zo snel mogelijk te handelen. Het woord 'euthanasie' werd in de nazipropaganda niet gebruikt, waardoor de werkelijke bedoelingen van de nazi's (in het begin) onontdekt bleven. Het programma werd later uitgebreid met volwassenen, waarvan de meesten verplicht gesteriliseerd werden.

Tegen het einde van 1941 was elke derde inwoner van een psychiatrische inrichting in Duitsland al dood, ofwel door moord of door verhongering, wat leidde tot 93.000 vrije bedden. Een geschatte 200.000 mensen stierven onder het programma. Artsen en verplegend personeel die betrokken waren bij het euthanasieprogramma werden lang niet altijd voor de rechter gebracht. Lang na de stichting van de nieuwe Duitse staten in 1949 ontsnapten hoge ambtenaren aan vervolging en bleven in de Duitse gezondheidszorg werken.  


Anno 2020


De WHO mag dan wel zeggen dat virussen niet slim zijn, maar mensen zijn dat wel. De WHO houdt er kennelijk geen rekening mee, dat slimmigheden doorzien kunnen worden. De opgestarte machine kán gestopt worden, voordat ze de wereld helemaal vernietigt. Want niets kan de economische verwoesting rechtvaardigen die wordt veroorzaakt door de door de media veroorzaakte corona-paniek en de ondemocratische maatregelen van een minderheidsregering met volmachten.

De échte agenda is om iedereen afhankelijk te maken van de overheid door miljoenen werkloos te maken en de KMO's kapot te maken. Daarnaast pleegt men in de woonzorgcentra op ongeziene schaal seniorenmoord. Dwing vervolgens iedereen om vaccins en een digitale tatoeage te accepteren als de prijs voor werkgelegenheid, vrij verkeer en het recht op betogen. Maakt kritische denkers belachelijk en marginaliseer hen, dit natuurlijk allemaal in het 'belang van uw gezondheid'.

Waarom zouden gezonde mensen met Pasen niet naar de kerk kunnen gaan? Waarom zou het hen worden verboden om in een park op een bankje te gaan zitten of alleen op het strand te lopen? Dit heeft niets te maken met het 'stoppen van een virus' en maar alles met het feit dat men wil aantonen dat wij géén rechten hebben. Asociale figuren zoals een De Crem en een Wilmès genieten daar natuurlijk van.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat de zijden handschoen uitgaat en de ijzeren vuist te voorschijn komt, wanneer het fineer van de beschaving verdampt en mensen worden opgesloten of vermoord voor het weerstaan ​​van deze occulte, corona-tirannie: het satanische communisme, met haar lakeien zoals een Marc van Ranst (PVDA).

Deze keer heeft de internationale elite echter haar hand overspeeld. Dit zal zéér duidelijk worden wanneer de economische tol wordt opgemeten en het corona-virus wordt ontmaskerd als een onschuldig onderdeel van de seizoensgebonden 'griep', die voor de meeste mensen onder de 65 én daarboven in de meeste gevallen niet dodelijk is. De elite moet er best niet vanuit gaan dat dit géén staartje krijgt!


Lockdown is GEEN manier om een virus te verslaan


De eerste minister moet eerlijk zijn en toegeven dat, tenzij de beperkingen eeuwig blijven duren, dat we op middellange termijn niet kunnen voorkomen dat bijna iedereen besmet raakt en een deel van hen sterft.

Uitroeiing van het virus is onmogelijk omwille van de hoge besmettelijkheidsgraad. We kunnen niet
tientallen jaren lang de grenzen sluiten om Covid-19 tégen te houden. Welke zin heeft dit trouwens wanneer binnen de grenzen toch al bijna iedereen is besmet geraakt? Eindeloze controles van vliegtuigen, schepen, vrachtwagens en auto's zijn géén haalbare optie.

Hoe zit het met het vinden van een effectieve behandeling? De kans is klein. Influenza, een zeer vergelijkbaar virus, wordt al tientallen jaren onderzocht en er zijn nog altijd geen medicijnen tégen griep gevonden.

Wat het vaccin betreft, is deze oplossing zo ver weg dat het géén optie is. Het duurt minimaal 18 maanden voordat een effectief vaccin kan worden ontwikkeld, vervolgens getest en vervolgens in voldoende hoeveelheden geproduceerd om van enig nut te zijn. Zolang wachten voordat de lockdown wordt beëindigd, zou sociaal en economisch onmogelijk zijn. We zouden nationale zelfmoord plegen.

Er is dus maar één algemene strategie die kan worden gevolgd. Controleer de verspreiding van het virus om te voorkomen, dat er een tekort aan ziekenhuisbedden ontstaat. Met andere woorden, niet te veel mensen mogen tegelijk ernstig ziek worden. Vertragen en verzachten, betekent echter niet dat mensen niet geïnfecteerd raken en zullen sterven. Het crisiscentrum probeert gewoon de ‘piek’ te beheersen, wat nu - door de lockdown - waarschijnlijk een reeks van ‘piekjes’ zal worden.

Het was echter een nooit geziene blunder van de regering om de hele bevolking in quarantaine plaatsten. Men moet zieke mensen in quarantaine zetten en genezen. Een positieve test voor Covid-19 in een woonzorgcentrum mag geen synoniem zijn voor palliatieve sedatie. 

Om de lockdown af te dwingen, maakt de regering de bevolking bang en zaait ze regelrechte terreur met valse informatie die de algemene volksgezondheid zeker niet ten goede komt.


Stop de seniorenmoord


De realiteit is dat Covid-19 voor iedereen jonger dan 65 jaar op dit ogenblik slechts een klein beetje gevaarlijker lijkt dan de griep. Het infectie-sterftecijfer (IFR) bedraagt ​​momenteel ongeveer 0,2 procent in de landen die de meeste tests hebben uitgevoerd. Dit cijfer zal onvermijdelijk nog verdere dalen zodra we degenen kunnen identificeren die besmet waren, maar geen symptomen hadden.

In plaats van deze meer geruststellende boodschap te verspreiden en paniek te vermijden, heeft de regering - door iedereen de stuipen op het lijf te jagen - zichzelf in een hoek gemaneuvreerd. Hoe kan de regering tegen de bevolking zeggen, dat je deze week niet buiten je eigen gemeente mag komen, niet naar de kerk mag gaan, niet naar een restaurant mag gaan of op een bankje in een park een boek mag lezen om de verspreiding van het killer-virus te voorkomen, terwijl dat volgende week wél weer allemaal mag?

De situatie in de woonzorgcentra is dramatisch. Mensen die positief testen op Covid-19 worden bij het minste incident aan de morfine gehangen. Steeds wordt dezelfde show opgevoerd. Men belt de ambulance, die komt met een geneesheer, deze weigert hospitalisatie, de zieke bejaarde wordt vervolgens niet naar het ziekenhuis afgevoerd, maar moet in het woonzorgcentrum blijven (= triage). Meteen wordt morfine toegediend en iets later de palliatieve sedatie opgestart. Intussen zwijgt het zorgpersoneel, dat door het beroepsgeheim gebonden is. Maar, denkt men hier nu écht mee weg te komen?


Stop de economische zelfmoord


Intussen worden miljoenen mensen die wanhopig willen werken financieel kapot gemaakt. Duizenden bedrijven zullen failliet gaan. Honderdduizenden operaties en kankerbehandelingen zijn uitgesteld en geannuleerd. Het is zelfs waarschijnlijk, is dat er aanzienlijk méér mensen zullen sterven als gevolg van de lockdown dan door het corona-virus.

Wanneer de beperkingen worden opgeheven, betekent dit niet dat het virus verdwenen is. Het betekent niet dat mensen elkaar niet kunnen infecteren. Het betekent niet dat we gewoon door kunnen gaan zoals voorheen. Het betekent enkel en alleen maar, dat we de 'eerste golf' onder controle hebben gehouden. Wel, een dikke 'proficiat' aan de virologen die een economisch kerkhof hebben gecreëerd.


Exitstrategie? Stop de tactiek van de verschroeide aarde nu!


Dus, wat is nu de exitstrategie? De regering heeft een strategie van vertraging en beperking, die zal voortduren tot ... wanneer? Totdat iedereen besmet is? Totdat we een effectieve behandeling hebben? Totdat we een effectief vaccin hebben? Totdat er genoeg mensen besmet zijn zodanig dat we 'kudde-immuniteit' hebben bereikt? Totdat men voldoende senioren heeft doodgespoten? Met een veearts in de hondsdolheid als woordvoerder van het crisiscentrum zal dat wel géén probleem zijn!

Als de corona-crisis één ding aantoont, is het wel dat dit land op geen enkele manier voorbereid is om een échte ramp het hoofd te bieden. Het sluiten van tientallen ziekenhuizen - enkel en alleen maar uit besparingsoverwegingen - blijkt achteraf gezien toch niet de juiste keuze geweest te zijn.

De regering moet ons dus de waarheid vertellen en toegeven, dat het land NOOIT in lockdown had mogen gaan. Indien de regering dit weigert toe te geven, zullen de gevolgen alleen maar erger worden. De regering moet haar ongrondwettelijk geblunder toegeven en haar consequenties trekken en oprotten. Zo niet is een exitstrategie totaal onmogelijk en dreigt er een burgeroorlog!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

U spreekt over het stopzetten van de machine. Is dit een verwijzing naar "The Machine Stops", van E.M. Foster. Een dystopisch futuristisch kort verhaal uit 1909 dat de wereld waarin we vandaag leven heel nauwkeurig voorspeld heeft. De film "The Matrix", lijkt er ook sterk op. Alleen dat The Matrix over een virtuele paralelle wereld spreekt, in plaats een reele wereld, wat mijns inziens een betere analyse is.

Echter, 'het systeem' is een matrix zoals uit de film met dezelfde naam, onmogelijk te begrijpen en onmogelijk stop te zetten, onmogelijk om er tegen in te gaan.

De WHO, is ook maar een slaaf van het systeem. Het staat niet op zich, het is een onderdeel van de Verenigde Naties, en verder naar boven is het een onderdeel van de Wereld Bank, en het Internationaal Monetair Fonds.

Hoe al deze supra-nationale organisaties samenhangen is zeer moeilijk, of misschien zelfs onmogelijk, te begrijpen. Ongetwijfeld dat die organisaties veel macht hebben, maar hun invloed is gefragmenteerd.

De VN kan nooit meer zijn dan wat het vandaag is. Namelijk een club, waar miljardairs aanspraak kunnen maken op een deel van de macht. Maar daarbinnen staat de delen in competitie met elkaar, en ijveren voor tegenstrijdige doelen, hetgeen een coherent functioneren van de supra-nationale organisatie onmogelijk maakt.

De groep die de meeste macht heeft is de bevolking. Het menselijk handelen heeft de meeste invloed. Want mensen handelen alleen in de realiteit. Mensen streven ook uiteenliggende doelen achterna. Maar doen dit niet in onderlinge competetie.

De machthebbers hebben alleen de macht omdat de bevolking hen die macht geeft.

Dat is natuurrecht. En daar kan de VN, de wereldbank, of de EU niet tegen op.

Er is een kenmerk aan de mens; ze zijn vindingsrijk. Geef ze een probleem en ze zoeken een oplossing. Wanneer politiek beleid er alleen maar in bestaat het de mensen moeilijk te maken, zal de mens een oplossing zoeken om die moeilijkheden te omzeilen. Zodoende wordt het politiek beleid steeds minder relevant in de realiteit van het alledaags leven, en wordt het steeds meer een virtualiteit.

Van Ranst zal de maatregelen wel willen verlengen. Ik denk dat hij uitstel van executie wil – voor zijn eigen carriére. Wanneer alles terug naar ‘normaliteit’ is teruggekeerd, en de crisis ge-debrief’ed wordt, ge-review’ed wordt, zal hij moeten aantonen dat hij het goed gedaan heeft. En aangezien 60% van de doden in de rusthuizen gevallen zijn, valt er over minstens 60% van zijn beleid maar weinig goeds te zeggen. Of om het in studententaal te zeggen, gebuisd met een “F”. De F van fataal.

***
De mensheid blijft steeds dezelfde 6 fouten maken;
Het geloof dat persoonlijke verrijking te koste van anderen moet gebeuren.
Zich zorgen maken over dingen die toch niet verranderd kunnen worden.
Dingen als ‘onmogelijk’ verklaren omdat men niet in staat is het te doen.
Het vertikken om triviale voorkeuren aan de kant te schuiven.
Het verwaardlozen van de ontwikkeling van nieuwe kennis en techniek.
En anderen proberen te overtuigen om te leven zoals wij doen.

Marcus Tullius Cicero. (106 – 43 v.Chr.)

Allemaal van toepassing op deze crisis.

Anoniem zei

Marc Van Ranst en zijn mede-viroloog Van Gucht:
"Wanneer de cijfers niet duidelijk beter worden, moeten we de inperkingen nog veel strenger maken".
Twee dagen vroeger: "Onze maatregelen werken, maar het virus zit nu in de homes en daar vallen er veel doden".
De communist van de PVDA (overigens uitgesproken anti-israelisch, zie op wikipedia zijn controverse met "Joods actueel") in combinatie met de stumper Wouter Beke van de stumperende CD&V hebben hier toch zelf een geweldige hutsekluts aangericht.
Eerst zetten ze met hun onnozele uitgaansverboden alle gezonde mensen in Belgie vast, brengen de economie om zeep (nu ja, het zijn communisten); en dan voeren ze een prutserige quarantaine van de bejaardentehuizen door, zodat er een grote sterfte plaats vindt en dan constateren ze, dat hun maatregelen wél kloppen en dan verder ook niet kloppen.Even zot als "Paus Franciscus".
Uiteindelijk " is dat virus de wraak van Moedrr natuur wegens de natuurvervuiling" (sic Jorge Bergoglio, nu in hetvaticaan als nep-"Paus" "Franciscus").
Van Ranst en Van Gucht kunnen helemaal niet obducties en autopsieprotocols tonen;
het corona19-virus is voor jongere gezonde mensen niet gevaarlijk;
de mortaliteit ligt bij grotere collectieven bij ca. 0,5% of daaronder (de beste cijfers uit Rusland, minder uit China, en in dezelfde marge als door het CDC (Center of Disease Control) in de USA geschat).
Dit virus is problematisch voor zwakke en zieke personen, en hier moeten de instellingen grondig gedecontamineerd worden, het personeel duidelijk versterkt, speciaal opgeleid, zeer goed uitgerust met degelijk materiaal en met natuurlijk veel betere betaling (minder ploegwisseling, langere werktijden, veel betere ondersteuning vanbuiten).
Kortom: dit probleem moet militair-taktisch en logistisch behandeld worden (cfr. Rusland in Lombardije en in Serviê, China, de USA ...)
Het wordt nu toch tijd dat we de gijzeling van ganse volkeren door een paar virologen en epidemiologen, voor een zeer groot deel dierenartsen (daarom wordt ook de palliatieve geneeskunde met de euthanasie verwisseld) beeindigen.
De aanpak van Van Ranst is totaal fout: hij dreigt, dat wanneer zijn wil niet doorgezet wordt, er veel meer doden gaan vallen.
De ccijfers uit Noord-Italiê spreken een andere taal.
In de eerste drie maanden van 2020 zijn er ondanks de 2covid19-pandemie" niet meer doden gevallen als in 2019 en 2018.
Het winterweer was wel zachter, er was ook meer mist, het was iets droger, enz.
De covid19-virusinfectie was voor het grootste deel van de bevolking irrelevant.
Ondertussen werd een ddorp in de Romagna gevonden waar iedeen positief was en geen mens ziek- die hebben nu zeker het beste elixier à la Miracolix .

Anoniem zei

"Wanneer de cijfers niet duidelijk beter worden, moeten we de inperkingen nog veel strenger maken".

Nee. Ze moeten hun job gaan doen.

Nederland heeft de helft minder doden per 1 miljoen inwoners dan bij ons. De helft. En dat heeft niets met barbeques te maken, of Afrikanen die op een politie combi dansen, maar wel alles met rusthuizen.

Duitsland telt voorlopig 4.000 corona doden. 5 keer minder dan de griep van 2 jaar terug.

Verklare wie het kan.

Wanneer die lui beseffen dat het geld vanwege de wereldbank uit gaat blijven, is het met die lockdown 5 minuten later afgelopen.

Anoniem zei

Beste Guardian Angel,
in hoeverre is dit een dwaze gedachte:

Een wereldwijde lockdown is geen kinderspel.
Dus moet men zich rustig bevragen over de bijzonderheid van de macht die nodig is om op dergelijke schaal te kunnen opereren.

Is dit nog mensenwerk?

Telkens ik las over de naderende Grote Waarschuwing vroeg ik me af hoe God de wereld dan toch tot totale stilstand zou kunnen brengen vermits tijdens de Waarschuwing niemand (boven de zes jaar) in staat zou kunnen zijn om nog iets te doen. Want dan zouden vliegtuigen uit de lucht vallen en overal de meest bizarre ongelukken plaatsvinden.

Het antwoord lijkt me simpel: de lockdown is geen mensenwerk.
God's Woord vermeld menigmaal dat de vijanden van God een voetbank zijn voor Hem.
Welnu: de conclusie is echt simpel, maar ook verschrikkelijk.
God toont Zijn macht, gebruikt Zijn vijanden zoals het Hem belieft, straft degenen die het verdienen en verwittigt tijdig degenen die Hem minstens respecteren en Hem dagelijks in hun gedachten koesteren.

Deze lockdown zou dus onmogelijk door mensen kunnen weerhouden worden.

Anoniem zei

Geen 16 uur na het verschijnen van dit artikel ligt Wilmès nu totaal onder vuur in het parement;
en er is geen kat die haar verdedigt.
Op belgicatho.hautefort.be verscheen intussen op 16. 04.2020 een zeer gedegen artikel uit Frankrijk over de lock-down: destijds uitgevonden in een instituut in Londen, en nu met foute premisen overgestulpt met een geweldige economische schade en gezondheidsproblemen, en met indirect vele doden om virtueel enige "levens te redden".
Internationaal wordt de waarheid over deze hoax steeds meer verbreid.
En Belgiê wordt wereldkampioen bij de corona-mortaliteit.
Van Ranst lult nu in Het Laatste Nieuws en in DeStandaard en DeMorgen werkelijk de laatste onzin tesamen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------